|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: po červen 17, 2013 7:44 pm Předmět: |
|
|
A:
Deadlift: 10x2x133kg
HSPU: hodněx3/2/1xBW
+ rear delts SS - 7,5kg + 5kg
+ abs SS - metronomy + situps
+ ukázka několika CF cviků kámošovi
- byl jsem celý víkend na Votvíráku , takže dnes to nebylo na krev, ale i tak dobrý trénink
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: út červen 18, 2013 7:23 pm Předmět: |
|
|
B:
Front squat: 15x2x80kg
Pullup: 12-14x2xBW
+ burpees (each min +2 reps); score: 1+3+5+7+9+11+13+15+17/+10
+ arms
+ ukázka několika CF cviků kámošovi
- těžký
- zítra volno, jedu do Prahy na přijímačky, už se fakt těším na oblek ve 35°C vedru... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 9:39 pm Předmět: |
|
|
C:
Hang squat clean: 12x2x70kg
Incline DB benchpress: 8x4x25kg
+ rear delts SS - machine + DBs
+ abs - CIZO cvik
- HSC ke konci těžkej, výživnej, těch 30s pauza je prostě nic....
- tlaky po dlouhé době, ale bralo to nádherně, důraz na techniku _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá červen 21, 2013 2:04 pm Předmět: |
|
|
Chci se zeptat zdejších kulturistů, jak jezdíte tlaky JČ na vršek koz?
Já nějak takto, ale nevím, zda bych tu lavičku neměl ještě více zvednout. Ale pak by zřejmě začly více pracovat přední delty, že?
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá červen 21, 2013 2:19 pm Předmět: |
|
|
viac zdvíhať lavičku už nie, takto je to ok _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá červen 21, 2013 2:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá červen 21, 2013 7:23 pm Předmět: |
|
|
D:
Powerclean + pushjerk: 18x3x60kg
Goodmorning: 6x10x50kg
+ arms - bic. DB + weighted tric. pushups
+ burpees
- trapézy zničený ze včera (prostě nic se na ně nevyrovná hang cleanu)
- PC+PJ teda....  pumpa, lilo ze mě, technicky super, velká spokojenost!!
Zítra grilovačka, v neděli do Prahy na Den s Policií a večer si jdu půjčit Peugeot RCZ 200k  , takže víkend spíš regen. Od dalšího týdne začínám makat na stavbě, tak jsem zvědavej, jak to budu dávat s posilkou. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so červen 22, 2013 12:15 pm Předmět: |
|
|
Po dlouhé době nějakou aktuálku (bez pumpy), ale světlo na hovno, nechám se někdy blejsknout v posilce pod světlem, takhle je prd vidět, ale pro hrubou představu stačí  :
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so červen 22, 2013 3:18 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | chrbat ma pekny tvar i hlbku, comu za to vdacis ? |
Jsem na záda, hl. trapézy, docela pyšnej, na světle je ta hloubka ještě lepší.
Vděčím za to rozhodně vzpěračským cvikům společně s velkou váhou , ty nádherně formují záda a dělají hmotu. Od té doby, co jsem je pravidelně zařadil, se mi ramena a trapézy dost zlepšily. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so červen 22, 2013 3:34 pm Předmět: |
|
|
chce to lepsi fotky, ale zada vypadaj fakt slusne  btw, neni ta bulka (nebo co to je) pod kozama kyla? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so červen 22, 2013 4:05 pm Předmět: |
|
|
Neee :-) byl jsem blbě nakroucenej, je to vrchní břišák, kýlu nemám  .
Jinak díky, budu se snažit sem pak někdy hodit fotku pod světlem. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út červen 25, 2013 3:36 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem to trochu pozměnil:
Clean squat: 50, 70, 90, 100, 105kg PR!!! , 110kg fail
HSPU: hodně sérií
rear delts SS, abs
- dnes radost i zklamání najednou. Udělal jsem si PR na CS o 5kg, ale zároveň jsem nedotáhnul 110kg, i když to bylo o hlavě...bál jsem se toho. Spadlá činka otřásla celou posilkou
Jinak mám tedy novou brigádu, 6-7 dní v týdnu, manuální práce na stavbě (takže v ruce hlavně lopata  ), vstávačka v 04:30 každý den, takže chodím spát mnohem dřív, než obvykle, tudíž i ty tréninky budou posunutý a nebudu teď přesně dodržovat PO+UT, ČT+PA, ale jak to vyjde časově a jak to budu zvládat. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|