Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 127, 128, 129 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Novic

PříspěvekZaslal: so srpen 03, 2013 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
ntz napsal:
http://kulturistika.ronnie.cz/php/i_img.php?gal=13914_97

^^ to je fakt ten knedlik 3ti zleva ? olol .. videl jsem ta videa .. to nemuze byt pravda, to je nejakej komik a ma tedka prdel on z nas, ze mu to zobeme :D

nechapu, ze ho tam vubec pustili, sranda jo, ale tohle uz mi prijde jako ponizovani daneho sportu

kluci do toho davaji vsechno, drou jak o zivot, v diete chcipaji a pak ze sebe vydaji na tom prkne vsechno a prijde taky loula co si z toho dela prdel

jestli to nebude tím, že kultíci jsou normálním lidem k smíchu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
člověk

PříspěvekZaslal: so srpen 03, 2013 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Novic napsal:
raw napsal:
ntz napsal:

^^ to je fakt ten knedlik 3ti zleva ? olol .. videl jsem ta videa .. to nemuze byt pravda, to je nejakej komik a ma tedka prdel on z nas, ze mu to zobeme :D

nechapu, ze ho tam vubec pustili, sranda jo, ale tohle uz mi prijde jako ponizovani daneho sportu

kluci do toho davaji vsechno, drou jak o zivot, v diete chcipaji a pak ze sebe vydaji na tom prkne vsechno a prijde taky loula co si z toho dela prdel

No jenomže on není normální, myslí to vážně a považuje se za HARDCORE Kulturistu
Ragu

PříspěvekZaslal: so srpen 03, 2013 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporučuji vyhledat si jeho profil na FB, má tam i fotky v podstatně lepší formě. Mám takové tušení, že jeho účast na soutěži byla recese a možná se na to patřičně zkurvil.
Novic

PříspěvekZaslal: so srpen 03, 2013 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk napsal:
Novic napsal:
raw napsal:
ntz napsal:

No jenomže on není normální, myslí to vážně a považuje se za HARDCORE Kulturistu

za HC se považují všichni v posilovnách, nejvíce ti, kteří mají sandály a nagelovanou palici...
jari

PříspěvekZaslal: so srpen 03, 2013 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk napsal:

To víš jak?? Znáš ho?
ntz

PříspěvekZaslal: ne srpen 04, 2013 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
ntz napsal:

jj, ze ho tam pustili je trosku neuveritelny a na te fotce navic dost ne-esteticky ..

Novic napsal:
...

:) .. jsou to trosku pussies .. trosku jak rostenky .. zrcadla, spousta kremicku, prehnana pece o sve telo .. njn, ten pussy mozek jim fakt nezavidim
Novic

PříspěvekZaslal: ne srpen 04, 2013 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl bych se s vámi podělit o jednu událost, která se mi dnes stala v posilce:
Na konci tréninku ramen jsem si chtěl odjet jednu sérii na vrchní část hrudníku (na protažení)... ve stojanu byla olympijská VČ, řekl jsem si, že ji alespoň vyzkouším... nastavil jsem si lavičku, zalehl, vytáhl osu a dal jsem pár opakování... vrátil ji zpět do opěrek, ruce složil podél těla... a pak najednou BUM! Tyč mi spadla na hlavu, v první chvíli jsem vůbec nevěděl, co se děje... naštěstí opodál stojící pán mi okamžitě pomohl. Měl jsem štěstí v neštěstí - osa mi spadla na čelo, bez závaží (kdybych tam měl mé maxko 110kg, dnes bych vám to nepsal), všechny zuby drží... a výsledek? Boule jako míč nad pravým okem přes půl čela, šrám přes celý ksicht, zpočátku mi tekla krev z pusy (dásně), nemůžu nakrčit obočí a dívat se směrem nahoru... Nevím, co se stalo, činku jsem odložil stejným způsobem jako v každých jiných sériích. Je to paradox, ale jsem rád, že se mi to stalo - lepší s prázdnou osou, než s naloženou...
Stalo se vám někdy něco podobného?
ntz

PříspěvekZaslal: ne srpen 04, 2013 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@Novic :: diky bohu jsem jeste ozivlou a agresivni VC nezazil :D .. diky za report .. radsi si ji od ted budu furt hlidat az bude v me blizkosti :P
Novic

PříspěvekZaslal: ne srpen 04, 2013 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ntz napsal:
@Novic :: diky bohu jsem jeste ozivlou a agresivni VC nezazil :D .. diky za report .. radsi si ji od ted budu furt hlidat az bude v me blizkosti :P

jj to byl účel varovat ostatní... nesnáším lidi, ale tohle si nezaslouží nikdo... možná jsem to jen špatně vrátil do stojanu, jen na okraj zarážky... každopádně víc než 70kg tahat nebudu, budu si dávat též pozor
Draper

PříspěvekZaslal: po srpen 05, 2013 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je sice hezke, ze tam ma 225kg, ale zverejnovat tohle s tim, ze jsou to drepy?

https://www.facebook.com/photo.php?v=3209402811592&set=vb.184416243088&type=2&theater
Korny

PříspěvekZaslal: po srpen 05, 2013 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Je sice hezke, ze tam ma 225kg, ale zverejnovat tohle s tim, ze jsou to drepy?

https://www.facebook.com/photo.php?v=3209402811592&set=vb.184416243088&type=2&theater

Takhle přesně to cvičí jeden starší týpek v posilce kam chodím, má tam sice asi 170kg, ale vždycky jen pokrčí nohy v kolenou a narovná je...a všem kolem říká: Já na nohy cvičím jenom dřepy, to úplně stačí
Mravenec1

PříspěvekZaslal: po srpen 05, 2013 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten by si mohl podat ruku s popshoitem
Draper

PříspěvekZaslal: po srpen 05, 2013 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci , aby to vypadalo, ze nejak znevazuji Jakuba Subrta, to v zadnem pripade. Osobne ho neznam,nevim jak cvici, ale vysledky ma slusne a navic v te diskuzi je to tam nasledne vysvetleeo , ze to byl jen hec a ze ostatni serie pry byly v poradku, ale i tak jako drep bych to neprezentoval.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po srpen 05, 2013 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vysledky nevysledky, za blbost se plati ...
CIZO

PříspěvekZaslal: po srpen 05, 2013 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidím to podobně jako Draper. Vedle šlápnul hlavně ten člověk, co natáčel a zveřejnil video a tím konetářem o "lehkém odcvičení nohou" to zazdil úplně, protože bylo evidentní, že první pokus o skutečný dřep s tou váhou by skončil hodně špatně, nebýt těch zarážek v racku :) Ale svaly má ten kluk parádní, o tom žádná.

Derek Poundstone

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 127, 128, 129 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: