Loudyho log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 77, 78, 79  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Loudyho log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Loudyho log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Luster

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi bys mel zacit cvicit jinak, ty maxka sou dost chaby a navic je nejspis ani nezopakujes
Loudy

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To s tebou naprosto souhlasím, že maxka jsou chabý

Nicméně když jsem maxka dělal, tak to bylo po tréninku, který se na ty cviky více zaměřoval.

A aktuální maxka si chci vyzkoušet jen kvůli tomu, abych podle nich mohl od příštího týdne začít na rozumných vahách a nezačít zbytečně moc lehce.

Sleduj log zítra a v pátek a uvidíš, jak se mi podařilo splnit moje očekávání Každopádně v říjnu věřím, že maxka budou o 10-15% lepší než ty absolutní
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Loudy

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak edit neplatí, kvůli Lusterovi jsem se zmohl na trénink, který se mu určitě bude moc líbit!

2.fáze
23.trénink

atg dřepy - stopka 1-2s
3/3/40

bench - stopka 1-2s
3/3/40

shyby - široký nadhmat, v horní fázi podrženo 1-2s
3/bw
3/+5kg
3/+10kg

břicho

Po tréninku jsem byl provětrat kamarádovo BMW 330d coupé, masakr!!!
Moocha

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nekulatí se ti u atg dřepů záda? Zkoušel sis kontrolovat formu přes zrcadlo nebo video?
Loudy

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sparing říkal, že ne, nicméně když jdu úplně dolu na max, jako dneska, tak mírně jo, to sám cítím. Ale proto jen tak malá váha, navíc zítra mě čekají maxka, tak to bylo spíše na protažení po dnešním běhu
Moocha

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak držím palce, taky se do toho snažím nějak dostat. Správný atg dřep vyžaduje hodně příprav.
Loudy

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Však já vím, že je správná technika u tohohle cviku opravdu důležitá, ale bez trénování se to nezlepší. Každopádně budu protahovat, aby byla technika perfektní.

Před jsem si dal pár swingů a šlo to hnedka líp. Skvělý cvik před dřepama, mrtvým tahem atd
Luster

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 7:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc hezkej trenink! jinak spravne provedenej ATG drep se fakt vidi hodne zridka, jak pise Loudy, tak par swingu pred je urcite super, pak goblet (klidne bez zateze) a drepy u steny hodne pomuzou.. ale to asi oba vite a delate
madball

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"Poustovač videií" se hlasí.

Dělám si srandu. Jenom mi to připadlo jako celkem zajímavý video, tak se o něj chci podělit.

Taky se teď po hodně, hodně dlouhé době zaměřuju na oly dřepy a dělá mi to taky celkem velkej problém. A asi určitě budu potřebovat vzpěračský botky, protože moc nevěřím, že se mi podaří rozhejbat moje basketbalový kotníky. Všechno ostatní tak nějak snad půjde.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Moocha

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
A asi určitě budu potřebovat vzpěračský botky, protože moc nevěřím, že se mi podaří rozhejbat moje basketbalový kotníky. Všechno ostatní tak nějak snad půjde.

To je přesně můj problém. Strčím kotouče pod paty a dřepy z najednou vypadají jak z pohádky Jenže ve vzpěračských botkách nemůžu jet většinu wodů, tak se to musím naučit i v těch svých keckách.
Loudy

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8.8.
24.trénink
Zkouška maximálek - mrtvola, military

kb swing+2cviky na břicho

mrtvý tah
5/40, 60
3/70, 80
1/90, 100, 110, 120, 130
1/135 PR

military+facepulls
2série lehce

military
3/30, 35
1/40, 45, 50, 55, 57,5

pushpress
1/65, 70 (spíš asi pushjerk)

Nebyl sparing, tak nakonec změna. Bench a dřep budu zkoušet až zítra.
Mrtvola mile překvapila, čekal jsem tak 130kg, ale přišlo mi to docela lehký, tak jsem přidal. Při pokládání posledního opáčka mě trochu píchlo v podbřišku jako už kdysi, ale tenkrát to bylo už asi při 110kg. Mrtvola takhle těžce dlouho nebude, tak snad se to zlepší pravidelným tréninkem.
Military docela solidní, ale s 57,5kg už mi přišlo, že se docela peru, tak jsem 60 ani nezkoušel.
Po první sérii pushpressu mi bylo hned jasný, že to bude stát za prd. Dynamika absolutně v háji. Čekal jsem to bídný, protože pushpress jsem snad několik měsíců nejel.

Ale konec výmluv. Nakonec jsem očekávání splnil spíše více, než jsem čekal, takže pro mě "úspěch".
Do příštího týdne mám alespoň vstupní hodnoty u třech cviků, na kterých budu stavět. Zítra doplním ještě další dvě aktuální maxka a od pondělí začínám!
Loudy

PříspěvekZaslal: pá srpen 09, 2013 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9.8.
25.trénink
Zkouška maximálek - bench, dřep

Nebyl moc čas, takže nakonec všechno rychle, bez nějakých přípravných cviků

bench
5/40, 50
1/60, 70, 80
1/82,5 PR
Tohle PR je dost zavádějící, protože už se mi podařilo dvakrát zvednou 2/80 a jednou to bylo ještě s rezervou třetího opáčka. Nicméně když už jsem zkoušel zvednout 82,5kg, tak jsem ho nikdy nezvednul

dřep
3/40, 50, 60
1/70, 80, 90, 95
95kg bylo ještě hodně solidních, ale 100kg (nejspíše strop) už jsem raději nezkoušel s ohledem na to, že včera byla opravdu těžká mrtvola.

Celkově jsem spokojen, čekal jsem to mírně horší a dvě PR jsou překvapením. Vidíš to, Lustere ! Ty pochybovači

Maxka, ze kterých budu vycházet do další fáze tréninku:
bench 1/82,5
mrtvola 1/135
dřep 1/95
military 1/57,5
Luster

PříspěvekZaslal: pá srpen 09, 2013 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fuj, sem se uplne leknul no vidis jak ses dobrej, uz skoro zvednes vlastni vahu (ber to jako motivaci, verim, ze kdyz nebudes mit kupu vymluv a budes nejak rozumne cvicit, tak to brzo zlepsis:)
Turakam

PříspěvekZaslal: pá srpen 09, 2013 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koľko vážiš?
Loudy

PříspěvekZaslal: pá srpen 09, 2013 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdybych se pořád nevymlouval, byl bych určitě lepší To víš, ty skromný vesnický podmínky

Každopádně na sobě pozoruju zlepšení, nejen výkonnostní, ale i co se týká postavy. A hlavně mě to baví. Snad se mi letos povede splnit většinu cílů na tento rok.

Mám asi kolem 88kg a asi 196cm.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Loudyho log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 77, 78, 79  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: