|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: po červenec 22, 2013 9:39 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | Zdravím, nechci zakládat novej topic, plácnu to sem... chtěl bych se zlepšit v benchi (článek na ronnie jsem četl), problém je ten, že 110kg je taková hranice, při který necejtím takovej ten divnej pocit v loktech atd. Zkoušel jsem třeba 120kg, ale to už mě píchalo v loketním kloubu ( ne nic strašnýho!, ale přesto, proč riskovat)... Nepomohli by třeba omotávky (bandáže), případně od jaký váhy se používají? Abych tu pak nebyl v Hloupostech, co jste viděli v posilovně, nebo jak se to jmenuje... Díky
Edit: letos mi bude 21 - lokty ani ramena/něco jinýho mě nebolí, nemám s ničím problém... |
Budeš mít. Snad každý kdo se snaží zvedat maximální váhy má problémy s klouby.
Jinak, odpověděl jsi si myslím sám. Proč riskovat? Když jdeš přes bolest, tělo ti říká že už má dost a nebo že máš blbou techniku. Když se bolest ozývá v kloubu, je to dobré znamení se na to vysrat a nebo si nechat opravit techniku. Když máš jednou kloub v hajzlu, máš ho v hajzlu nadoživotí. Tuhle větu bys měl mít před očima než se budeš o něco pokoušet.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st červenec 24, 2013 8:18 pm Předmět: |
|
|
Naprostej souhlas, Mablungu.
To říkám furt, cyklovat váhu a nemaxovat...
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 7:25 am Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | Zdravím, nechci zakládat novej topic, plácnu to sem... chtěl bych se zlepšit v benchi (článek na ronnie jsem četl), problém je ten, že 110kg je taková hranice, při který necejtím takovej ten divnej pocit v loktech atd. Zkoušel jsem třeba 120kg, ale to už mě píchalo v loketním kloubu ( ne nic strašnýho!, ale přesto, proč riskovat)... Nepomohli by třeba omotávky (bandáže), případně od jaký váhy se používají? Abych tu pak nebyl v Hloupostech, co jste viděli v posilovně, nebo jak se to jmenuje... Díky
Edit: letos mi bude 21 - lokty ani ramena/něco jinýho mě nebolí, nemám s ničím problém... |
Na lokty muzes pouzivat navleky, ale neni to uplne idealni. Clovek si na to zpevneni zvykne a kdyz je pak nema ma pocit, ze lokty jsou dost nestabilni.
U vah ktere zminujes bych se nejakeho drastickeho opotrebovavani a niceni tela vubec nebal. Pokud nemas nejaky zdravotni problem, bude pricina jen v tom, ze nejsi zvykly na vahy. Idealni je v tomhle pripadu do treninku jednou tydne zaradit serie o 3 opakovanich. To by te melo na vyssi vahy pripravit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 8:29 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Novic napsal: | Zdravím, nechci zakládat novej topic, plácnu to sem... chtěl bych se zlepšit v benchi (článek na ronnie jsem četl), problém je ten, že 110kg je taková hranice, při který necejtím takovej ten divnej pocit v loktech atd. Zkoušel jsem třeba 120kg, ale to už mě píchalo v loketním kloubu ( ne nic strašnýho!, ale přesto, proč riskovat)... Nepomohli by třeba omotávky (bandáže), případně od jaký váhy se používají? Abych tu pak nebyl v Hloupostech, co jste viděli v posilovně, nebo jak se to jmenuje... Díky
Na lokty muzes pouzivat navleky, ale neni to uplne idealni. Clovek si na to zpevneni zvykne a kdyz je pak nema ma pocit, ze lokty jsou dost nestabilni.
U vah ktere zminujes bych se nejakeho drastickeho opotrebovavani a niceni tela vubec nebal. Pokud nemas nejaky zdravotni problem, bude pricina jen v tom, ze nejsi zvykly na vahy. Idealni je v tomhle pripadu do treninku jednou tydne zaradit serie o 3 opakovanich. To by te melo na vyssi vahy pripravit. |
Děkuji. U mě třeba taková 3. sérka se 110kg je už v pohodě, to jen ta první série, která je taková nestabilní... Hezkej den :)
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 8:54 am Předmět: |
|
|
| Novic napsal: |
Děkuji. U mě třeba taková 3. sérka se 110kg je už v pohodě, to jen ta první série, která je taková nestabilní... Hezkej den :) |
To ale vypada, ze nejsi dobre rozcvicenej. Je mozny, ze mas na tech 110kg moc velky skok pripadne malo rozcvicovacich serii. Tohle si musis na trenincich vychytat, abys vedel co potrebujes.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 9:06 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Novic napsal: |
Děkuji. U mě třeba taková 3. sérka se 110kg je už v pohodě, to jen ta první série, která je taková nestabilní... Hezkej den :) |
To ale vypada, ze nejsi dobre rozcvicenej. Je mozny, ze mas na tech 110kg moc velky skok pripadne malo rozcvicovacich serii. Tohle si musis na trenincich vychytat, abys vedel co potrebujes. |
mám celkem 5 rozcvičovacích sérií (40,60,80,90 a 100kg po 5 opakováních každou).
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: út říjen 08, 2013 8:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po únor 24, 2014 6:10 pm Předmět: |
|
|
Kolik se zhruba pocita zatez v kg bez kotoucu na MP?
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: po únor 24, 2014 6:17 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Kolik se zhruba pocita zatez v kg bez kotoucu na MP? |
Co to je za otázku? Každej MP je jinej, někde osa bez závaží visí ve vzduchu (většinou jdou shora lanka a tyč jde přes kladku) a někde váží až 20 kg... Nikdo ti to takhle konkrétně neřekne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 24, 2014 6:29 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Kolik se zhruba pocita zatez v kg bez kotoucu na MP? |
ach boze _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: po únor 24, 2014 6:38 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Kolik se zhruba pocita zatez v kg bez kotoucu na MP? |
ach boze |
To je na citaci do podpisu
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út únor 25, 2014 1:16 pm Předmět: |
|
|
tak jinak, jak pocitate vahu kterou zvedate na MP?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út únor 25, 2014 1:24 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | tak jinak, jak pocitate vahu kterou zvedate na MP? |
Na kalkulacce
Jeste to zkus dotretice :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út únor 25, 2014 1:50 pm Předmět: |
|
|
Kdyz uz se tu tommy ptá tak se zeptám taky....mam dvě otázky
1) kolik prosímvás váží ta desetikilová jednoručka s kterou se zahřívám na zdvihy
A pak ještě prosímvás kolik počítáte za tu činku, s kterou se rozcvičujete před tréninkem ramen....
Díky _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út únor 25, 2014 1:51 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Kdyz uz se tu tommy ptá tak se zeptám taky....mam dvě otázky
1) kolik prosímvás váží ta desetikilová jednoručka s kterou se zahřívám na zdvihy
A pak ještě prosímvás kolik počítáte za tu činku, s kterou se rozcvičujete před tréninkem ramen....
Díky |
Treba chtel nejakou univerzalni rovnici na zpocitaní tření... ....univerzalni ale neni : (
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|