Chlapci, dejte si trochu práce s tím quotováním, tohle je hrůza.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Jinak nedávno jsem měl na toto téma debatu jedním kolegou co se stará o naše vrcholý sporotovce a ten třeba težce zavrhuju i cvičení na bázi zkracovaček a podobných věcí...
Jinak 45 minut cvičení břicha...no nic...a to video? Některý cviky se daj použít u 1 člověka ze 100, těch zbylejch 99 si nejen neprocvičí břicho,ale odpálí do budoucna záda.
Jinak nedávno jsem měl na toto téma debatu jedním kolegou co se stará o naše vrcholý sporotovce a ten třeba težce zavrhuju i cvičení na bázi zkracovaček a podobných věcí...
Jinak 45 minut cvičení břicha...no nic...a to video? Některý cviky se daj použít u 1 člověka ze 100, těch zbylejch 99 si nejen neprocvičí břicho,ale odpálí do budoucna záda.
Jmenuje se to myslím 6 week 6pack je to i na youtubu.. Ano záda si myslím že tím jdou do
Tak co na bricho doporucuje? Me treba sedy lehy s pokrcenyma nohama vzdy výrazně uleví spodním zadům a bricho citim pekne, ale az po vysokem poctu opakovani. Asi nejsem jediny koho bricho nebavi, mas v repertoaru cviku nejaky zabavný, neškodlivy cvik kde stačí 10-15 reps? Diky moc
Asi posledny tyzden pozorujem ze sa mi nejako nafukla spodna cast brucha. Ked ho mam uvolneny tak je taky vypukli ala dieta z afriky a ked zatnem svaly tak je vsetko ok, pekne, rozdelene. Len ma to nejako znepokojuje. Viete mi niekto poradit co stym? co s nafuklym bruchom?
Asi posledny tyzden pozorujem ze sa mi nejako nafukla spodna cast brucha. Ked ho mam uvolneny tak je taky vypukli ala dieta z afriky a ked zatnem svaly tak je vsetko ok, pekne, rozdelene. Len ma to nejako znepokojuje. Viete mi niekto poradit co stym? co s nafuklym bruchom?
problemove traveni
a nebo trenuj vakuum
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru