|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 4:28 pm Předmět: |
|
|
super _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 5:02 pm Předmět: |
|
|
ale je mi uz lip, takze jestli chces, tak prijed
sry za spam _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jenda66

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 7:55 pm Předmět: |
|
|
| Jenda66 napsal: | zdá se mi to nebo je oddo oholen ? |
To víš na léto ať mi neni horko, na zimu zase nahodím krakonoše
|
|
| nahoru |
|
 |
Jenda66

|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
|
| nahoru |
|
 |
Luuza
|
Zaslal: so červenec 27, 2013 12:23 pm Předmět: |
|
|
Já sem už před nějakou dobou přešel taky čistě na bw tréninky a nedávno jsem si pořídil gymnastické kruhy. Na těch je to všecko trošku jiný level a hlavně mi prijde, že se na nich dá dělat víc věcí, než na bars. Zkus o nich popřemýšlet ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so červenec 27, 2013 12:32 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Dajte mu najesť chudákovi |
Ty tvoje příspěvky stojí za to fakt paráda oddo udělal si kus práce
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: po červenec 29, 2013 1:53 pm Předmět: |
|
|
| Luuza napsal: | | Já sem už před nějakou dobou přešel taky čistě na bw tréninky a nedávno jsem si pořídil gymnastické kruhy. Na těch je to všecko trošku jiný level a hlavně mi prijde, že se na nich dá dělat víc věcí, než na bars. Zkus o nich popřemýšlet ;) |
Což o to, kruhy bych hrozně rád, ale není to zrovna nejlevnější pomůcka a navíc nemám tucha, kde bych je doma upevnil
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: po červenec 29, 2013 1:55 pm Předmět: |
|
|
29.7.2013
Sprinty do kopce
1km běh
protažení
3x 40m
3x 60m
2x 100m
Pfff v tomhle vedru ty 100vky to bylo maso
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 9:39 am Předmět: |
|
|
To počasí to je něco na mě, nechce se mi ani zvednout z postele ráno, natož tak cvičit nebo dělat jídlo  jak ste na tom vy borci?
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 9:42 am Předmět: |
|
|
mel sem v planu jit na schody + par pistoli atd., no ale nejak sem se prilepil ke kreslu _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 10:00 am Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | To počasí to je něco na mě, nechce se mi ani zvednout z postele ráno, natož tak cvičit nebo dělat jídlo jak ste na tom vy borci? |
a nepísal si mi nedávno, či sa mi nehce ísť makávať von a pod., há? No a nakoniec pánko tú váľa šun ky, bo je trošku teplo, fňuki fňuk, teplíčko, že? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 10:08 am Předmět: |
|
|
Když to píše oddo dneska, tak předpokládám, že se to vztahuje k dnešnímu počasí, takže se Turakame podívej, jak u nás je  Třeba u nás je docela zima, zataženo a fouká studený vítr
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|