Tak dnes mě čekal výlet na rozhlednu:
cca 15km v poměrně zvlněném terénu, ale normálním tempem, ne nijak rychlé, šla jsme s mamkou :)
Jídelníček:
1. 100g bílý jogurt + oříšky + meruňky, vit B12
2. 100g losos
3. 150g pečená makrela
4. 100g losos + zelenina
5. 100g hermelín, vit B12
Celkem: 87g T, 94g B, 28g S, 5523 kJ
- Když si vzpomenu, že někdy v květnu jsem umírala na výletě po pražských parcích, tak už jsem si na chůzi i běh docela zvykla :D taky už zas vážím o něco méně :D
1. Benchpress
1x5x20kg
1x4x30kg
1x3x40kg - odtud RAM
1x2x50kg - odtud dres (2board)
1x3x60kg (2board)
1x1x65kg (2board)
1x1x70kg (1board)- celé OR!
2x0x75,5kg (touch)- tréninkově pokus o NR, ale technicky jsem to nezvládla, sice to vysloveně těžký nebylo, do necelé půlky dráhy to šlo, ale šla jsem blbě dolů i nahoru a nezvládla to, ale v rukách to bylo lehké, zápěstí nebolely - a to jsem minule cítila těžce v rukách i 50kg
2. Přemístění
1x2x30kg
2x2x40kg
3. Držení JČ na čas
1x32+32kg - 30s
1x32+32kg - 20s
1x32+32kg - 30s
4. Lýtka vsedě + lýtka ve stoje
4x10 + 3x10
5. Rumunský MT s JČ
3x10
6. Biceps o koleno
3x10
7. Úseč
3x
--------------------------------------------------------------
- mám i nemám radost, benchpress byly osobáky, ale na 75,5 to dnes nebylo i když je tedy pravda, že jdu dres asi teprve potřetí
- přemístění bylo první op. pěkné druhé už nic moc, není tam dost dynamiky, vzpěrač ze mě nebude :D
- + včera bylo břicho, jen jsem to zapoměla napsat, jídelníček dopíšu večer
... spíš dost "zajímavý" :D, to zas upadnu do deprese asi já :)
jak je mi velký, obávám se, že mi dá míň než ten RAM ... je to Super RAM 8)
No vzhledem k tomu, že i mě je ten dres docela volný, tak na tobě musí docela vlát - když máme stejnou velikost, a když vážím o pár kilo více :D ...ale konečně jsem opět v kat. do 63kg. Skoro jsem se smiřovala s kat. do 72kg :D
6. Břicho
3x supersérie plank + zkracovačky
-------------------------------------------------------
- nebylo to vůbec ono : ( nějak jsem si blbě oblíkla dres, technika taky nešla, jak by měla, špatná osa, no snad to příště bude lepší.
- benchpress mi teď jde asi nejlíp :D
--------------------------------------------------
Jídelníček:
1. Sojovo-mandlové lívance s burákovým máslem a jogurtem
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru