Proteiny

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Proteiny  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Proteiny
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
člověk

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2013 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rom@n napsal:
je docela rozdíl jestli dostaneš 20g bílkovin z 30g proteinu nebo 100g masa ..
jinak dnes jsem měl k obědu grilované kuře a jelikož rodiče jeli pro nějaký mteriál svezl jsem se a koupil si i tvaroh .. tak snad ;)

a myslíš si, že tě těch 20g bílkovin z proteinu zachrání ?... z masa se alespoň najíš z protejnu ne....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rom@n

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2013 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale pokud si dáš maso a k tomu i protein seš najedený a máš bílkoviny navíc .. podle mého názoru teda ;)
Olafekk

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2013 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bohužel to takhle nefunguje, když do sebe naleješ za den 200gramů proteinu tak to neznamená, že budeš mít o 200g větší svaly..
člověk

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2013 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stejně pokud se budeš vyhíbat sachridům a tukům (což je úplna blbost) jak píšeš tak neporosteš i kdyby jsi vypil kilo proteinu za den...
Rom@n

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2013 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nejde mi o to být nějak super nadupaný ale spíš tak nějak o sportovni postavu a sílu .. teď mám ještě pořád břicho - proto to nechci přehánět as tuky a sacharidy - nechci nabírat nijak moc .. čistě svalovou hmotu
Pitkin

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2013 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rom@n napsal:
nejde mi o to být nějak super nadupaný ale spíš tak nějak o sportovni postavu a sílu .. teď mám ještě pořád břicho - proto to nechci přehánět as tuky a sacharidy - nechci nabírat nijak moc .. čistě svalovou hmotu

Neboj super nadupaný nebudeš určitě podle těch vědomostí jak se tady prezentuješ . Tělo neni perpetuum mobile ,aby stavělo když nedodáváš materiál . Do auta aby pořádně jelo taky musíš natankovat a pojede tím lépe čím kvalitnější to palivo bude ...

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út srpen 20, 2013 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rom@n napsal:

Jasne,na to bacha
Kdyz to prezenes,budes do Vanoc vypadat jako Ronie Coleman-
P4hill

PříspěvekZaslal: út srpen 20, 2013 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Rom@n napsal:

Jasne,na to bacha
Kdyz to prezenes,budes do Vanoc vypadat jako Ronie Coleman-

To on už, ale dávno ví....
Rom@n

PříspěvekZaslal: út srpen 20, 2013 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bože .. tu to někdo nepochopil .. nemyslel sem že budu vypadat jak Coleman ale byla to reakce na koment že když nebudu jíst tak neporostu - chtěl sem tím říct že nechci nijak moct růst, spíš mít svaly a vyrýsovat je alespoň tak aby byli vidět nicméně rád bych se vrátil k původní otázce takže našel by se tu někdo kdo by mi přece jen doporučil nějaký protein ? (neříkám že si ho hned budu kupovat ale třeba do budoucna až budu mít lepší stravu a delší dobu na tom budu s váhami stejně .. Děkuju moc za každé doporučení i za kritiku .. alespoň si přečtu něco o čem sám nic nevím ;)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út srpen 20, 2013 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rom@n napsal:
bože .. tu to někdo nepochopil .. nemyslel sem že budu vypadat jak Coleman ale byla to reakce na koment že když nebudu jíst tak neporostu - chtěl sem tím říct že nechci nijak moct růst, spíš mít svaly a vyrýsovat je alespoň tak aby byli vidět nicméně rád bych se vrátil k původní otázce takže našel by se tu někdo kdo by mi přece jen doporučil nějaký protein ? (neříkám že si ho hned budu kupovat ale třeba do budoucna až budu mít lepší stravu a delší dobu na tom budu s váhami stejně .. Děkuju moc za každé doporučení i za kritiku .. alespoň si přečtu něco o čem sám nic nevím ;)

A ktere auto Je nejlepsi?
Chces protein po cviceni,jako nahradu jidla pres den, jako doplnek jidla (treba snidane),pred spanim,kolik mas penez...?
Turakam

PříspěvekZaslal: út srpen 20, 2013 11:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zober fa whey, dobrý vždy a lacný
jo-jo

PříspěvekZaslal: st srpen 21, 2013 5:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Optimum Nutrition Whey Gold Satandard ,je síce drahší ale keď si prepočítaš pomer (tzv "všetko v jednom")bielkovín,aminokyselín,tak sa oplatí .Máš v jednej dávke vysoký podiel bielkovín,aminokyselín (BCAA 5g,glutamín 4g...)
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st srpen 21, 2013 6:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vysvětlete mu už že člověk nežije jen z bílkovin... jo, já vím, on to nechce chápat..
Pitkin

PříspěvekZaslal: st srpen 21, 2013 6:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
vysvětlete mu už že člověk nežije jen z bílkovin... jo, já vím, on to nechce chápat..

Ale bylo by to docela zajímavé když denní doporučená dávka energie pro průměrného (necvičícího) člověka je dle tabulek 2000kcal a přijmout to jen pomocí bílkovin by byl docela odvaz Při nejlepším by se člověk ze záchoda nehnul

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st srpen 21, 2013 7:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jo, to by sr.ním i posiloval...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Proteiny Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: