Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 709, 710, 711 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Novic

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

estebácký praktiky Policie Český republiky v Českejch Budějkách... Nandat kukly, udělat pár projevů pro média, aneb jsme všichni protestující radikálové, vyvolat konflikty s běžnými obyvateli danýho města a s kolegy od PČR, a poté následně zatýkat lidi, kteří jsou poblíž... Před volbami »pravicový« Kubice nezapomene připomenout, jak strašná byla komunistická doba...
pozn. Nefandím extremistickejm skupinám
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo jo. Je to jediná škola na Moravě na které se dá studovat logistika ( soukromé neberu). BC jsem studoval někde jinde, ale na navazujícím jsem na UNOB. Dobrá škola ale štvou mě ty zbytečné vojenské předměty pro mě jako civila.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://navratdoreality.cz/?p=view&id=17371 two tohle je docela sranda
MAST3R

PříspěvekZaslal: st červenec 10, 2013 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere mě jak jsou všichni líní, akorát nadávaj jaké je nuda o prázdniny (nemakaj), když jim člověk zavolá jestli nechtěj JET (ne-jít ty 2-3km pěšky k vodě), tak se jim stejně nechce.

EDIT: hlavně, že maj všichni trapný statusy na fejsbůčku, že se nuděj atd...
raw

PříspěvekZaslal: st červenec 10, 2013 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me vzdycky dostavaji ty moudra co tam pisou 16ti lete holky, uplne rady do zivota pak jak od zakladu zmeni svuj zivot a stejne kazdy den furt jedna a ta sama pica ..zasrany facebook
MAST3R

PříspěvekZaslal: st červenec 10, 2013 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já už to ani nečtu, nebo ty lidi mažu, na chatu jsem tak z 99% offline, mám ho spíš kvůli škole.

Poslední dobou mi přijde, že i když mám na FB x lidí tak stejně není s kým jít ven, protože všichni seděj u PC.
duke.dukem

PříspěvekZaslal: st červenec 10, 2013 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R: Ale treba "chodi ven", ale s nekym jinym
MAST3R

PříspěvekZaslal: st červenec 10, 2013 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo to je klidně možné, protože se mnou jako s nekuřákem a abstinemtem si o (v) hospodě/diskotéce moc nepokecají, protože mě moc nezajímá, kdo měl kolik panáků/piv nebo se s někým pral.
Lunreal

PříspěvekZaslal: st červenec 10, 2013 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
me vzdycky dostavaji ty moudra co tam pisou 16ti lete holky, uplne rady do zivota pak jak od zakladu zmeni svuj zivot a stejne kazdy den furt jedna a ta sama pica ..zasrany facebook

Me zas dostavaji lidi, co si na fb daji 16ti lete holky, aby si mohli stezovat jak jsou blbe ;) si uvedomte ze fb je tak dobrej, jako lidi, ktery si tam date, pridate si normalni a mate klid a pohodu, pridate si retardy a muzete si stezovat dal.
Mick994

PříspěvekZaslal: st červenec 10, 2013 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem za s MAST3REM, dnes je člověk co se o sebe stará, nepije a nekouří jako černá ovce mezi těmi všemi ostatními.
MAST3R

PříspěvekZaslal: st červenec 10, 2013 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mick994: jsem rád, že to někdo vidí stejně.

Lunreal: Jenže tohle tam +/- píše každej, je jedno at tam mám 16 letý holky nebo spolužáka ze střední, který je o 2-3 starší jak já (je mi 21), vyjde to na stejno, to bych tam musel mít tak 5 lidí nebo nikoho. Jinak mě je jedno, at si tam píše kdo chce, co chce, ale mě jde jen o ten princip, lidi píšou, že se nuděj, tak jím napíšeš jestli nejdou koupat a stejně nikdo nejde, nemá čas,...

Edit. 16 letý, ne 6 letý.
kubaz

PříspěvekZaslal: st červenec 10, 2013 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hosi ale uvedomujete si ze tohle nikam nevede, svaly proste nemuzou byt cely vas zivot, bude vam 25,30 a uvedomite si ze jste cele mladi stravili doma u pc, protoze ostatni kamosi se nekde bavi u pivka a vy nechcete pit, nebo byt do noci dlouho venku abyste nestihli long 70

je mi jasny ze odpoved bude neco stylu nechci pit protoze nepiju ne kvuli svalum, v hospode me nebavi sedet apod. , ale pointu chapem
raw

PříspěvekZaslal: st červenec 10, 2013 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
raw napsal:

Me zas dostavaji lidi, co si na fb daji 16ti lete holky, aby si mohli stezovat jak jsou blbe ;) si uvedomte ze fb je tak dobrej, jako lidi, ktery si tam date, pridate si normalni a mate klid a pohodu, pridate si retardy a muzete si stezovat dal.

ano pridavam si mlade pipinky, abych si pak stezoval na to co pisou ..ty ses loula:D ..mam tam jen lidi co osobne znam, ale nektere statusy se tam objevi i pres nekoho a nemusim ho mit v pratelich
Lunreal

PříspěvekZaslal: st červenec 10, 2013 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak si nastav, jake statusy chces aby se ti zobrazovaly, tvoje fb negramotnost aint my problem.
MAST3R

PříspěvekZaslal: st červenec 10, 2013 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
Text

Jmenuj jednu důležitější věc než svaly. Ne samozřejmě, že svět na tom nestojí, ale prostě mě ten styl nebaví, vadí mi smard z cigar, takže vždycky když jsem šel pít, tak jsme si koupili flašky a chlastali někde venku či u někoho doma. Neříkám, že jednou za čas si dát piva/panáky je špatný, ale zase ne být min. 2xtýdně na šrot. Pátek a sobotu prochlastat, pak do středy mluvit o tom: Kolik jsem toho vypil, kdo se popral a zase od středy do pátku mluvit o tom jak se těšíš až se zbouráš.

btw: cele mladi stravili doma u pc, protoze ostatni kamosi se nekde bavi u pivka a vy nechcete pit - to je právě ono, já jsem si tu pár postů zpět právě stěžoval, že nechci sedět doma u PC, ale že chci někam jít např. k vodě když je hezky.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 709, 710, 711 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: