Bud je talent na bench, nebo ho aspon trenuje daleko poctiveji a vic, a nebo tam je min kg.
Edit, taky tam lehne na lavku jak nic, zadnej most, zadny zapreni, to me nesedi..
Naposledy upravil Judson dne út červenec 16, 2013 7:31 pm, celkově upraveno 1 krát
Ti, co jsou na foru delsi dobu, moc dobre vi, kdo to je a vubec nicemu se nedivi
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne út červenec 16, 2013 7:33 pm, celkově upraveno 1 krát
k nam chodi cvicit typek ...ja si nemuzu pomoct, ale on ma na sobe pižamo a jeste mi to prijde jak takove to decke a to mu je tak 25 ..by jste museli videt
k nam chodi cvicit typek ...ja si nemuzu pomoct, ale on ma na sobe pižamo a jeste mi to prijde jak takove to decke a to mu je tak 25 ..by jste museli videt
Bud je talent na bench, nebo ho aspon trenuje daleko poctiveji a vic, a nebo tam je min kg.
Edit, taky tam lehne na lavku jak nic, zadnej most, zadny zapreni, to me nesedi..
Tady je jeho legendarni video, upazovani v predklonu s 30kg jednoruckama s maximalni vrcholovou kontrakci :-)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Ti, co jsou na foru delsi dobu, moc dobre vi, kdo to je a vubec nicemu se nedivi
asi tak, ach jaj, to bolo rošámbo s týmto exotom, horšie ako cvičí, už len rapuje
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
člověk - ten blb má kliku že se při tom ještě nezranil
_________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru