| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
shooter

|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 8:08 pm Předmět: |
|
|
| enemec napsal: | | micus6 napsal: | | vseci pisou o tuku a ty si psal o nafouklem brise... |
ano nafoukle.. jestli se jedna o tuk tak jedině vnitřní který obaluje orgány..
shooter : takovýhle věci ja nedělam protože mi je jasný že je to na dvě věci .. ta jedna je na hovno...
|
Nahovno a na balení svačin
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
enemec
|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 8:11 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | enemec napsal: | | micus6 napsal: | | vseci pisou o tuku a ty si psal o nafouklem brise... |
ano nafoukle.. jestli se jedna o tuk tak jedině vnitřní který obaluje orgány..
shooter : takovýhle věci ja nedělam protože mi je jasný že je to na dvě věci .. ta jedna je na hovno...
|
Nahovno a na balení svačin |
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 8:19 pm Předmět: S |
|
|
Enemec, pokud to je tak nějak jak popisuješ ty tak mám podobný problém. Při zatnutí břicha jsou celkem svaly v pohodě vidět, když se natočím i šikmé ale bez zatnutí ho mám taky jakoby vypouklé.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 8:31 pm Předmět: |
|
|
i rano to je stejny, nebo lepsi? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 8:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 8:35 pm Předmět: |
|
|
| cored napsal: | | U mě stejný |
Porad stejny..
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 8:41 pm Předmět: |
|
|
tak to se neda nic delat, je potreba amputace bachoru _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 8:44 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | tak to se neda nic delat, je potreba amputace bachoru |
Kua a ja uz cekal normalni radu..
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 8:47 pm Předmět: |
|
|
myslel sem, ze to muze betj treba spatnym travenim, ale tim to zrejme neni.. takze to bude nejspis fakt tuk + pripadne i v kombinaci se spatnym drzenim tela, vic me nenapada _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 8:49 pm Předmět: |
|
|
[quote="Luster"]myslel sem, ze to muze betj treba spatnym travenim, ale tim to zrejme neni.. takze to bude nejspis fakt tuk + pripadne i v kombinaci se spatnym drzenim tela, vic me nenapada[/quote
No tak to je i cepkem mozny to spatny drzeni tela protoze cely den sedim v praci u pc delam it v jedny firme.. ale to je snad jeste horsi moznost nez ten tuk.. co vim tqk kdyz si nekdo znici drzeni tela tak uz se s tim moc neda delat..
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 8:58 pm Předmět: |
|
|
[quote="Luster"]myslel sem, ze to muze betj treba spatnym travenim, ale tim to zrejme neni.. takze to bude nejspis fakt tuk + pripadne i v kombinaci se spatnym drzenim tela, vic me nenapada[/quote
No tak to je i cepkem mozny to spatny drzeni tela protoze cely den sedim v praci u pc delam it v jedny firme.. ale to je snad jeste horsi moznost nez ten tuk.. co vim tqk kdyz si nekdo znici drzeni tela tak uz se s tim moc neda delat..
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 9:19 pm Předmět: |
|
|
ale tak samozrejme, ze da.. ale chce to cas a vynalozit taky nejaky usili _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 9:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: pá červenec 12, 2013 8:13 am Předmět: |
|
|
Furt čekáš že ti někdo řekne "Vše je ok, jen musíš tohle ... aby ti vylezly buchty".
Není vše ok, Nejsou buchty protože je tuk. Žádnej jinej svatej grál nečekej. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: pá červenec 12, 2013 8:19 am Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | Furt čekáš že ti někdo řekne "Vše je ok, jen musíš tohle ... aby ti vylezly buchty".
Není vše ok, Nejsou buchty protože je tuk. Žádnej jinej svatej grál nečekej. |
nečekal ani nečekám .. spíš hledám problém a poznám jestli sem tlustej nebo ne.. spíš jsem myslel jestli není něco špatně vevnitř.. víš..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |