ŠTĚPÁN ŠEVČÍK Osobní tréninkový log

Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ŠTĚPÁN ŠEVČÍK Osobní tréninkový log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ŠTĚPÁN ŠEVČÍK Osobní tréninkový log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
StEpan93

PříspěvekZaslal: pá červen 21, 2013 10:06 am    Předmět: ŠTĚPÁN ŠEVČÍK Osobní tréninkový log Odpovědět s citátem

Zdravím čtenáře ,

Jmenuji se Štěpán Ševčík. Narodil jsem se 25.11.1993. Ke cvičení jsem se dostal asi v 15ti letech. Jsem stále aktivním členem oddílu ASK Blansko. http://kulturistika.ronnie.cz/c-9884-josef-krupa-a-zavodnici-ask-blansko-o-kulturistice.html Tady se o klubu a o mně a pár kamarádech můžete něco málo dozvědět. Své první / zatím poslední závody jsem absolvoval v roce 2011. MM a MČR. Pokud vás zajímají fotky, umístění, mrkněte sem:
http://kulturistika.ronnie.cz/c-9348-mistrovstvi-moravy-a-slezska-deti-dorostu-a-junioru-2011-vysledky-a-fotogalerie.html

http://kulturistika.ronnie.cz/c-9395-mistrovstvi-cr-deti-dorostu-a-junioru-2011-vysledky-a-fotografie.html

Startoval jsem v kategorii Starší dorost nad 72kg a v juniorech v klasické kulturistice.

Od té doby jsem pořád aktivně cvičil, po cca deseti týdnech (od začátku dubna do tohoto týdne) jsem cvičení naprosto vypustil a věnoval se studiu ( maturita, zkouška z angličtiny, příjmačky na VŠ ), nedávno jsem se rozhodl, že své následující kroky ohledně tréninku a věcí kolem budu sdílet s vámi prostřednictvím tohoto logu. Času bych teď měl mít hodně, takže se budu snažit pravidelně aktualizovat.

Aktuálně jsem na tom tak, že vážím 87 kg. Při výšce 180cm. V únoru/březnu jsem měl okolo 99.
Nějaké fotky mám na svém profilu na Ronnie. http://lide.ronnie.cz/stepan93
Mám vyfocenou i aktuální ale tu jsem hodím až po pár týdnech, kdy budu mít nějakou možnost srovnání.
Ikdyž nemám žádný přesný cíl, tím myslím soutěž, tak motivaci mám docela vysoko a už mi to cvičení vážně chybí.
Uvidím, jak budu stíhat od poloviny září ve škole, ale vzhledem k tomu, že jdu na zubní lékařství na MU, tak toho volného času moc nebude, a o soutěžích možná začnu uvažovat až po prvním semestru, až si zvyknu na prostředí a pod.

TRÉNINK

Rozhodl jsem se, že do začátku zkusím trénink kde procvičím celé tělo v několika málo dnech v týdnu, takže budu volit Korte, upravený Lukášem Roubíkem - http://www.kulturistika.net/korte , který sem jel už asi 5x a vždycky se mi osvědčil. Od poloviny července pak přejdu na vlastní split, to se ještě uvidí.

JÍDLO

Tréninkový den:
Snídaně: ov.vločky a odm. proteinu
Svačina: Cottage, Tmavé pečivo
Oběd : Sáček rýže, kuřecí maso (150g)
Trénink
Po tréninku: Gainer/protein+glukopur
Večeře: Sáček rýže, hovězí maso (200g)
Večeře: Tvaroh

- tohle je spíš taková základní kostra, které se držím už tak 3 roky. Je tam ještě místo pro jídla navíc, ale zatím mně stačí tohle, protože teď toho zatím moc nesním a do začátku to nemá smysl přehánět s bílkovinama. V netréninkový den budu jít alespoň 3 sáčky rýže a méně masa. V jeden den z týdnu nebo z deseti dnů dám 0 bílkovin a pouze sacharidy (rýži, racia s polevou, banány).
Nyní jde spíš o to začít nějak jíst a cvičit, protože tělo bude reagovat i na minimální impulzy, které mu dám jídlem, tréninkem. Přesné jídelníčky vypíši až v červenci/srpnu kdy už bude důležitější se na to podívat striktněji.

Pokud se se mnou budete chtít nějak spojit, na něco se zeptat a tak, můžete se mi ozvat prostřednictvím facebooku https://www.facebook.com/stepan.sevcik.1 nebo PM přes Ronnie.

That's all guys, follow me here and stay tuned :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
StEpan93

PříspěvekZaslal: pá červen 21, 2013 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

19.6.2013 První trénink

Dřep 6x6 70kg
MT 5x5 70kg
Benč 5x5 50kg

Biceps JČ ve stoje 4x10 12kg
Triceps Franc.tlak s JČ 4x10 22kg
Břicho

- tak zved jsem to co jsem čekal, síla žádná, svaly taky nic, ale to půjde rychle zpátky.
Dneska odpoledne se chystám na druhej trénink. Svaly ze středy pořádně bolí, tak je potřeba to dneska dorazit.
smik

PříspěvekZaslal: pá červen 21, 2013 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne že bych ti do toho chtěl nějak kecat, ale nebylo by vhodnější to tělo po pauze třeba 1 měsíc připravit na zátěž a až pak naběhnout na Korteho?
StEpan93

PříspěvekZaslal: pá červen 21, 2013 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady mám klasiku.
Protein TREC - tu značku mám poprvé- 1odm.ráno
Gainer - 2odm. po tréninku
Glutamin - 1odm. po tréninku, 1 před spaním
Creatin PhX - zatím ho nedávám, ale potom dám v netréninkový den ráno 4-6tbl. V tréninkový ráno - 4-6tbl. před tréninkem 4-6tbl.
CellMass - ten dávám jenom po tréninku
Kloubní výživa - 1x během dne s jídlem
StEpan93

PříspěvekZaslal: pá červen 21, 2013 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

smik napsal:
Ne že bych ti do toho chtěl nějak kecat, ale nebylo by vhodnější to tělo po pauze třeba 1 měsíc připravit na zátěž a až pak naběhnout na Korteho?

Já jsem zvolil přípravu na zátěž Korte :D Pak se do toho opřu víc
CIZO

PříspěvekZaslal: pá červen 21, 2013 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OT s dovolením přesunuto:
https://forum.ronnie.cz/ntz-bojuje-za-lepsi-svet-bez-gaineru-a-proteinu-t32736.html

Derek Poundstone
StEpan93

PříspěvekZaslal: pá červen 21, 2013 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21.6.2013 Druhý trénink

Benč 6x6 50kg
Dřep 5x5 70kg
MT 5x5 70kg

Rozpažovaní s JČ v sedě 4x10 7kg
Břicho 5x11 lehy-sedy
StEpan93

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24.6.2013 Třetí trénink

Původně podle rozpisu jsem měl jít v neděli 23.6.2013, ale v pátek jsem byl na diskotéce a v sobotu jsem se solidně narval na chatě, takže jsem v neděli nebyl schopnej jít. Na další týden změním termíny, půjdu úterý,čtvrtek,sobota.

MT 6x6 70kg
Dřep 5x5 70kg
Benč 5x5 50kg

Biceps s JČ ve stoje 4x10 12kg
Triceps Franc.tlak s JČ v sedě 4x10 22kg
Břicho sedy lehy 4x15

Ikdyž jsem víkend prokalil, tak to dneska šlo už dost lehce, takže do dalšího týdne přidám na všem 10kg a hodím tam Kreatin PhX

Naposledy upravil StEpan93 dne po červen 24, 2013 4:08 pm, celkově upraveno 1 krát
StEpan93

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Postnu si sem nějakou motivaci, v září jsem měl nějakých 94kg, něco podobného by mohl být můj aktuální cíl na srpen. Na Druhé fotce jsem měl okolo těch 99.
StEpan93

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
OT s dovolením přesunuto:
https://forum.ronnie.cz/ntz-bojuje-za-lepsi-svet-bez-gaineru-a-proteinu-t32736.html

Díky, že tady děláš pořádek
StEpan93

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2013 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25.6.2013 Čtvrtý trénink

Přidal jsem na základních cvicích 10kg a šlo to dobře...

Dřep 6x6 80kg
MT 5x5 80kg
Benč 5x5 60kg

Rozpažování s jednoručkama v sedě 4x10 9kg
Výpony v sedě na lýtka 4x10 50kg
Břicho - sedy-lehy 4x15

Dávám tam PhX a přidal jsem jedno jídlo navíc (maso 150g + sáček rýže)
StEpan93

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2013 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady mám na ukázku, 8kg roštěný :)))
StEpan93

PříspěvekZaslal: čt červen 27, 2013 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

27.6.2013 Pátý trénink

Bench 6x6 60kg
Dřep 5x5 80kg
MT 5x5 80kg

Biceps s jednoručkama ve stoje 4x10 12kg
Triceps fracouzsky tlak s jednoručkou v sedě na scottovce 4x10 24kg
Břicho:
Lehy-sedy 4x13
Zvedani nohou ve visu 3x10

Na základních cvicích jde síla nahoru rychle, další týden přihodím zase 10kg up, ramena trochu silově zaostávaji, ale +10kg zvládnou.
StEpan93

PříspěvekZaslal: so červen 29, 2013 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29.6.2013 Šestý trénink

MT 6x6 80kg
Dřep 5x5 80kg
Bench 5x5 60kg

Rozpažky s jednoručkama v sedě 4x10 9kg
Výpony na lýtka v sedě 4x10 50kg
StEpan93

PříspěvekZaslal: po červenec 01, 2013 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1.7.2013 Sedmý trénink

-přidal jsem opět +10kg, šlo to docela lehce a už šlo cítit, že něco zvedám
PhX dávám 6+6 a přidal sem o trochu víc glutaminu

Dřep 6x6 90kg
MT 5x5 90kg
Benč 5x5 70kg

Biceps s jednoruckama ve stoje 4x10 14kg
Triceps francouzskej tlak na scottovce 4x10 26kg
Břicho sklapovačky 5x15

Důvod proč tento týden jdu po,st,pá a minulej šel út,čt,so je ten, že za pár dní odjíždím do zahraničí tak se ty trenaly snažím lepit co nejvíc na sebe abych stihnul čtvrtej týden ještě před dovolenou.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ŠTĚPÁN ŠEVČÍK Osobní tréninkový log Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: