|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spazik

|
Zaslal: po červen 17, 2013 12:10 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | No, jsou to fotky z víkendu a včera jsme je akorát chtěli hodit do PC ...poslední možnost je asi taková, že bych tu kartu hodil někam k profikům, kde tyhle věci dokáží vyřešit i z jiných médií. |
Vážně stojí fotky z víkendu za X tisíc? Svatbu si na tom snad neměl :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lunreal

|
Zaslal: po červen 17, 2013 12:12 pm Předmět: |
|
|
Zkusils opravit samotné fotky? _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po červen 17, 2013 12:24 pm Předmět: |
|
|
Co jsem koukal na ceny, mohl bych se vejít třeba do 700kč.
Lunreal - jo, zkusil jsem asi 2 programy "repair JPG" ale bohužel, házelo to chybu.
Teď zkouším na jiné xD kartě cestu quick formátu -> obnovení dat.
Prostě nechápu, x měsíců se používala a vždy fungovala, nic se s ní nedělalo a najednou, když je to nejméně potřeba, se vysere... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: po červen 17, 2013 6:01 pm Předmět: |
|
|
Frozzi, mas pm.
Ve zkratce: to, cos poslal, zachranit bohuzel nijak nejde. Karty jakozto media jsou ve spolehlivosti fakt svine... _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po červen 17, 2013 7:29 pm Předmět: |
|
|
Po cca 8 hodinách práce, vyzkoušení asi 15 programů (slušně jsem si zajebal komp, musím to vše pročistit) jsem TO ZVLÁDL!!
Co pomohlo? Dal jsem quick formát a pak zpětně soubory dohledal pomocí iCareDataRecovery. Zachránil jsem asi 128 fotek, tzn. téměr 100%.
Díky všem, mám velkou radost. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Dismembered
|
Zaslal: po červen 17, 2013 9:14 pm Předmět: |
|
|
Pro příště není potřeba ani formátovat, tenhle softík vytáhne nevídaný věci (jeden 320G externí disk se choval stejně, tzn. rozsypanej filesystem, iCare mi na něm našel asi 600G dat). Obnovu dat zvládl i bez předchozího zformátování.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 6:43 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | ten software je zadarmo, nebo jste si stáhli krekrou verzi, píšu foneticky, kdyby někdo prudil...
mám další trapný PC dotaz, mám ovládání sluchátek fyzické na maximum a softwarové ve Windows 8 taky na maximum, ale chtěl bych si to dát ještě trochu hlasitěji, jde to nějak ojebat? |
tohle už jsem taky kdysi zkoušel...řeknu to takhle...
stahni si vlc...pust si mp3...zesilit mužeš až na 200% oproti ostanim programum (je tam boost) pokud ti to nebude v tech sluchatkach chrastit nebo tak něco pak je to ok...
ale myslim že sem to už hledal a že jedině jak jakoby toto zlepšit je nějaky třeba sluchatka s vlastnim zesilovačem (usb zvukovkou chceš-li)
ja mam tyhle a už nemam problemy s potichu nahranyma pisničkama na youtube např...
http://peacefullwow.bloger.cz/obrazky/peacefullwow.bloger.cz/razer-megalodon-usb-headset-news.jpg
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá červen 21, 2013 12:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po červen 24, 2013 9:52 pm Předmět: |
|
|
Otec si vytvořil obrázek v malování zde a chce po mě, abych mu tam prohnul ten text a nějak mi to nejde ani v corelu, zvládne to někdo? Díky
Takhle nějak by to mělo vypadat _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po červen 24, 2013 10:08 pm Předmět: |
|
|
Something like this? http://www.pixhost.org/show/4853/17399800_kalisnici2.jpg _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po červen 24, 2013 10:59 pm Předmět: |
|
|
Díky moc!
zejtra mu to ukážu, snad to bude takhle v pohodě. V čem si to udělal? :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po červen 24, 2013 11:21 pm Předmět: |
|
|
Mam tu paint shop pro, skoro vubec nic s tim neumim, ale trochu deformovat perspektivu jo :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út červen 25, 2013 10:46 am Předmět: |
|
|
Vyrob to rovnou ve vektorech od nuly, jak to jednou uděláš v bitmapě (malování), tak jakákoli další úprava je na ho*no :-)
Teď to chce jen prohnout, za týden s tím bude chtít dělat něco jiného...
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: út červen 25, 2013 1:33 pm Předmět: |
|
|
to je pekne hnusny .. kdyz to budes mit ve vektorech tak to pujde .. bitmapu fakt neohnes aby to nevypadalo jak od ditete
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|