|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: pá srpen 16, 2013 3:00 pm Předmět: |
|
|
ted v Penny marketu akce kureci prsni 500g za 49,90kc tusim,hned sem si 5kg vzal :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá srpen 16, 2013 3:04 pm Předmět: |
|
|
| Zacatecnik Anthony napsal: | | ted v Penny marketu akce kureci prsni 500g za 49,90kc tusim,hned sem si 5kg vzal :) |
To bude s kostí ne? Já to teď kupoval v albertu v akci za 115/kg a už to mi přišla skvělá cena
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá srpen 16, 2013 3:12 pm Předmět: |
|
|
| Zacatecnik Anthony napsal: | | ted v Penny marketu akce kureci prsni 500g za 49,90kc tusim,hned sem si 5kg vzal :) |
věřím, že sis pořádně zkontroloval všechny balení, jestli nejsou protržené obaly, proražené spodky a boky a hlavně datum spotřeby...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: pá srpen 16, 2013 3:36 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Zacatecnik Anthony napsal: | | ted v Penny marketu akce kureci prsni 500g za 49,90kc tusim,hned sem si 5kg vzal :) |
To bude s kostí ne? Já to teď kupoval v albertu v akci za 115/kg a už to mi přišla skvělá cena |
to sou stehenní
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: pá srpen 16, 2013 3:38 pm Předmět: |
|
|
| Mravenec1 napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Zacatecnik Anthony napsal: | | ted v Penny marketu akce kureci prsni 500g za 49,90kc tusim,hned sem si 5kg vzal :) |
To bude s kostí ne? Já to teď kupoval v albertu v akci za 115/kg a už to mi přišla skvělá cena |
to sou stehenní |
V kaufu jsem koupil kuřecí prsa ted za 99,9kč.. pár kilo zamrazit a kilo naložit do ledničky a povinně maso 2x denně
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: pá srpen 16, 2013 3:46 pm Předmět: |
|
|
| JrElda napsal: | | Mravenec1 napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Zacatecnik Anthony napsal: | | ted v Penny marketu akce kureci prsni 500g za 49,90kc tusim,hned sem si 5kg vzal :) |
to sou stehenní |
V kaufu jsem koupil kuřecí prsa ted za 99,9kč.. pár kilo zamrazit a kilo naložit do ledničky a povinně maso 2x denně |
už je mě z toho kuřecího blbě
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: pá srpen 16, 2013 5:00 pm Předmět: |
|
|
| Mravenec1 napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Zacatecnik Anthony napsal: | | ted v Penny marketu akce kureci prsni 500g za 49,90kc tusim,hned sem si 5kg vzal :) |
to sou stehenní |
když pisu prsni tak sou prsni
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: pá srpen 16, 2013 5:30 pm Předmět: |
|
|
Byly na více místech za tuhle cenu a dokonce české
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: pá srpen 16, 2013 8:13 pm Předmět: |
|
|
Kaufland - Coca Cola za 19.90 :).
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: pá srpen 16, 2013 9:51 pm Předmět: |
|
|
Teď je cola všude v akci, ale v Kaufu i když píšou že maj více druhů tak je tam jen obyčejná. Takhle jsem si šel pro Zero a prd. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so srpen 24, 2013 8:30 am Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | Od pondělí akce v Lidlu na basmati rýži 4,5kg za 199. Je výborná, kupuju ji pokaždé. Hned si pro jeden až dva sáčky skočím a mám zas na nějakou dobu klid |
hm, posledne sem se na ni tesil, ale hned dalsi den byla vyprodana.
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
darKane

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|