|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: so srpen 17, 2013 11:24 pm Předmět: |
|
|
Tam ja nastesti je tak nedospeji, parim na free a asi teoreticky na vanoce tam maj nasadit Cata, takze nez se tam obevi panda... snad nikdy )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johny.Fox

|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 5:56 am Předmět: |
|
|
Kluci, nevíte čím by to mohlo být? Gamesy jako Skyrim a třeba NFS Most Wanted (ty novější) se mi začaly kousat. Dříve vše bylo OK, prakticky na nej detaily. Taky mi začala třeba jen na Youtube problikávat obrazovka a na konci se vždy obnoví že grafický adaptér přestal odpovídat a byl obnoven, také se setkávám s BSOD... Myslíte, že může být grafika v háji? _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 8:20 am Předmět: |
|
|
Myslím, že ano a taky bych ten PC nechal trošku pročistit
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 8:21 am Předmět: |
|
|
Moznosti moze byt viacej. Musis specifikovat poriadne problem a ci mas notas napr s dakou i-* CPU s Intel HD + externa grafika ci co. Modra obazovka moze znacit ze mas dochramanu diskovu partiu (mozno aj tu so systemovymi subormi grafiky), moze ukazovat ak mas SATA disk, ze ti odchadza SATA. Teploty jadra/pamate grafiky? Hladaj problem a postupne mozes vyradzovat dovody az prides k zopar moznym.
Inac. Ked uz som tu, tak som si stiahol Dirt 3. Uz aj tie hry robia retardovanejsie cim dalej tym viac. Ked si mam porovnat predchodcu (Colin McRae Rallye), tak mam pocit ako keby som teraz hral hru pre postihnutych. Pocuvat tie kokotiny o tom aky som suuper, aka som superstar, daj to na youtube bo moji fanusikovia sa zblaznia, ktore sa nedaju ani preskocit, posrat sa z Kena Blocka, akoze rally jazdcu svetovej spicky paradoxne do nej nikdy nepatril a radsej sa bude robit akoze eno nuno kusky na X-ty pokus. Jazdenie sa aspon da ale to je vsetko. Potom aby nejazdili na cestach 18-2x rocni retardi. Ak mate nejaky riadny simulator sem s nim!
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 8:32 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Tam ja nastesti je tak nedospeji, parim na free a asi teoreticky na vanoce tam maj nasadit Cata, takze nez se tam obevi panda... snad nikdy ) |
A na jakým freečku? Já měl na jednom 4 postavy full WF na LK datadisku a skoro jediný na servru luk z Licha 25 HC. Zláté TBC nebo i preTbc. Teď jem valil na offi tu pandu a není to špatný, jen jsou tam mega rozdíly... všechny staty jsou velké a hlavně stamina. Jaký to je pocit, když máš vše skoro nej epicke z hc raidů a pak máš nový datadisk a tam za q jsou lepší zelené itemy . Takhle jsem měl na offi twinka 79 lvl s mega hp.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 8:33 am Předmět: |
|
|
Díky za rady. Mohu ještě poprosit o nějaký sw, který mi ukáže teplotu jádra/grafiky, případně mi pomůže s řešením? Jinak mám stolní PC s GeForce GTX 460. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 8:42 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 10:12 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Judson napsal: | | Tam ja nastesti je tak nedospeji, parim na free a asi teoreticky na vanoce tam maj nasadit Cata, takze nez se tam obevi panda... snad nikdy ) |
A na jakým freečku? Já měl na jednom 4 postavy full WF na LK datadisku a skoro jediný na servru luk z Licha 25 HC. Zláté TBC nebo i preTbc. Teď jem valil na offi tu pandu a není to špatný, jen jsou tam mega rozdíly... všechny staty jsou velké a hlavně stamina. Jaký to je pocit, když máš vše skoro nej epicke z hc raidů a pak máš nový datadisk a tam za q jsou lepší zelené itemy . Takhle jsem měl na offi twinka 79 lvl s mega hp. |
Na Nejlepsim free u nas http://www.twinstar.cz/, mam tam 80ku jen jednu, pac druhou me po 2 letech nehrani smazaly. Arcane mage pvp.
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 2:31 pm Předmět: |
|
|
https://www.humblebundle.com/
Můžete koupit 6 hodně slušných her za kolik peněz budete chtít  . Minimum je 1 dolar a pokud zaplatíte víc než je průměr (momentálně asi 4,8 dolaru), tak dostanete navíc ještě další 2 hry.
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 3:34 pm Předmět: |
|
|
OOOjha asi strelim 5 $ :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 7:28 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Na TBC byla sranda s cementem... ty kritikaly do cloth eq |
jj a pak hodinu čekat na další proc :D radši bm huntera, kterej během 10sec zabil cokoli na s1
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po srpen 19, 2013 1:15 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Tam ja nastesti je tak nedospeji, parim na free a asi teoreticky na vanoce tam maj nasadit Cata, takze nez se tam obevi panda... snad nikdy ) |
"Free" servery ale nemají s originální hrou nic moc společné, pouze stejnou grafiku
Je to asi jako když si někdo postaví šlapací Porsche z papíru a hodí na to lak
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|