Oddo - up to 95kg BW!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 105, 106, 107  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Oddo - up to 95kg BW!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Oddo - up to 95kg BW!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy napsal:
Když to píše oddo dneska, tak předpokládám, že se to vztahuje k dnešnímu počasí, takže se Turakame podívej, jak u nás je Třeba u nás je docela zima, zataženo a fouká studený vítr

tak si do toho môjho príspevku vymeň teplo, teplíčko za zima, zimička a platí to taktiež muheheheh a v posilkách zavrené nemajú!

Naposledy upravil Turakam dne st červenec 31, 2013 10:15 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Loudy

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se taky nechce vstávat a vylézat z postele a nevylezu, dokud fakt nemusim

Nicméně já trénuju venku celoročně, ať je -5°C nebo +35°C.

Sorry za spam
Oddo

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A kdo tady proboha fňuká? opravdu bys měl trošku přehodnotit tvoje příspěvky, nelíbí se mi jak se nade mě poslední dobou povyšuješ...2 dny zpět sem byl venku trénovat sprinty do kopce a bylo na sluníčku asi 40 stupňů, tak fakt myslíš, že se bojím trošku tepla?

Mluvil sem o střídání počasí, včera 21 stupňů a ledový vítr, předevčírem 30 stupňů ve stínu, prostě tyto velké skoky nesnáším dobře a jsem z nich vždycky apatický a nemám chuť na nic...

PS: muhehehe na posilku ti sere pes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Turakam

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Povysujem, jees, nekdo je tu nedutklivej, no ok. Preliezkam xdar.
Oddo

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Dajte mu najesť chudákovi

Turakam napsal:
a nepísal si mi nedávno, či sa mi nehce ísť makávať von a pod., há? No a nakoniec pánko tú váľa šun ky, bo je trošku teplo, fňuki fňuk, teplíčko, že ?

Tak já nevim, přijde ti to jako přátelský přístup? A na dětských průlezkách sem nikdy necvičil, takže ta poznámka na konci směřuje kam?

A nejsem nedůtklivý, jen já tebe - jako jednoho z mála lidí tady na fóru respektuju, tak mě mrzí, když mi sem píšeš takové kktiny i když je to většinou všechno ze srandy, ale todle mi přišlo už moc..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě zima nebo teplo při tréninku nevadí, ale taktéž hůř snáším velké výkyvy tepla a změny tlaku, ať už se jedná o časté krvácení z nosu, či stav naprosto bez energie (např. dnes), kdy bych usnul ve stoje ...
Oddo

PříspěvekZaslal: pá srpen 02, 2013 6:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včerejší momentka z procházky

Oddo

PříspěvekZaslal: pá srpen 02, 2013 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Občas tak jednou týdně zařadím i nějaké to železo :) ale jen na základní cviky MT, dřepy, přemístění a trhy :) byl jsem dneska u fyzioterapeuta, nějak mě srovnal, napsal cvik a záda zdá se drží jak mají, tak směle do toho :)

Dnešní šudlání:
2.8.2013

Deadlift
5x40
3x50
3x60
3x70
3x100 lehoučké

Front squat
5x40
3x50
3x60
1x70

Klokov press
5x40
5x50
3x60
3x70

Full snatch
1x30
1x40
1x50
1x55kg lehké

Full clean
(spíš v mém případě power clean)
2x60
2x80
2x75
1x80
1x85 těžké

Pull ups
16x BW

Pěkný trénink v tempu, mrtvoly, dřepy a klokovy byly v supersérii :) ráno ještě byly sprinty a to nějak takto:

3x40m
3x80m
1x100m

A odpoledne 15km na kole :) docela KO dneska už :)
Moocha

PříspěvekZaslal: út srpen 06, 2013 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak jsi vlastně daleko s tím planchem? :)
Oddo

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 6:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Jak jsi vlastně daleko s tím planchem? :)

dáááleko předaleko od poctivého full planche udržím tucked planch pozici tak půl minuty, když mám dobrý den, ale to je tak všechno, snažím se makat na síle ramen, to je u mě kritická část, včera sem zkoušel L-sit walk, no neušel sem ani metr
Loudy

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ti nevím, ale dávat clean jako poslední cvik? Ještě když píšeš, že to bylo těžké to poslední opakování Dal bych ho radši úplně první před mrtvolu, dokud máš energii a sílu na to, jet ho čistě
Moocha

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten tuck myslíš tak, že se jenom držíš nad zemí, nebo jdeš rameny dopředu a vystrkuješ zadek co nejvýš?

A na ramena mi hodně pomáhá dát nohy na židli a ruce na zem (klasická pozice kliku s nohama hore). Vždycky 10 sekund držím a když to jde bez problému, tak posunu ruce blíž k židli a takhle pořád dokola, než se dopracuji k rukám pod pasem. A pak v té pozici dělám kliky.
Jestli se to dá teda pochopit :D
Oddo

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy napsal:
Já ti nevím, ale dávat clean jako poslední cvik? Ještě když píšeš, že to bylo těžké to poslední opakování Dal bych ho radši úplně první před mrtvolu, dokud máš energii a sílu na to, jet ho čistě

to bych neřešil :) ta mrtvola a ty blbosti předtím mi moc energie nevzali, to byl takový warm up

Moocha napsal:
Ten tuck myslíš tak, že se jenom držíš nad zemí, nebo jdeš rameny dopředu a vystrkuješ zadek co nejvýš?

A na ramena mi hodně pomáhá dát nohy na židli a ruce na zem (klasická pozice kliku s nohama hore). Vždycky 10 sekund držím a když to jde bez problému, tak posunu ruce blíž k židli a takhle pořád dokola, než se dopracuji k rukám pod pasem. A pak v té pozici dělám kliky.
Jestli se to dá teda pochopit :D

Jo vím co myslíš, to dělám taky ale jen jako doplněk, to pro mě už není moc challenging, a ten tuck myslím přesně tak jak říkáš, a postupně se snažím narovnávat trup+nohy, ale to moc nejde
Oddo

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včerejší cyklo výlet Lednice :)

Reiben

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobrej six pack , jak vypadá jídelníček?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Oddo - up to 95kg BW! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 105, 106, 107  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: