|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
MAST3R

|
Zaslal: st červenec 10, 2013 4:14 pm Předmět: |
|
|
Za mě ano, 4x5 (ráno, odpo - před tréninkem, po tréninku večer), 2x5 (po tréninku a kdykoliv během dne) to samé u toho 1x5g v netrénink den.
Jinak mě dobře fungovalo po celu dobu dávat 3-4x5g denně, ale já měl 1kg asi za 2 nebo 3 stovky. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
19losos94
|
Zaslal: st červenec 10, 2013 4:29 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Za mě ano, 4x5 (ráno, odpo - před tréninkem, po tréninku večer), 2x5 (po tréninku a kdykoliv během dne) to samé u toho 1x5g v netrénink den.
Jinak mě dobře fungovalo po celu dobu dávat 3-4x5g denně, ale já měl 1kg asi za 2 nebo 3 stovky. |
No práve že tohle je muj prvy kreatin proto se ptam :)) Po 2,5 roku cviceni se uz patrilo :)
-Proto sem kupil na zacatek 300g baleni- natrafil sem na akci tak sem to skusil.
Tak je to OK jo? super ...len tak na doplneni: Plnici faza: 9:00-5g, 15:00-5g,-Trening 16:00-17:30-, 17:45-5g, 22:00-5g
- A udrziavaci faza je podle tebe kdy nejlepsi uživat když mam trening jak sem psal 16:00-17:30.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st červenec 10, 2013 4:44 pm Předmět: |
|
|
Chlape to nejsou steroidy, je mi jasné, že to chceš brát co "nejlépe", ale podle mě není potřeba dodržovat nějaké přesně časy.
Prostě první dávku před snídaní, druhou než jdeš cvičit (stejně ti tahle dávka sílu nezvedne), po tréninku (tu jsem četl, že je to nejlepší) a pak večer před spaním a je jedno, že jednou si to dáš v 7:30 a jinde v 9:00. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: st červenec 10, 2013 5:16 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,ktery klasicky kreatin monohydrat momentalne na ronnie shopu vychazi nejlepe?kvalita x cena x množství?dekuji
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st červenec 10, 2013 5:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: st červenec 10, 2013 5:56 pm Předmět: |
|
|
3-4x 5g denně je podle mě zbytečně moc, některé zdroje uvádějí, že v udržovací fázi postačuje 3g denně. Já bych se držel na těch 5-10g denně. _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: st červenec 10, 2013 6:41 pm Předmět: |
|
|
dobra,diky také jsem ho mel jako první při vyberu,
jen me ještě zajima,hodlam drzet konstantni davku/y tj. 2x5g denne,ale zajima me jestli to není malo na moji vahu aktualne 100kg (samozrejme ne všechno svaly)tak jestli nedavat vyssi množství v davce,nebo je opravdu tech 2x5g dostačujících?
|
|
| nahoru |
|
 |
Reprotek
|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 8:45 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 8:48 am Předmět: |
|
|
Protože nemám rád tablety, bral bych ten prvně jmenovaný.
|
|
| nahoru |
|
 |
swager
|
Zaslal: pá červenec 12, 2013 8:33 pm Předmět: |
|
|
Čus. Mužu brat kreatin pouze 3 týdny? Konkrétne první týden plníci fáze po 20g/den a pak dalšich 16 dní po 10g/den. Bude to mat žádany účinek? :)
Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 4:26 pm Předmět: Creatin VS Sacharid |
|
|
Otázka k dávkování creatinu se sacharidem v objemu...jaký cukr používat když dávkuju creatin monohydrát ráno, před cvičením, po cvičení...jsem typ který snadno nabere tuk, tak nechci zbytečně nabírat tuk, který už i tak naberu..takže jestli glukoza, dextroza nebo spíše maltodextrin nebo palatinosa...a který cukr užívat kdy? Jestli ho můžu použít před ,při pro univerzálně neboje lepší koupit více druhůa užít vždy jiný druh sacharidu..mám 90kg , tak nevím jaké množství.. po tréninku užívám hydro instant, tak jestli ten kreatin a Vámi doporučený sacharid mrsknout společně do šejkru že?
Určo to tady někde na foru je ,nebo článek o tom, ale budu rád za odpověď.
Díky
Dodatek: po cvičení chci užívat i Glutamin...a četl jsem že je dobře ho podávat s palatinosou..je to tak nebo je to jedno?!
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: pá červenec 26, 2013 3:39 pm Předmět: Re: Creatin VS Sacharid |
|
|
| JrElda napsal: | Otázka k dávkování creatinu se sacharidem v objemu...jaký cukr používat když dávkuju creatin monohydrát ráno, před cvičením, po cvičení...jsem typ který snadno nabere tuk, tak nechci zbytečně nabírat tuk, který už i tak naberu..takže jestli glukoza, dextroza nebo spíše maltodextrin nebo palatinosa...a který cukr užívat kdy? Jestli ho můžu použít před ,při pro univerzálně neboje lepší koupit více druhůa užít vždy jiný druh sacharidu..mám 90kg , tak nevím jaké množství.. po tréninku užívám hydro instant, tak jestli ten kreatin a Vámi doporučený sacharid mrsknout společně do šejkru že?
Určo to tady někde na foru je ,nebo článek o tom, ale budu rád za odpověď.
Díky
Dodatek: po cvičení chci užívat i Glutamin...a četl jsem že je dobře ho podávat s palatinosou..je to tak nebo je to jedno?! |
Prosííím...tohle je pro me spanelska vesnice..
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá červenec 26, 2013 3:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 6:00 pm Předmět: |
|
|
Takže v objemu je ideální nějakou dobu před cvičením užívat pomalé cukry a po cvičení rychlé cukry?
Palatinoza je s pomalým uvolňováním a je v Go Pro 30 které se užívá po cvičení , tak mám trochu v tom zmatek To samé namleté vločky s proteinem po cvičení...tak jak je to vlastně nejideálnější a nejvíc se praktikuje a z jakého důvodu a v jaké dávce ? Prosím někoho o lajckou odpověď..chystám se na objem až za po létu cca, tak se snažím shánět info detailnější a propočítat finance mé objemovky na měsíc
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 6:01 pm Předmět: |
|
|
| JrElda napsal: |
Takže v objemu je ideální nějakou dobu před cvičením užívat pomalé cukry a po cvičení rychlé cukry?
Palatinoza je s pomalým uvolňováním a je v Go Pro 30 které se užívá po cvičení , tak mám trochu v tom zmatek To samé namleté vločky s proteinem po cvičení...tak jak je to vlastně nejideálnější a nejvíc se praktikuje a z jakého důvodu a v jaké dávce ? Prosím někoho o lajckou odpověď..chystám se na objem až za po létu cca, tak se snažím shánět info detailnější a propočítat finance mé objemovky na měsíc |
PS: vyčetl bych si to z článků, ale vše je napsané specifickými názvy a vysokou fakt na tyhle články nemám
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|