dvě věci:
a) hubenej cvičenec, žádný svaly, absolutně nic... rve tam velký Fe, technika příšerná... po každý sérii se prošel po celý posilovně, 2 minuty stál u každýho zrcadla, dělal takový ty chvaty do vzduchu apod. Zadostiučinění bylo to, když si na bench naložil kolem 100kg, stěží tu tyč vyndal a hned ho zavalila, nemohl ji za nic na světě vytáhnout... Jsem hodnej kluk, ale na tohle jsem se vykašlal a obrátil se k němu zády...
b) v šatně u jednoho z mnoha oken je fén... pán kolem padesáti let si opřel nohu o parapet a fénoval si všechno možný (if you know what I mean), aby toho nebylo málo, ostříhal si tam i nehty a oholil si všelicos...
Docela váhám, jestli někdy znovu vkročím do veřejný posilovny, hrůza....
b) v šatně u jednoho z mnoha oken je fén... pán kolem padesáti let si opřel nohu o parapet a fénoval si všechno možný (if you know what I mean), aby toho nebylo málo, ostříhal si tam i nehty a oholil si všelicos...
To jsem viděl několikrát. Zhovadilost lidí nezná mezí.
Dneska v posilce známej co ho občas potkávám, naštětsí jen v posilce, ke mě přišel prohodili jsme pár slov. Jezdí jen ruce bicáky, tricáky a má vanu. A říká mi: Já jsem si objednal AS (už nevím co to bylo) dneska mi to má přijít a prej to zvětšuje i péro o 2cm a hodil takovýho smajla......jsem se začal tak chlámat. To prostě nechceš
_________________ Pokud něco opravdu moc chceš, musíš něco obětovat.
Dneska v posilce známej co ho občas potkávám, naštětsí jen v posilce, ke mě přišel prohodili jsme pár slov. Jezdí jen ruce bicáky, tricáky a má vanu. A říká mi: Já jsem si objednal AS (už nevím co to bylo) dneska mi to má přijít a prej to zvětšuje i péro o 2cm a hodil takovýho smajla......jsem se začal tak chlámat. To prostě nechceš
"Cauko, bral jsem starsi verzi AVPT a vim z vlastni zkusenosti ze vedlejsi efekt bylo zvetsi penisu cca o 2cm...díky rozsirovani cev v celem tele...kdyz je tohle lepsi a silnejsi verze bude i tento efekt vetsi? dekuji"
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru