|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: st červen 19, 2013 7:49 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
predkopávanie
6 sérií x 12 - 15 reps v každej
s postupným pridávaním váhy
zadné drepy atg
60 x 6
60 x 6
80 x 6
80 x 6
100 x 3
110 x 3
120 x 1
130 x 1
130 x 1
najprv ok, ale potom ma už z toho hicu zadúšalo a focus odchádzal, tak reku najprv, že aspoň jednotky, no ehm, tak nič
legpress jednonož ala Šádek
60 x 15 každou
60 x 15 každou
100 x 12 každou
100 x 12 každou
legpress obojnož
140 x 10
180 x 10
220 x 10
260 x 10
300 x 10
340 x 10 asi aj PR
tak, tu som sa za tie drepy dobre vytrestal, posledná séria som ryčal pri každom opáčku ("Branch Warren madafaka!")
zakopávanie
3 série x 12 reps v každej
bulhary
ja x 3 série x 12 reps v každej každou
lýtka
6 sérií
brucho
6 sérií
3 kolá smrti po dva ciky + 3 klasické sérky
...spotený ale durch jak 1/5 Drejpa _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá červen 21, 2013 7:28 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
pullovrik s 10kou
3 série x 15 reps v každej
sťahovanie hornej kladky s napnutými rukami v stoji
s postupným pridávaním váhy, dnes som dal toto a aj pullovrik na začiatok, nech sa pekne všetko otvorí, jak má a chrbát pozvoľna pripraví na robotu, dobre padlo
zhyby nadhmat naširoko
ja x 10
ja + 10kg x 8
ja + 20kg x 5
ja + 30kg x 4
ja + 40kg x 3, tretie však už nie dokonalé
ja + 30kg x 3
ja + 20kg x 3
ja + 10kg x 3
ja x 10
pyramída aj smerom nadol, krásne zopnuté zhyby všetko, nech to ide, kam má
príťahy s T osou
60 x 10
80 x 10
100 x 10
120 x 10
všetko pekne natiahnuté a kontrakcia zopnutá
príťahy so spodnou kladkou s lanom v predklone
4 série x 12 reps v každej
s postupným pridávaním váhy, óda na chrbát, super precítené
kladiváky
5ky x xy
10ky x 10
15ky x 10
20ky x 10
20ky x 10
20ky x 10
skotovka
obojruč:
4 série x 10 - 20 reps v každej
koncentrované bicepsové zdvihy s jednoručkami v sede na šikmej lavičke
7,5ky x 12
7,5ky x 12
7,5ky x 12
7,5ky x 12
pekný iný záber
brucho
7 sérií
skvelý tréning napriek neskutočnej páľave, v gyme len tí najvytrvalejší, konkrétne tri kusy, inak rozmýšlam som a vcelku by som aj natočil zo srandy nejaký videolog rekreačného cvičenca, tak niekedy v budúcnosti možno, hehe
P.S.: ten proteín extreme hp od Fa, teda ich nová hydra je senzačný, dávam so studenou vodou + vytláčam ešte do toho limetku/citrón a paráda, nie je čo vytknúť _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne so červen 22, 2013 8:15 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so červen 22, 2013 6:49 am Předmět: |
|
|
Celkom by som si pozrel, ako vyzera chrbat, co utiahne taketo zhyby _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so červen 22, 2013 8:16 am Předmět: |
|
|
hľadaj, v logu mám chrbát vyfotený, jediné, čo je aspoň ako-tak na úrovni. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so červen 22, 2013 7:28 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
rozpažky s jednoručkami na ramená v stoji
2,5ky x 15
5ky x 15
7,5ky x 15
10ky x 15
tlaky na ramená spoza hlavy v sede na multipresse
os x 12
40 x 10
50 x 10
60 x 6
70 x 6
80 x 1
60 x 10
heh, tak som tomu dal šancu, ako aj by sa dalo, keby tu v ROHčku neboli naprd lavičky s mini sedákmi, človek sa nevie zaprieť a potom to je skôr o udržaní stability a nie cieľové zameranie na danú partiu, preto sa im aj prevažne vyhýbam, na ďalší rok mám s týmto pokoj, opáčka spúšťané pod uši
predpažovanie s jednoručkami v stoji
5ky x 10
10ky x 10
15ky x 10
20ky x 10
perfektné, dlho som tento cvik vynechával, ale čas ho začať makať riadne, berie skvele
facepulls
s postupným pridávaním váhy, podržané opáčka
rozpažky s jendoručkami v predklone v sede
5ky x 10
5ky x 10
5ky x 10
5ky x 10
francúzsky spoza hlavy s hornou kladkou s lanom
6 sérií x 6 - 12 reps v každej
tricepsové stlačovanie kladky
4 série x 10 reps v každej
benč na úzko
60 x 10
60 x 10
60 x 10
rýchle dopumpovanie:)
brucho
9 sérií
Teraz popíjam chladnú kiwi hydru s vytlačeným citrónom - highlight dňa. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so červen 22, 2013 8:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: so červen 22, 2013 9:47 pm Předmět: |
|
|
Parádní véčko, hlavně mě překvapil ten hodně úzký pas, nevíš kolik cca přes něj máš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so červen 22, 2013 9:57 pm Předmět: |
|
|
Hlavně vypadá šíleně poměr vzpřimovačů (nebo co to vlastně je :)) ) a pasu. Stejně si to vepředu stahuje rukou, aby ten pas byl užší. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so červen 22, 2013 10:10 pm Předmět: |
|
|
dobrá forma, to musím uznat _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|