|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt červen 06, 2013 4:14 pm Předmět: |
|
|
No tak nekdo chvali Assault nekdo zas C4 nevim co si vybrat :D Mozna zaradim do hry novy NanoVapor, Push, No BSN nebo Myoblitz. Chtel bych k tomu zkusit BCAA Cellucor a Assault ma uz taky beta-alanine. To by +-10g v jeden den me znicilo ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Aesthetics

|
Zaslal: čt červen 06, 2013 7:21 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Aesthetics napsal: |
Ještě sháním něco aby napumpovanost vydržela déle jak pár hodin po posilovně. |
Důvod?
Musíš pumpovat těsně předtím než jdeš na diskotéku ne, že si ráno skákneš na trénink a večer z Tebe budou 14tky vlhnout v uplém tričku. |
Plácáš pouze přechytralé nesmysli. Důvod takový že se mi to zkrátka a jednoduše líbí, nepotřebuji na nikoho zapůsobit. Přítelkyni již dlouhou dobu mám a na již zmiňované diskotéky nechodím. Cvičím proto že mě to baví a raději si hodinu pěkně vydřu v posilovně 3x týdně než sedět hodinu nad počítačem. Je to můj koníček naplňuje mě a tak z toho chci pro své uspokojení vytěžit co nejvíce po té době. Uplé triko, nejlépe růžové a pořádně vyřízlé až ke kozám, jistě to je můj styl . xD....
Neházej všechny do stejného pytle, ne každý je tak přímočarý.
CZEBLADE: zkus testery a uvidíš, jak jsem řekl C4 supr. O nitrixu ještě popřemýšlím, ale stejně to dopadne asi tak že si za to nakoupím raději flákotu masa :D
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: čt červen 06, 2013 8:34 pm Předmět: |
|
|
to množství které si ale psal je až ve 3 odměrkách takže nepočítej se 40 dávkama ...řekl ybhc že se v tom ztracíš ...dávek je tam 45 ..a pokud chceš množství které si udával musíš to vydělit 3 ....a to už tak slavný počet dávek není...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt červen 06, 2013 8:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ZkaZZa

|
Zaslal: pá červen 07, 2013 3:05 pm Předmět: Re: OSTATNE (nitrix, HMB...) |
|
|
Váš názor na užívání Nitrixu + předtreninkáč ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Nazgul

|
Zaslal: so červen 15, 2013 10:50 am Předmět: Re: OSTATNE (nitrix, HMB...) |
|
|
| ZkaZZa napsal: | | Váš názor na užívání Nitrixu + předtreninkáč ? |
funguje to skvele ale asi po mesici kruty bolesti bricha a zanet dvanacterniku. gastroskopie zadny suplementy na dalsi mesice a tak :D nadhera proste
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so červen 15, 2013 11:29 am Předmět: |
|
|
Rad bych vedel jak bude "jiny" ten novy Nitrix a ze pry se uz nedela ten epozine?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: út červen 18, 2013 8:03 pm Předmět: |
|
|
Čáute, máte někdo nějaké zkušenosti Hemo Rage ULTRA CONCENTRATE ? Přemýšlím že ho koupím
|
|
| nahoru |
|
 |
ZkaZZa

|
Zaslal: st červen 19, 2013 10:35 pm Předmět: Re: OSTATNE (nitrix, HMB...) |
|
|
| Nazgul napsal: | | ZkaZZa napsal: | | Váš názor na užívání Nitrixu + předtreninkáč ? |
funguje to skvele ale asi po mesici kruty bolesti bricha a zanet dvanacterniku. gastroskopie zadny suplementy na dalsi mesice a tak :D nadhera proste |
AJaja to sjem zvědav co to semnou udělá
|
|
| nahoru |
|
 |
FritzH
|
Zaslal: čt červen 20, 2013 8:03 am Předmět: Re: OSTATNE (nitrix, HMB...) |
|
|
| Nazgul napsal: | | ZkaZZa napsal: | | Váš názor na užívání Nitrixu + předtreninkáč ? |
funguje to skvele ale asi po mesici kruty bolesti bricha a zanet dvanacterniku. gastroskopie zadny suplementy na dalsi mesice a tak :D nadhera proste |
Za toto si většinou mužou lidi sami svou blbostí..neřikám že dodržuju doporučené dávkování ale ono nitrix a ještě do toho předtreninkáč..podle mě zbytečné a velká zátěž na vnitřní orgány..která je zcela zbytečná..je to na uvážení každého soudruha..znám tolik lidí co míchalo x doplnku a pak s toho akorád zdravotní potíže a měli po piče
|
|
| nahoru |
|
 |
ZkaZZa

|
Zaslal: út červen 25, 2013 10:40 am Předmět: Re: OSTATNE (nitrix, HMB...) |
|
|
| FritzH napsal: | | Nazgul napsal: | | ZkaZZa napsal: | | Váš názor na užívání Nitrixu + předtreninkáč ? |
Za toto si většinou mužou lidi sami svou blbostí..neřikám že dodržuju doporučené dávkování ale ono nitrix a ještě do toho předtreninkáč..podle mě zbytečné a velká zátěž na vnitřní orgány..která je zcela zbytečná..je to na uvážení každého soudruha..znám tolik lidí co míchalo x doplnku a pak s toho akorád zdravotní potíže a měli po piče |
Přesně tak A jelikož to je od jedné značky oba výrobky tak to je dokonce prý dobré jak se kombinují A po dlouhé době , pro jistotu dodržuji i doporučené množství .
|
|
| nahoru |
|
 |
Bjozicek

|
Zaslal: čt červenec 04, 2013 9:01 am Předmět: |
|
|
Zdravim,
zkoušel jste někdo ten PUMP HD od BPI?
Nebo přemejšlim zase nad shotgunem ... je také nová verze
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: čt červenec 04, 2013 10:39 am Předmět: |
|
|
| Arnoldisnumerouno napsal: | Čáute, máte někdo nějaké zkušenosti Hemo Rage ULTRA CONCENTRATE ? Přemýšlím že ho koupím |
Zdar,teď na něm jedu ... neni tak silnej jako předchozí verze díky absenci beta-alaninu a DMAA ale šlape fakt dobře...na to že má jen gram arginin akg v dávce i slušně pumpuje za mě 8/10
|
|
| nahoru |
|
 |
Tentonon
|
Zaslal: so červenec 20, 2013 8:13 pm Předmět: |
|
|
Můžu se zeptat co si myslíte o používání NO i v jiných sportech - veslovani , cyklistika...?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|