Koukám že máme stejné oblíbence: Klokov a Green :)
Chci se zeptat jak cvičíš ty "rotátory 10x15". To je celkem nálož, to děláš ten cvik jak Cizo ve svém videologu? Měl jsem zato, že účelem je hlavně ten pohyb a že váha tam nehraje roli. Máš pocit, že je to žádoucí u toho cviku časem nějak navyšovat váhu a že to má nějaký pozitivní vliv na pevnost ramene? Zatím jsem to u nikoho jiného neviděl, vždycky to všichni šmrdláme. Předem díky za případnou odpověď.
Nevím už přesně, jak je cvičí Cizo, nejspíš jo - přibližně takhle jen při tom nemám speciální udělátko, ale opírám si loket o osu ve stojanu. Střídám ruce a kombinuju to s podobným cvikem na zadní delt - taky vytáčení v lokti, ale otočený o devadesát stupnů, bokem k ose. Mám pocit, že stejně jako u ostatních svalů i tady pomáhá postupně navyšovat váhu, ale vždycky jen tak, abych to zvládl odcvičit pomalu a tahem.
Rotátory a zadní delty mimo to cvičím s bandem v rámci rozcvičky - vytáčení v lokti, facepulls, rozpažování, upažování a zapažování všemi směry, nedávno jsem přidal i vnitřní rotaci, a díky tomu jsou ramena snad jediné klouby, které mě nikdy nebolí. :-)
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Dneska to bylo na deload malinko delší, bez rozcvičky a strečinku tak 40 minut. Od pondělka najíždím na letní rutinu 4x týdně, do Factory Pro na Hradčanské. Bohužel teď opravují tramvaje, takže budu muset vycházet z bytu nejpozději v šest.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Přední dřepy
6x60
3x80
3x100
3x110
2x120
2x120
2x120
2x120
Vojenský tlak
6x60
3x70
2x80
2x80
2x80
2x80
Přítahy VČ v předklonu
6x100
6x100
6x100
6x100
Shyby
8, 8, 8
Kliky na bradlech
12, 12, 12
Po třech týdnech deloadu a týdnu úplně bez jsem hrozně slabý, tělo mě nechce poslouchat. Začínám raději pomalu, uvidíme, jak to půjde. Dneska jsem byl poprvé ve Factory Pro na Hradčanské, nejsem moc spokojený. Stojan na dřepy má hrozně blbé zarážky na mou výšku, osy jsou tlusté, hladké a kloužou jak sklo, za sprchu se platí zvlášť. Jediná výhoda je, že to je levné a začínají brzy ráno. Psychicky jsem na tom z osobních důvodů hodně hodně špatně, to taky moc nepřispívá. Budu se snažit chodit co nejčastěji, až se to trochu zlepší, najedu na plánovanou letní rutinu, zatím jen malý objem, technicky, ale intenzivně.
Dneska jsem byl poprvé ve Factory Pro na Hradčanské, nejsem moc spokojený. Stojan na dřepy má hrozně blbé zarážky na mou výšku, osy jsou tlusté, hladké a kloužou jak sklo, za sprchu se platí zvlášť. Jediná výhoda je, že to je levné a začínají brzy ráno.
jo, ta permice mi přišla taky cenově zajímavá... ale platit za sprchu ve fitku, to je síla :) no nic, drž se.
Přítahy VČ v předklonu
6x100
6x100
6x100
6x100
6x100
Shyby
8, 8, 8, 8
Kliky na bradlech
16, 16, 16, 16
Přidal jsem u všeho jednu sérii, bylo to lehčí, ale do většího objemu se pouštět nebudu. Nechci to tlačit na krev, u všeho si nechávám minimálně dvě opáčka rezervu a pomaličku, polehoučku budu přidávat. Plánuju frekvenci 6x týdně, tak se nechci odvařit.
Přítahy VČ v předklonu
5x100
5x100
5x100
5x100
5x100
Shyby
8, 8, 8
Kliky na bradlech
16, 16, 16
Pátý den. Stovka byla těžká, při stodesítce jsem to chtěl vzdát a jít domů. Ale pak jsem se trochu vybudil a nakonec odcvičil pět sérií se stodvaceti. U military jsem se vyburcoval na osmdesát pět, ale zbytek jsem raději odcvičil jen s osmdesátkou. Jsem máslo. Jím teď relativně míň než dřív, trochu jsem zhubnul, i když při tomhle objemu toho moc cvičením nespálím; řekl bych, že mě limituje moje CNS, asi si bude na tenhle trénink chvíli zvykat. Nesnášim ty osy, co tu mají, tlusté, hladké a hlavně tvrdé jak z kamene.
Přední dřepy
6x60
3x80
3x100
3x110
3x120
3x120
3x120
Vojenský tlak
6x60
3x70
3x80
3x80
3x80
Přítahy VČ v předklonu
5x100
5x100
5x100
5x100
Šestý den. Musel jsem to zkrátit, abych stihnul práci, takže jen absolutní minimum. Fyzicky se cítím OK, mám pocit, že síla by tam byla navíc, ale CNS nespolupracuje, svaly se nezapojují, jak mají, a hlavně jsem šíleně ospalý; očividně je při tomhle tréninku potřeba víc spánku než jen pět šest hodin. Zítra volno, od pátku repete, snad se to konečně trochu zlepší.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru