|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Radekak47
|
Zaslal: so červen 29, 2013 11:42 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si dneska poprve zkusil naložit 130kg raw na bench a dal jsem to hned 2x a dost mě to potěšilo, protože na výšku 196cm je to pěkná nálož. Vážim sice asi 113kg tak na soutěž to neni :D, ale stejně to potěšilo a bench je taková moje nejsilnější stránka i přes mou přehnanou výšku.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: ne červen 30, 2013 7:42 am Předmět: |
|
|
Zabehol som prvy krat 10 kilakov. Pred rokom by to bolo nemyslitelne. Som rad ze kondicne som sa dostal na uroven normalneho cloveka :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne červen 30, 2013 8:02 am Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | Zabehol som prvy krat 10 kilakov. Pred rokom by to bolo nemyslitelne. Som rad ze kondicne som sa dostal na uroven normalneho cloveka :) |
Gratulace =) Já podobnej "úspěch" zažil asi před 5 lety, když jsem měl ještě 60 kilo. Byl jsem pak na sebe hrozně naštvanej a od tý doby jsem nic tak úmorně dlouhýho neběžel. Od té doby už vážně jen sprinty.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne červen 30, 2013 8:17 am Předmět: |
|
|
Hehe, dik. Ja mam tiez sprinty ako gro treningu ale 10 km povazujem za nieco co by mal proste vediet zdravy clovek odbehnut a taky zakladny level rozumnej kondicie. Ciel splneny a teraz spat na kratke a stredne trate :))
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: pá červenec 05, 2013 1:43 pm Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | Mrtvý tah - 1 x 180
16 let, 179 cm, 88 kg |
Na 16let hodně dobrý, cg ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: pá červenec 05, 2013 1:59 pm Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | člověk napsal: | Mrtvý tah - 1 x 180
16 let, 179 cm, 88 kg |
Na 16let hodně dobrý, cg ;) |
Díky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: pá červenec 05, 2013 7:07 pm Předmět: |
|
|
CG Bench - 23 x 60kg
18 rokov, 190/88
V pondelok po vyše mesiaci bez benchu s biedou 12x60 normálnym úchopom a dnes toto  Nechápal som, ale potešilo
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá červenec 05, 2013 8:27 pm Předmět: |
|
|
clovek..vaha paradna, len neviem ci je uz v 16tich na to ten spravny cas...
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: pá červenec 05, 2013 8:38 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | clovek..vaha paradna, len neviem ci je uz v 16tich na to ten spravny cas... |
No něco na tom asi bude...byla tam nějaká malá rezerva asi takových 10 kg... ale na těch 190 bych si už netroufl...
Každopádně díky za názor
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po červenec 08, 2013 7:56 pm Předmět: |
|
|
dřep 1x260 a 8x200. To první je vyrovnání loňského osobáku, 200 jsem asi ještě na tolik opakování nezkoušel. Rezerva byla tak 10 kilo, resp. 2-3 opakování, takže vidím nadějně, že se letos dostanu tam, kam jsem chtěl. Jen budu muset jít do fitka, kde nebudu muset činku vyndavat ze stojanu výpadem. Váha kolem 110 - 111 kilo. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po červenec 08, 2013 8:26 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | clovek..vaha paradna, len neviem ci je uz v 16tich na to ten spravny cas... |
Taky jsem v 16ti tahal 170kg při 75kg BW. Teď jsem rád za 100kg aniž by mi povolil střed těla
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: po červenec 08, 2013 8:55 pm Předmět: |
|
|
nudim se jinak bych to sem nedaval :D
OHS nenatrenovane...100kg ... 110 těsný miss
bench press (bestialova vyzva) 100x23 jen tak bez ničeho bez připravy :D
momentální váha se pohybuje okolo 100kg +-1kg
ještě naráz ohs s 55kg....21 na jeden zatah...velice pomalu nahoru i dolů až na paty...smrt
do formy ! :D
jinak tedka dělam crossfit dost...plus medleye nosící
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: po červenec 08, 2013 9:00 pm Předmět: |
|
|
Já už jsem taky kousek pokročil v PR
BP 134kg
Dřep 165kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|