Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 714, 715, 716 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jo-jo

PříspěvekZaslal: st červenec 17, 2013 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Mám ničím nepodložený pocit vyplývající pouze z toho co kolem sebe čtu, že lidská populace je čím dál blbější...nemůžu napsat nevzdělanější (to také je), nebo hloupější (ve smyslu nižší hodnoty IQ). Každý druhý chuj co si přečetl první stranu Vlasty je prakticky lékařem.

To si vystihol presne,a bohužiaľ je to pravda
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st červenec 17, 2013 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chtělo by to něco jak Breivika, ale ve větším množství
Mablung

PříspěvekZaslal: st červenec 17, 2013 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Mám ničím nepodložený pocit vyplývající pouze z toho co kolem sebe čtu, že lidská populace je čím dál blbější...nemůžu napsat nevzdělanější (to také je), nebo hloupější (ve smyslu nižší hodnoty IQ). Každý druhý chuj co si přečetl první stranu Vlasty je prakticky lékařem.

Stárneš. A jak stárneš, tak jako každý správný důchodce nadáváš na novou generaci. Process který se odehrává už pár tisíc let
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červenec 17, 2013 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...hmm...každá další generace by dle mého názoru měla disponovat větším množstvím znalostí, což se asi děje. Ovšem v oblastech často dosti alespoň z mého pohledu nevyužitelných...a pak potkáš děcka, která neví s kým ČR sousedí ( gymnazisté), nebo kde leží Ústí nad Labem. Pomíjím absolutní neschopnost cokoliv počítat z hlavy.

Když to vztáhnu k tomuto foru. Lidé tu dříve konzultovali své znalosti. Tj. něco si třeba přečetli, zkusili a podělili se o své informace, zkušenosti.

Teď to nejen tedy funguje tak, že člověk po týdnu ve fitku je pasován na všeználka a nejhorší je, že s tupostí sobě vlastní mate ostatní začínající kolem. Vymýšlí kktiny a na minutu přesně dávkuje NO, HMB, carnitin, kreatin, hydro, palatinozu apod. Pak vidíš trénink a ten člověk benchuje 50 kg a má 30 cm biceps. To je dle mého názoru naprosto špatně.

Pak se tu řeší, zda někdo přibere z coly light...ano přibere, pokud se bude stravovat jako dobytek. Zda pít nápoje se sladidly nebo ne je asi miliontá věc v pořadí, která může ovlivnit progres cvičence. Než se k této věci 99,9 % populace propracuje, bude na úrovni minimálně závodníka evropské či světové úrovně...kolik z nás tu takových je?

Pardon za můj výlev - ale některé věci mě nechávají méně klidným.
tyboo

PříspěvekZaslal: st červenec 17, 2013 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Abych rekl pravdu, tak si ted taky honem rychle nevzpomenu, kde lezi treba jachymov nebo Louny. I kdyz zrovna Usti to ma tak trochu v nazvu no..
kid

PříspěvekZaslal: st červenec 17, 2013 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
...hmm...každá další generace by dle mého názoru měla disponovat větším množstvím znalostí, což se asi děje. Ovšem v oblastech často dosti alespoň z mého pohledu nevyužitelných...a pak potkáš děcka, která neví s kým ČR sousedí ( gymnazisté), nebo kde leží Ústí nad Labem. Pomíjím absolutní neschopnost cokoliv počítat z hlavy.

Když to vztáhnu k tomuto foru. Lidé tu dříve konzultovali své znalosti. Tj. něco si třeba přečetli, zkusili a podělili se o své informace, zkušenosti.

Teď to nejen tedy funguje tak, že člověk po týdnu ve fitku je pasován na všeználka a nejhorší je, že s tupostí sobě vlastní mate ostatní začínající kolem. Vymýšlí kktiny a na minutu přesně dávkuje NO, HMB, carnitin, kreatin, hydro, palatinozu apod. Pak vidíš trénink a ten člověk benchuje 50 kg a má 30 cm biceps. To je dle mého názoru naprosto špatně.

Pak se tu řeší, zda někdo přibere z coly light...ano přibere, pokud se bude stravovat jako dobytek. Zda pít nápoje se sladidly nebo ne je asi miliontá věc v pořadí, která může ovlivnit progres cvičence. Než se k této věci 99,9 % populace propracuje, bude na úrovni minimálně závodníka evropské či světové úrovně...kolik z nás tu takových je?

Pardon za můj výlev - ale některé věci mě nechávají méně klidným.

Moc si to bereš, tohle je sice jakoby specializované fórum ale ne fórum odborníků. Kolik lidí, co se v problematice opravdu orientuje tu přispívá? Málokomu vydrží nervy odpovídat na stále stejné dotazy pořád dokola. A dotazy se budou opakovat, protože spousta příspěvků k věci už dávno zmizela v propadlišti dějin a nebo se špatně dolují.

Ad ta kola - pokud budeš mít pocit (a výjimečně to může být i pravda), že máš dokonale vyladěnou stravu, zvládnutou pohybovou aktivitu a stejně se zasekneš někdy v mrtvém bodě, pak klidně půjdeš na svatého Jána hrabat o půlnoci lopuchový kořen. Pár takových lidí znám. A nemusí se jednat o závodníka evropské a vyšší úrovně. I proto sem taková (z tvého odborného pohledu stupidní) témata patří.

Víš, co tu mé oko trenéra s víc jak dvacetiletou praxí denno denně vidí? Kolikrát jsem se dozvěděl, že tomu hovňajs rozumím? To už bych musel puknout.

A to nemluvím o klucích, co mi přijdou podruhé do fitu, v ruce obal od nějaké NO pumpy a ptají se mne, jestli si dobře koupili.

A stále žiju a nerozčiluji se.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st červenec 17, 2013 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak to děláš? Není nad to někoho servat a cholericky vybuchnout
kid

PříspěvekZaslal: st červenec 17, 2013 11:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:

Už dávno jsem pochopil, že dotyčný za svůj blbý dotaz nemůže (pokud je to blbec, tak ani za svou blbost). Problém je ve mně, že ho nedokážu rozdýchat.

Ale tak dvakrát do roka si na svého oberblba narazím a pak mám co dělat
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt červenec 18, 2013 6:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kid napsal:
CZEBLADE napsal:

Už dávno jsem pochopil, že dotyčný za svůj blbý dotaz nemůže (pokud je to blbec, tak ani za svou blbost). Problém je ve mně, že ho nedokážu rozdýchat.

Ale tak dvakrát do roka si na svého oberblba narazím a pak mám co dělat

:o)) Vnnímám to stejně jako ty - už jsem klidný. připraven na další dotaz :o)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt červenec 18, 2013 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska jsme venku nechal hodinky na prolejzackach
nevzal je nekdo?
pripadne nechce mi nekdo koupit nove?
Novic

PříspěvekZaslal: pá červenec 19, 2013 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

je to síla, co si občan nechá líbit (včera Janouškova dechová zkouška, dnes Nagyová, co bude zítra? )... Nedivil bych se, kdybychom už o ní v životě neslyšeli...
Peca

PříspěvekZaslal: pá červenec 19, 2013 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co myslis tim janouskova dechova zkouska? odmitl jit na krev, tudiz se to bere jako kdyby byl fest nalitej a nic s tim nejde delat,spise novinari ve stylu napiseme neco provokativniho zapomeli k vyjadreni znalce zda-li je mozne povazovat dechovou zkousku za dukaz piti alkoholu, napsat zneni zakona pri odmitnuti krevni zkousky

Naposledy upravil Peca dne pá červenec 19, 2013 12:27 pm, celkově upraveno 1 krát
Novic

PříspěvekZaslal: pá červenec 19, 2013 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
co myslis tim janouskova dechova zkouska? odmitl jit na krev, tudiz se to bere jako kdyby byl fest nalitej a nic s tim nejde delat,spise novinari ve stylu napiseme neco provokativniho zapomeli k A napsat i B

tuším, že nadejchal přes 2 promile, ale najednou to je neprůkazný a jedinej důkaz, kterej by to mohl dosvědčit, by byl odběr na místě nehody... ten ale odmítl podat, tzn. nic na něj nemají... mě jen fascinuje, že kdyby to byl někdo jinej, tak se s ním tolik neserou...
Peca

PříspěvekZaslal: pá červenec 19, 2013 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zrovna jsem delal edit predchoziho prispevku,je to tam vysvetlene
raw

PříspěvekZaslal: pá červenec 19, 2013 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

posledni dobou me serou zamky na skrinkach v nasem fitku, a to je nedavno menili a stejne to stoji za pi*u ...u nekterych skrinek stravite 2minuty nez ten zasekany zamek odemknete ..hnus, vzdycky mam po nalade z toho

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 714, 715, 716 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: