Mám rád teplo, ale tohle je šílený. Ve fitku jsem si připadal jak Draper (v zimě, když se jen tak lehce zahřeje) a stačil blbý 15minutový přejezd autem domů a můžu jít do sprchy znovu.
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Mám rád teplo, ale tohle je šílený. Ve fitku jsem si připadal jak Draper (v zimě, když se jen tak lehce zahřeje) a stačil blbý 15minutový přejezd autem domů a můžu jít do sprchy znovu.
tak se osprchuješ no a co, no a co, no a co o o... , stejně se snad budeš sprchovat ještě jednou večer ne?
_________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
No ja ted jezdim domu z prace asi 50 min, po te co me auto stoji od rana na slunku. To uz je vedro i na me.
Sice jsem nedavno Cipinka vzhledem k jeho demenci branil, ale uz zacina srat i me a mozna by nebylo na skodu ho nekam nenapadne uklidit
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Moje pocení Dneska jsem šel pěšky do tesca na nákup a spotil se tak (ještě jsem si inteligentně vzal šedý triko) že to byl hnus, tak jsem si koupil tílko a rovnou si ho vzal na sebe...prodavačky koukaly jak puk
Moje pocení Dneska jsem šel pěšky do tesca na nákup a spotil se tak (ještě jsem si inteligentně vzal šedý triko) že to byl hnus, tak jsem si koupil tílko a rovnou si ho vzal na sebe...prodavačky koukaly jak puk
I know how you feel... Musel jsem dneska polítat studijní a v těch šalinách to bylo něco neskutečně příšernýho. Seděl jsem a cítil jsem jak to po mě ze všech stran teče. I teď když sedím doma a čekám na večeři, tak se potím
I know how you feel... Musel jsem dneska polítat studijní a v těch šalinách to bylo něco neskutečně příšernýho. Seděl jsem a cítil jsem jak to po mě ze všech stran teče. I teď když sedím doma a čekám na večeři, tak se potím
Vcera jsem obdrzel stolni ventilator, fakt dar z nebes. Jen teda nesmim nic delat a jen sedet u nej Nejhorsi je pak, kdyz se vzdalim, ten teplotni sok je enormni.
Ale na noc taky vyborne. Dal jsem si to na stul za postel, zapnul na minimalni vykon a celou noc to na me vylilo a skoro jsem se vubec nepotil.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Taky jsem dnes lítal v obleku po Praze celý odpoledne,...ale nebudu tu brečet, jak mi bylo vedro .
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Dal bych si alespon tejden nekde na Makarske, ale zase pojedu akorat tak do pr*ele
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru