Kuba nemyslel jen chlast, ale celkove proziti tech let v mladi - dost lidi to bere tak vazne, ze fakt jen skoro sedi doma a zere a chodi cvicit a nekde s partou vyjdou jen ,,svatecne,, , a cim je clovek starsi tak si uvedomuje jestli bylo moudre to brat tak vazne a jestli nebylo lepsi prozit lepe ten cas - s prateli na akcich, vyletech apod..
no me osobne uz to zacina taky dostavat ..posledne sem nejel na maturitni skolni vylet jenom proto, ze sem mel mit v patek trenink drepu, ktere sem ,,nemohl,, vynechat
Tak to už je zase extrém, já jsem za zlatou střední cestu, hlavně když jsou teď prázky, celej srpen vypustím - fitko + stravu a užiju si, neříkám že budu furt v lihu, ale uděláme nějaké grilovačky, koupíme pivka atd.
Jinak taky jsem tak 1-2 roky zpět dělal to, že jsem nikam skoro nechodil, protože jsem musel každé 2-3 hodiny jíst jinak bych komplet zkatabolizoval.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
samozdrejme takych lidi je malo (co to tak extremne zerou), ale pokud jsou talentovani a nezrani se, tak to muze mit i peknou budoucnost v tom sportu :) , pokud nejsou talentovani nebo se zrani tak promrhali mladi
jak jsem to vyřešil já - do hospod jsem nechodil (nyní max. jednou tejdně na 1-2 pivka...), nekouřím... po střední jsem si smazal většinu přátel z FB, nechal jsem si tam jen ty, se kterými chodím cvičit, poté jsem se dostal na vysokou, kde mám uloženy v přátelích jen ty lidi, kteří mi můžou poradit a pomoci ve studiu, nikoho víc... aktuální počet je 21 přátel a nestěžuju si :), kdyby se na FB neřešila škola, dávno ho mám smázlej :)... znám a bavím se s hodně lidmi, ale to neznamená, že je musím mít v přátelích na FB...
Tak podle me na ne vozickar nema co hrabat. Akce = reakce. Kdyz te policajt pozada at opustis prostor, tak, kdyz tam budes na truc stat, neco na ne hulakat tak je jasny, ze takhle zareagujou + anonymita vystroje. Neobhajuju je, taky se mi to nelibi.
Bohuzel to tam neni videt ani slyset jestli tu vyzvu dali, ale i kdyby, tak na vozejku asi neujede tak rychle, ne? A prvni po nem hrabli oni ..
Navic kdyz ti naky kreteni zacnou stipat zahradku a ty jim to jdes rict, tak je ok ze taky dostanes na drzku a jeste te seberou?
To urcite neni. Je to klasicky selhani lidskyho faktoru, ktery se u nas bohuzel nikdy neresi. Jak jsem psal, nelibi se mi to a poburuje me to o trochu min nez tebe. Politicky tlaky za nasi etnickou mensinu jsou bohuzel silnejsi nez za nas bily mrdky.
Uvědomte si jednu věc než začnete něco hodnotit: Tyhle lidi jsou z 90% nuly co vylízají z kanálů jen když chcou něco rozbít, porvat se s policií nebo udělat někde bordel...mají to jako koníčka rvát se s cajtama, kteří jsou úplně normální lidi, kteří živí rodiny a musí se rvát s kokotama co nemají co dělat, ve většině případů ani neví proč protestujou nebo kdo hraje (třeba na fotbalech), ale prostě se jde proti cajtům, tak jdou taky. Já cajty popravdě obdivuju, protože já být v jejich kůži, tak to tam řežu hlava nehlava
Korny: To máš určitě pravdu, ale možná jsou tam i lidi, kteří nechcou přehlížet ten bordel okolo cigánské menšiny. Takové násilí to nevyřeší, ale měli by je už poslat do prdele a nic jim nedávat. Je zajímavé, že o jiných menšinách se nedozvídáme.
Ono kdyby tam toho vozejckare premlouvali pul hodiny, tak to na respektu moc nedoda ... polozme si otazku jinak ... Proc byl vubec vozejckar tam kde byl? ... asi si tam nejel jentak na vejlet... a tihle provokateri se pak stylizujou do role utlacovanejch a ublizenejch.... se zakrokem policie plne souhlasim .... zenska se tam vali a pada lip nez fotbalisti.... chce to jen trochu rozumu pri sledovani tehle acabackejch videi ;)
EDIT: Vim ze tam probihala demonstrace a vim, ze tem, co jen demonstrovali se nic nestalo.... nastesti aspon s "plastovejma hlavama" si nejde vytirat prdel .... porad se tu resi jak policajti v CR nemaj respekt a pak se tu zase resi tohle.... prijde mi, ze lidi chtej jen remcat a je jedno na co.....
Uvědomte si jednu věc než začnete něco hodnotit: Tyhle lidi jsou z 90% nuly co vylízají z kanálů jen když chcou něco rozbít
Tos ale presne definoval SPJ a podobny jednotky policajtu, nutno podotknout, ze bohuzel.
PS: aby to bylo jasny i tobe, tak tam nebyli ZADNY (nebo absolutni minimum) extremisti, jediny ktery je pripominali vzhledem a chovanim byli policajti v civilu. Vsichni ty lidi byli normalni civilove ze sidliste a okoli .. neozbrojeny, naprosto neskodny .. a presne tyhle zrubali, zatknuli a jeste pridali slzak a vybusky. Tyhle obdivujes? Ze mlati lidi?
PS2: tohle NENI o cikanech, to je o tom, ze na normalni klidnou demonstraci prijedou policajti a zrubou je ..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru