|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Riku
|
Zaslal: st srpen 14, 2013 10:26 am Předmět: |
|
|
Dotaz ohledně tablet vs prášek. Pár stran dozadu jsem tu myslím od ronnieho viděl příspěvek že tabletovej creatin nerad. Mohu se zeptat jaký je mezi nimi rozdíl? Mně připadá pohodlnější dávkování v tabletách - vím přesně kolim mg beru a nemusím řešit rozpustnost apod, narozdíl od sypaného - tím se dostávám k otázce čím dávkujete kreatin? Každá látka má jinou sypnou hmotnost, takže se nemůžu spoléhat na to, že odměrka 5g cukru je odměrka 5g creatinu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Prdka27

|
Zaslal: pá srpen 16, 2013 6:50 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, mel tu nekdo uz tri kreatin malát?? Uz jsem behem par let cviceni mel 3 monohydraty je v tom nejaky dramaticky rozdil? Vyzkousel nekdo? DikY
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 12:45 pm Předmět: |
|
|
Budu kupovat 300g kreatinu na jednu "kuru", mam zvolit s ochranou znamkou CreaPure nebo by jste verili i kreatinu od Survivalu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 12:46 pm Předmět: |
|
|
| Prdka27 napsal: | | Budu kupovat 300g kreatinu na jednu "kuru", mam zvolit s ochranou znamkou CreaPure nebo by jste verili i kreatinu od Survivalu? |
Nvm no, já kdybych šel do monohydrátu, tak koupím CreaPure... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 3:07 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Prdka27 napsal: | | Budu kupovat 300g kreatinu na jednu "kuru", mam zvolit s ochranou znamkou CreaPure nebo by jste verili i kreatinu od Survivalu? |
Nvm no, já kdybych šel do monohydrátu, tak koupím CreaPure... |
a nebo mas jiny napad nez mono?:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 3:17 pm Předmět: |
|
|
| Prdka27 napsal: | | Budu kupovat 300g kreatinu na jednu "kuru", mam zvolit s ochranou znamkou CreaPure nebo by jste verili i kreatinu od Survivalu? |
Ten, co navrhuješ, je dobrý, tzn. vzal bych ho a ochrannou známku CreaPure bych vůbec neřešil. Výsledek bude stejný (=stejně dobrý).
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 4:51 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Prdka27 napsal: | | Budu kupovat 300g kreatinu na jednu "kuru", mam zvolit s ochranou znamkou CreaPure nebo by jste verili i kreatinu od Survivalu? |
Ten, co navrhuješ, je dobrý, tzn. vzal bych ho a ochrannou známku CreaPure bych vůbec neřešil. Výsledek bude stejný (=stejně dobrý). |
Jasne, tak dekuji. :) jeste se rozhoduji zda li mam udelat nasycovaci fazy nebo ne? mel jsem ted asi 2 mesicni pauzu tak by mozna bylo dobry tu fazy udelat aby se svaly zaplnili rychleji
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 5:21 pm Předmět: |
|
|
Já bych ji klidně udělal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 6:00 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Já bych ji klidně udělal. |
ja taky _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 6:10 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Ronnie napsal: | | Já bych ji klidně udělal. |
ja taky |
Diky, panove
|
|
| nahoru |
|
 |
wowprofi
|
Zaslal: út srpen 20, 2013 4:52 pm Předmět: |
|
|
Zařadit Monohydrát do Diety ? Pomůže mi v něčem ? Co retence vody ? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: út srpen 20, 2013 8:11 pm Předmět: |
|
|
| wowprofi napsal: | | Zařadit Monohydrát do Diety ? Pomůže mi v něčem ? Co retence vody ? :) |
Co trochu číst? Co použít tlačítko hledat..... a vůbec...jak že ten kreatin funguje?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jenda66

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 4:46 pm Předmět: |
|
|
Zdavím potřeboval bych poradit mám monohydrát a chci si prvních 7 dní dát nasycovací fázi podle knihy od Roubika 25-30g denně a potom následně udržovací 10-15g v knize se píše 25-30g v 5 dávkách byl by nějaký problém kdybych dával pouze tři ? má kreatin taky nějakou ''využitelnost'' ? a další otázka četl jsem tak o pět nebo tak stránek zpět, že kreatin nedávat do hydra. Mám hydro a rád bych měl potreninkový nápoj 30g hydra 30g malty lžička kratinu je to vhodné ? Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Jenda66

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 5:07 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | nepolemizuj s profesorem Roubíkem, řiď se návodem v knížce... |
Já nepolemizuji jenom se ptám jestli nevadí když nebudu dávat 5dávek po 5 ale třeba 3 po 9-10
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|