|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ego
|
Zaslal: po červenec 15, 2013 12:13 pm Předmět: |
|
|
sorry, nevšim sem si. já to teda jím i nasucho, si zvykneš až pár těch piksel sníš :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: po červenec 15, 2013 1:13 pm Předmět: |
|
|
je to tak, pulka piksly no problem.. myslim, ze by sla i cela a ani bych se nemusel moc premahat _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: po červenec 15, 2013 1:18 pm Předmět: |
|
|
Ja to jim normalne nasucho, nemam s tim zadny problem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: po červenec 15, 2013 1:22 pm Předmět: |
|
|
Asi mám málo slin :D a nebo je to od M&S extra lepivé.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: po září 23, 2013 4:12 am Předmět: |
|
|
Tak jsem včera zkusil koupit v Kaufu PEO za 29.90 a jsem nadšenej, fakt chuť skvělá, přitom složení 91% arašídy, olej, sůl a tim to hasne.... jen mě fakt zaráží, že když to rozpočítám na 340g, tak takhle levný neni ani když bych chtěl koupit samotný jen arašídy značky Kaufland... což mi přijde trochu podezřelý, jak je možný že to je levnější než nejlevnější samotná surovina
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: po září 23, 2013 8:33 am Předmět: |
|
|
Já včera koupil v Kauflandu dvě a už je zdražili o 10,- za pixlu.
|
|
| nahoru |
|
 |
mannik
|
Zaslal: po září 23, 2013 1:40 pm Předmět: |
|
|
jachym: Pokud myslis Peo's bud s kousky arasidu nebo rozemlete, tak jsem take par pixel snedl. Je to vytecne a nejlevnejsi aras. maslo.
Take mi vrtalo hlavou, proc je tak levne. Napadla me jedina vec, vyrobeno v Cine....
Akorat, kdyz to jim, tak se mi zda jako desna lepenice. Musim to vzdy zapit vodou. _________________ Ektomorf a jeho pokusy s pomoci ronnie.cz :
12.5 2011- 74Kg , 12.6 2011- 78Kg , 12.7 2011 - 81kg, 12.8 2011 - 82kg, 12.9 2011 - 83kg<> 3.3.2012-76kg, 20.4 2012 79kg, 12.11.2012-67kg, 7.1.2013-73kg
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: po září 23, 2013 7:36 pm Předmět: |
|
|
PEO za 29,90 nemá konkurenci. A to ani kdyby stálo dvojnásobek. Vyzkoušel jsem víc značek a jediný, o kterém bych asi řekl, že je po chuťové stránce lepší je snad to z Marks Spencer, jenže tady se bavíme o ceně cca trojnásobné. navíc v tomto případě to, že chutná dobře neznamená ani to, že by bylo složením nevhodné. A to že stojí kolik stojí mi taky docela vrtá hlavou, arašídy tam maji pod značkou K-classic za cca 10Kč/100g, takže tohle skutečně vychází dokonce i levněji...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: po září 23, 2013 8:07 pm Předmět: |
|
|
Ten hydro. olej mi neprijde zrovna extra super, ale jinak cenove je super. U nas taky zdrazili o 10 Kc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenek Pilc

|
Zaslal: po září 23, 2013 8:11 pm Předmět: |
|
|
Na snídani s 500g čistým jogurtem od Hallandie _________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: po září 23, 2013 8:32 pm Předmět: |
|
|
Já ho jím samotné nebo ke kávě to mám jako "zákusek" a chutná dost podobně jako i dražší araš. másla, takže jsem spokojená :)
|
|
| nahoru |
|
 |
onehandpullup
|
Zaslal: pá září 27, 2013 2:30 pm Předmět: arašídové máslo v USA |
|
|
Chlapi, byl jsem v létě v USA a tam jsme prožívali doslova arašídový orgie. Těch druhů arašídových másel tam bylo tolik, že jsem to v životě neviděl. A nebylo to tak drahý. Sežral jsem tam dvě obrovský piksle a vyzkoušel bezpočet. I to jejich obyčejný Crunchy bylo gut. Škoda, že tu to není.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá září 27, 2013 3:04 pm Předmět: |
|
|
po delsi dobe sem koupil Peo.. za 40kc a zeme puvodu zase Cina, neni spatny, ale priste si radsi priplatim za M&S.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|