Sparing říkal, že ne, nicméně když jdu úplně dolu na max, jako dneska, tak mírně jo, to sám cítím. Ale proto jen tak malá váha, navíc zítra mě čekají maxka, tak to bylo spíše na protažení po dnešním běhu
Však já vím, že je správná technika u tohohle cviku opravdu důležitá, ale bez trénování se to nezlepší. Každopádně budu protahovat, aby byla technika perfektní.
Před jsem si dal pár swingů a šlo to hnedka líp. Skvělý cvik před dřepama, mrtvým tahem atd
Moc hezkej trenink! jinak spravne provedenej ATG drep se fakt vidi hodne zridka, jak pise Loudy, tak par swingu pred je urcite super, pak goblet (klidne bez zateze) a drepy u steny hodne pomuzou.. ale to asi oba vite a delate
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Dělám si srandu. Jenom mi to připadlo jako celkem zajímavý video, tak se o něj chci podělit.
Taky se teď po hodně, hodně dlouhé době zaměřuju na oly dřepy a dělá mi to taky celkem velkej problém. A asi určitě budu potřebovat vzpěračský botky, protože moc nevěřím, že se mi podaří rozhejbat moje basketbalový kotníky. Všechno ostatní tak nějak snad půjde.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
A asi určitě budu potřebovat vzpěračský botky, protože moc nevěřím, že se mi podaří rozhejbat moje basketbalový kotníky. Všechno ostatní tak nějak snad půjde.
To je přesně můj problém. Strčím kotouče pod paty a dřepy z najednou vypadají jak z pohádky Jenže ve vzpěračských botkách nemůžu jet většinu wodů, tak se to musím naučit i v těch svých keckách.
Nebyl sparing, tak nakonec změna. Bench a dřep budu zkoušet až zítra.
Mrtvola mile překvapila, čekal jsem tak 130kg, ale přišlo mi to docela lehký, tak jsem přidal. Při pokládání posledního opáčka mě trochu píchlo v podbřišku jako už kdysi, ale tenkrát to bylo už asi při 110kg. Mrtvola takhle těžce dlouho nebude, tak snad se to zlepší pravidelným tréninkem.
Military docela solidní, ale s 57,5kg už mi přišlo, že se docela peru, tak jsem 60 ani nezkoušel.
Po první sérii pushpressu mi bylo hned jasný, že to bude stát za prd. Dynamika absolutně v háji. Čekal jsem to bídný, protože pushpress jsem snad několik měsíců nejel.
Ale konec výmluv. Nakonec jsem očekávání splnil spíše více, než jsem čekal, takže pro mě "úspěch".
Do příštího týdne mám alespoň vstupní hodnoty u třech cviků, na kterých budu stavět. Zítra doplním ještě další dvě aktuální maxka a od pondělí začínám!
9.8.
25.trénink
Zkouška maximálek - bench, dřep
Nebyl moc čas, takže nakonec všechno rychle, bez nějakých přípravných cviků
bench
5/40, 50
1/60, 70, 80
1/82,5 PR
Tohle PR je dost zavádějící, protože už se mi podařilo dvakrát zvednou 2/80 a jednou to bylo ještě s rezervou třetího opáčka. Nicméně když už jsem zkoušel zvednout 82,5kg, tak jsem ho nikdy nezvednul
dřep
3/40, 50, 60
1/70, 80, 90, 95
95kg bylo ještě hodně solidních, ale 100kg (nejspíše strop) už jsem raději nezkoušel s ohledem na to, že včera byla opravdu těžká mrtvola.
Celkově jsem spokojen, čekal jsem to mírně horší a dvě PR jsou překvapením. Vidíš to, Lustere ! Ty pochybovači
Maxka, ze kterých budu vycházet do další fáze tréninku:
bench 1/82,5
mrtvola 1/135
dřep 1/95
military 1/57,5
fuj, sem se uplne leknul no vidis jak ses dobrej, uz skoro zvednes vlastni vahu (ber to jako motivaci, verim, ze kdyz nebudes mit kupu vymluv a budes nejak rozumne cvicit, tak to brzo zlepsis:)
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Kdybych se pořád nevymlouval, byl bych určitě lepší To víš, ty skromný vesnický podmínky
Každopádně na sobě pozoruju zlepšení, nejen výkonnostní, ale i co se týká postavy. A hlavně mě to baví. Snad se mi letos povede splnit většinu cílů na tento rok.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru