Dostat se do formy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dostat se do formy  Úvodní stránka -> Trénink -> Dostat se do formy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Twiztid

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no prave vajca jsou drahe az moc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Merrao

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Achjo kluku:)

Podívej, zjisti si někde kolik bys měl přijímat při tvém sportovním výkonu, tělesné stavbě, práci, věku, výšce, váze...pak to sniž ten výsledný příjem.
Pak si vem že jídlo má mít zastoupení třeba
25%-20%-20%-15%-20% - takhle pokud sportuješ ráno...
No a pak si to rozpočítej na živiny..
Každé jídlo by mělo obsahovat nějaké kvalitní bílkoviny, sacharidy, tuky ...
udělej si kostru. + ke každému jídlu kus ovoce, pěst zeleniny...

A medu dvě lžíce na 200g jogurtu je celkem dost se mi zdá :) Záleží jak jsou velké. Tobě postačí, když se budeš držet zásad zdravé výživy ...
Twiztid

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2012 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak píšu po 5 meisicich cirka a všechno je v háji: ( začali problemý finační kdy jsem si nemohl dovolit ani fitko a ani moc toho nakupovani toho spravneho jidla provlemy v praci kdy jsem byl psychycky dole a ve stressu že jsem se nemohl napit ze sklenky jak se mi třepali ruce a začal jsme jist a žádný pohyb a jsme na 94 kg : (. stydím se za sebe a zase chci stim enco udelat no. zmenil jsem zamestnani ale tentokrat pracuji na smeny tyden ranni tyden noční tyden odpoledni takže toho fitka moc nestihnu a nevim jak upravit jidlo k směnám.hlavne narust tuku v partiich břicha a bocich : (
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2012 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Twiztid napsal:
tak píšu po 5 meisicich cirka a všechno je v háji: ( začali problemý finační kdy jsem si nemohl dovolit ani fitko a ani moc toho nakupovani toho spravneho jidla provlemy v praci kdy jsem byl psychycky dole a ve stressu že jsem se nemohl napit ze sklenky jak se mi třepali ruce a začal jsme jist a žádný pohyb a jsme na 94 kg : (. stydím se za sebe a zase chci stim enco udelat no. zmenil jsem zamestnani ale tentokrat pracuji na smeny tyden ranni tyden noční tyden odpoledni takže toho fitka moc nestihnu a nevim jak upravit jidlo k směnám.hlavne narust tuku v partiich břicha a bocich : (

Házenou ještě hraješ? Za co?
Twiztid

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2012 7:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

peetthemaster napsal:
Twiztid napsal:

Házenou ještě hraješ? Za co?

Právě že už bohužel nehrají hrál jsem.13 let za TJ Meteor Orlova a potom.nedávno teď za MHK Karviná ale bylo tam strašně moc hráčů a malá.šance si zahrát takže toho pohybu už není tolik :- (. Ale házená byl jediný sport který mě bavil a myslím že mi i šel. A jsem srdcar takže jsem vzdy do toho dál všechno
Twiztid

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem tu po delsi dobe vyšvihlos e to semnou až na vahu 98 kg tak jsem si řekl a dost a azčal jsem na diete po mesici jsem shubl 8-9kg posleze jsme začal cvičit a takovy je momentalni vysledek po 2 mesicich

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dostat se do formy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: