|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Michal Orel
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ntz
|
Zaslal: po červen 17, 2013 12:27 pm Předmět: |
|
|
| Michal Orel napsal: | 40 km... Já budu 3x týdně dávat mírný poklus 45 minut po lese :- |
to se zda, ze je tolik :) .. moje standardka je 10 km za cca 44-45minut a behal jsem pokazdy tak 1:00-1:15 3x tydne .. tedy behal jsem 3x tydne hodinu
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: po červen 17, 2013 2:44 pm Předmět: |
|
|
| ntz napsal: | | jnerez napsal: | | ano souhlas, nejezdit kardio kvůli strachu před ztrátou svalů je blábol. Kardia se neboj. |
no, zase na druhou stranu ja jsem roky tim kardiem svaly celkem uspesne redukoval ;)
na vrcholu sve sportovni formy jsem mel **vybehano na 72-75kg, pricemz tedka mam 85kg pac nebeham .. nechci rikat ze to bylo jen kvuli tomu, ale zamestnava to moje racio posledni dobou docela dost
ale klid, behal jsem treba 40km tydne cele jaro a leto |
Když takovému výdeji nepřizbůsobíš i příjem, tak se nemůžeš divit, že ztratíš kromě tuků i svaly.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal Orel
|
Zaslal: po červen 17, 2013 7:17 pm Předmět: |
|
|
No,ale teď jsem sám zvědav kolik toho za tu třičtvrtěhodinku uběhnu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: po červen 17, 2013 7:24 pm Předmět: |
|
|
Jako ze začátku co jsem začínal běhat jsem si ani neříkal že bych dokázal to co dnes, fíza se natahuje jak z gumy raz dva. Teď mam 8.5 km za 45 minut v terenu (osobní rekord 40:43) a na rovném povrchu mám 11km + do 45 minut.
U mě to bylo že do dvou týdnu byl pokrok jak prase, bude to individuální , ale když tomu člověk dá čas tak se to jde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal Orel
|
Zaslal: po červen 17, 2013 7:33 pm Předmět: |
|
|
Já musím pomalu.
Já jsem před dvěma týdny přestal kouřit po 15-ti letech abych mohl začít cvičit a když už tak tomu dám max.To znamená,že i kardio.
Teď mi stačí svižněji schody do třetího patra a srdce mám v krku.....
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: út červen 18, 2013 12:42 am Předmět: |
|
|
no, myslim, ze v tehlech vedrech kdyz cvicenec zabeha 3x hodinu tydne cely leto, tak mu tu hmotu ten beh asi pomerne vyznamne uredukuje .. nicmene kvalita zustane ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út červen 18, 2013 4:54 am Předmět: |
|
|
| ntz napsal: | | no, myslim, ze v tehlech vedrech kdyz cvicenec zabeha 3x hodinu tydne cely leto, tak mu tu hmotu ten beh asi pomerne vyznamne uredukuje .. nicmene kvalita zustane .. |
Jakej na to má vliv to teplo prosím tě? _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 18, 2013 5:51 am Předmět: |
|
|
To by me taky zajimalo, co je to zase za prevratnou teorii. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal Orel
|
Zaslal: út červen 18, 2013 6:26 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
Pokud ti jde o redukci tuku, zadne gainery bych nedaval, pokud o nabrani svalu a kardio chces delat z jinych duvodu nez je redukce hmotnosti, tak si ho dej az po skonceni fyzickych aktitivit. |
Až po skončení aktivit....a to znamená? Docvičím třeba v 6 odpoledne tak běhat před spaním v 8 večer?
No budu cvičit na objem.To běhání tam chci jednak ať se vydýchám,po tom kouření a taky
kvůli tukům.Gainer asi hned po cvičení předpokládám i kdybych šel do půl hodiny běžet,ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
moby
|
Zaslal: út červen 18, 2013 6:40 am Předmět: |
|
|
Divej, je to o prioritach. Vzdycky si musis davat na prvni misto to, co je pro dosazeni Tvych cilu nejdulezitejsi. Pokud mas tedy za cil nabirani svalu je nejdulezitejsi silovy trenink a kardio je k nemu pouze doplnek (jak pises, to je to spalovani tuku a posilovani kardiovaskularniho systemu). Melo by tedy byt zrejme, ze si nebudes chtit ubirat sily pred posilovnou behanim, kdyz je posilovani Tvuj hlavni cil.
Jinak co se tyce te skladby treninku - ta aerobka nemusi byt nutne hned PRED nebo hned PO posilovne ;) Staci, aby mezi temito dvema treninkovyma jednotkama byl dostatecny casovy rozestup (zalezi na trenovanosti a intenzite tech treninkovych jednotek - nekomu budou stacit 2 hodiny, nekomu naopak ani 12).
Takze muzes chodit behat 4x tydne rano a treba ve dvou dnech se Ti potka ranni behani s odpoledni posilovnou (rozestup treba 10 hodin). Zbyle posilovny budes mit v ty tri dalsi dny samostatne. Nebo muzes v dny, kdy nejdes do posilovny, chodit behat odpoledne a jen v dny, kdy budes chodit posilovat das ten beh na rano nebo az po posilovne vecer. A nebo to muze byt jeste jinak, tam fakt zalezi hrozne na tom co Ti bude sedet a na to si budes muset prijit sam ;) Jen lepit intenzivni aerobku hned pred posilovnu neni nejlepsi z hlediska Tvych cilu.
EDIT: O gainerech ja nic nevim... To jsou nejake cukry s bilkovinama v prasku, ze?
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal Orel
|
Zaslal: út červen 18, 2013 8:27 am Předmět: |
|
|
Díky Moby.Víc už nepotřebuju vědět
Já sem ten dotaz sem hodil,protože jsem někde četl jak kardio je účinné do hodiny po tréninku atd.To už jsme zase někde jinde....
Btw: v čem běháte? Asics,Salomon,Nike.... ?
Založím na to topic v Ostatní.
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: út červen 18, 2013 9:52 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | ntz napsal: | | no, myslim, ze v tehlech vedrech kdyz cvicenec zabeha 3x hodinu tydne cely leto, tak mu tu hmotu ten beh asi pomerne vyznamne uredukuje .. nicmene kvalita zustane .. |
Jakej na to má vliv to teplo prosím tě? |
mnohem vic toho vypotis a vic se prostredku se *spali mimodek samozrejme .. vy jste kuci asi nikdy nebehali vic nez 3-4 kolecka kolem stadionu, co ? :D
ja jsem schopen v tehlech vedrech shodit 5 kilo na svalech za 2 tydny (asi prehanim ..)
|
|
| nahoru |
|
 |
moby
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: út červen 18, 2013 7:01 pm Předmět: |
|
|
| ntz napsal: | | jnerez napsal: | | ano souhlas, nejezdit kardio kvůli strachu před ztrátou svalů je blábol. Kardia se neboj. |
no, zase na druhou stranu ja jsem roky tim kardiem svaly celkem uspesne redukoval ;)
na vrcholu sve sportovni formy jsem mel **vybehano na 72-75kg, pricemz tedka mam 85kg pac nebeham .. nechci rikat ze to bylo jen kvuli tomu, ale zamestnava to moje racio posledni dobou docela dost
ale klid, behal jsem treba 40km tydne cele jaro a leto |
Ono je totiž "běhat" a běhat. Je jasný, že když někdo začne trénovat jako vytrvalec, tak ty svaly časem spálí, to je doufám očividné, ne? Ale pokud bude někdo běhat jen jako kardio, max. tu hodinu a jen občas, tak je blbost, že by to v nějaký větší míře ty svaly pálilo, pokud jo, pak něco dělá blbě.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|