|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
drlift_
|
Zaslal: st červenec 17, 2013 12:30 pm Předmět: |
|
|
Tohle typka mi hlava opravdu nebere. Fakt to mysli vazne? Neni to nejaka recese dotazena k dokonalosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 1:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 1:56 pm Předmět: |
|
|
On je JUNIOR???? Já myslela, že mu je nejmíň 40
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 2:20 pm Předmět: |
|
|
petey - to si delas prdel, ze ho tam vubec pustili?
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 2:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st červenec 17, 2013 6:38 pm Předmět: |
|
|
| honzaj95 napsal: | U mrtvol by to šlo prominout? |
nutný zlo , ale když tam nějakej jouda chodí po celý posilce, aby se na sebe kouknul do všech zrcadel, tak bych vraždil...
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 7:14 pm Předmět: |
|
|
tez mi prijde na hlavu chodit po fitku boso, nebo v ponozkach, kdyz vsichni ostatni maji boty ...k tem mrtvolam - maxko taky zkousim bez bot, ale na podlozce pro mrtvoly a nemam ty boty na sobe par vterin
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 7:18 pm Předmět: |
|
|
Ponozkari me taky serou :-)
A jeste me se*ou, respektive ne ze by me primo s*ali, ale nejak nemuzu pochopit lidi, co se bavi behem samotnych serii. Pokud se bavi mezi seriema, ok, i kdyz ani to ja nepraktikuji, ale kdyz si normalne povidaji uprostred serie tlaku s tim, ze se mnohem vice soustredi na hovor nez na cviceni a kolikrat s cinkou zustanou v jedne poloze nez dorekonu vetu, to opravdu nepochopim. Me kdyz nekdo jen pozdravi uprostred serie, tak v lepsim pripade (lepsim pripade pro me) nereaguji vubec a v horsim (v horsim opet pro me, protoze me to vyvede z koncentrace ) na nej hodim takovej ksicht, ze uz me radeji nepozdravi nikdy _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 7:30 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Ponozkari me taky serou :-)
A jeste me se*ou, respektive ne ze by me primo s*ali, ale nejak nemuzu pochopit lidi, co se bavi behem samotnych serii. Pokud se bavi mezi seriema, ok, i kdyz ani to ja nepraktikuji, ale kdyz si normalne povidaji uprostred serie tlaku s tim, ze se mnohem vice soustredi na hovor nez na cviceni a kolikrat s cinkou zustanou v jedne poloze nez dorekonu vetu, to opravdu nepochopim. Me kdyz nekdo jen pozdravi uprostred serie, tak v lepsim pripade (lepsim pripade pro me) nereaguji vubec a v horsim (v horsim opet pro me, protoze me to vyvede z koncentrace ) na nej hodim takovej ksicht, ze uz me radeji nepozdravi nikdy |
Ja jednou videl borce co prisel na bench a mel sebou nejspis pritelkyni, mozna segru - jelikoz silove na tom byli stejne ..no a jak ten typek bencoval svych 30kg tak se zaroven domlouvali na diskotece co jdou vecer
Takeho opravdu pohladit 25kou po ksichte a kopnout do prdele
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: ne červenec 21, 2013 2:38 am Předmět: |
|
|
Tak se taky pochlubim, co jsem jednou viděl...
To takhle přišel borec do posilky i s přítelkyní. Nikdy jsem ho tam předtim neviděl, asi byl v posilce vůbec poprvé. Trénink komentovat nebudu, cvičil celkově asi 20 minut, většinou naprosto špatně a s minimální váhou, ale budiž, spíš přitom dělal neskutečný grimasy, hýkal atd. a jeho protějšek jen obdivně přihlížel.
Po tréninku došel k pultu a řekl, že by si dal nějaký protein, ale že si svůj nechal doma. Tak si koupil jednoporcovku čehosi. Z toho co následovalo bych usuzoval, že nikdy předtim protein nepil...
Řekl, že má vyprahlo v krku a že má chuť na bublinkovatý... nasypal do šejkru protein, zalil magnesii a zavřel... v tu chvíli sem si řikal, jestli mu mam něco říct, ale protože se tam choval jak hovado, spíš sem se v duchu připravil jak se pobavim... no a pobavil.... asi nemusim řikat co se stane s perlivou vodou když jí člověk naštěrchá.. na rozdíl od lahve, ale klapka na šejkru vnitřek neudrží... no dopadlo to tak jak by si každý člověk s IQ aspoň 50 představil... pocákal i přítelkyni, v šejkru nezustalo nic a celý fitko se velmi dobře bavilo A pak už se tam nikdy neukázal
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: so srpen 03, 2013 11:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: so srpen 03, 2013 1:13 pm Předmět: |
|
|
Hm, já taky přicházím do fitka v ponožkách a obouvám své matochy až po rozcvičce :-).
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: so srpen 03, 2013 4:16 pm Předmět: |
|
|
| ntz napsal: | http://kulturistika.ronnie.cz/php/i_img.php?gal=13914_97
^^ to je fakt ten knedlik 3ti zleva ? olol .. videl jsem ta videa .. to nemuze byt pravda, to je nejakej komik a ma tedka prdel on z nas, ze mu to zobeme :D |
nechapu, ze ho tam vubec pustili, sranda jo, ale tohle uz mi prijde jako ponizovani daneho sportu
kluci do toho davaji vsechno, drou jak o zivot, v diete chcipaji a pak ze sebe vydaji na tom prkne vsechno a prijde taky loula co si z toho dela prdel
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|