|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jachym
|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 2:35 am Předmět: Vločky |
|
|
V obchodech narážim na plno značek a druhů, liší se ale nějak? Liší se třeba výživové hodnoty? Vídávám různé, "jemné", "výběrové" apod. Je rozdíl pouze v hrubosti namletí? A proč se tolik liší cenou? Já kupuju většinou ty nejlevnější za 10/500g, ale často vídám třeba za 30 korun. Jaké používáte vy?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JrElda

|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 2:03 pm Předmět: Re: Vločky |
|
|
| jachym napsal: | | V obchodech narážim na plno značek a druhů, liší se ale nějak? Liší se třeba výživové hodnoty? Vídávám různé, "jemné", "výběrové" apod. Je rozdíl pouze v hrubosti namletí? A proč se tolik liší cenou? Já kupuju většinou ty nejlevnější za 10/500g, ale často vídám třeba za 30 korun. Jaké používáte vy? |
Já kupuju od Emca..nejsou zas tak drahé...sou 2druhy..v červeném a modrém obalu..na pohled uplně stejné až v tabulce jsem narazil na hoooodně velký rozdíl ,,vlákniny".
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 2:09 pm Předmět: |
|
|
casto sleduju rozdil v sachrech (od 56 do 68) a bilkovinach (9 az 14)
|
|
| nahoru |
|
 |
miroslav.kavcak

|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 3:39 pm Předmět: |
|
|
Cena vločiek závisí od toho, kto za koľko kupuje zrno , respektíve aký je chamtivý a koľko si na to nahodí. Energetické hodnoty závisia od viacerých faktorov pri pestovaní ovsa, no keď si to dovolím globalizovať, tak mierne odchýlky sú zanedbateľné. Každopádne sú vločky len zdroj sacharidov, takže ber tie, ktoré sú cenovo výhodne :). Podľa mňa sú vločky len drahšie a lacnejšie, nie lepšie a horšie :).
|
|
| nahoru |
|
 |
Yogi Rulez

|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 3:56 pm Předmět: Re: Vločky |
|
|
| JrElda napsal: | | Já kupuju od Emca..nejsou zas tak drahé...sou 2druhy..v červeném a modrém obalu..na pohled uplně stejné až v tabulce jsem narazil na hoooodně velký rozdíl ,,vlákniny". |
Přesně tak, kupuju ty samé a jsou nejvíc - modrá verze => víc vlákniny, víc bílkovin a celkově lepší pro sportovce... Doporučuju rozmixovat po ránu s vodou (mlékem, sojovým nápojem nebo kefírem apod.) - líp se to pak vstřebává a rychleji konzumuje. Jinak je to těžký na žaludek dost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 4:44 pm Předmět: |
|
|
hlavně ty modré Emco obsahují míň sachrů, takže se jich může sníst víc
ale momentálně nekupuju jiné, něž Lidlovské Nordwaldtaler, které stojí myslím 500g/16kč. _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 9:41 pm Předmět: |
|
|
Přidávám se mezi ty, kteří kupují ty "Lidlovské". Dřív jsem jedl pořád ty modré od Emca, ale jelikož jich sním opravdu HODNĚ, tak jsem hledal levnější variantu. Za cenu 1 balíku od Emca mam v Lidlu 2 balíky a nevidím v nich žádný rozdíl.
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: so srpen 10, 2013 5:41 am Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | | Přidávám se mezi ty, kteří kupují ty "Lidlovské". Dřív jsem jedl pořád ty modré od Emca, ale jelikož jich sním opravdu HODNĚ, tak jsem hledal levnější variantu. Za cenu 1 balíku od Emca mam v Lidlu 2 balíky a nevidím v nich žádný rozdíl. |
Tak ty z lidlu musím vyzkoušet místo modrého emca
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 4:55 pm Předmět: |
|
|
dneska jsem měl konečně Quaker Oats a musím říct, že mají svoje kouzlo a jsou super! _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt listopad 21, 2013 10:55 am Předmět: |
|
|
Rýžové nejsou špatné, ale já je dával s ovesnýma vločkama, ale teď budu jíst jen samotné rýžové, tak pak mohu poreferovat jak chutnaj atd. :)
Hlavně cena je přijatelná, 25kč/300g. A je tam víc sacharidů jak ve vločkách od Emca, takže to vyjde +- stejně.
btw: instatní pro mě znamená, že je to snadno rozpustitelné (voda, mlíéko) a odpadá tudíž nějaká složitá příprava/vaření. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Naposledy upravil MAST3R dne čt listopad 21, 2013 11:00 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt listopad 21, 2013 11:01 am Předmět: |
|
|
Jo teď jsem si to taky četl na obalu, já je dával na chvilku do mikrovlnky (90-120s), takže časově to vyjde jako normální kaše. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|