|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
člověk

|
Zaslal: po srpen 19, 2013 11:00 am Předmět: |
|
|
| Rom@n napsal: | je docela rozdíl jestli dostaneš 20g bílkovin z 30g proteinu nebo 100g masa ..
jinak dnes jsem měl k obědu grilované kuře a jelikož rodiče jeli pro nějaký mteriál svezl jsem se a koupil si i tvaroh .. tak snad ;) |
a myslíš si, že tě těch 20g bílkovin z proteinu zachrání ?... z masa se alespoň najíš z protejnu ne....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Rom@n
|
Zaslal: po srpen 19, 2013 1:41 pm Předmět: |
|
|
ale pokud si dáš maso a k tomu i protein seš najedený a máš bílkoviny navíc .. podle mého názoru teda ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: po srpen 19, 2013 1:56 pm Předmět: |
|
|
bohužel to takhle nefunguje, když do sebe naleješ za den 200gramů proteinu tak to neznamená, že budeš mít o 200g větší svaly..
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: po srpen 19, 2013 2:10 pm Předmět: |
|
|
Stejně pokud se budeš vyhíbat sachridům a tukům (což je úplna blbost) jak píšeš tak neporosteš i kdyby jsi vypil kilo proteinu za den...
|
|
| nahoru |
|
 |
Rom@n
|
Zaslal: po srpen 19, 2013 3:46 pm Předmět: |
|
|
nejde mi o to být nějak super nadupaný ale spíš tak nějak o sportovni postavu a sílu .. teď mám ještě pořád břicho - proto to nechci přehánět as tuky a sacharidy - nechci nabírat nijak moc .. čistě svalovou hmotu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: po srpen 19, 2013 9:52 pm Předmět: |
|
|
| Rom@n napsal: | | nejde mi o to být nějak super nadupaný ale spíš tak nějak o sportovni postavu a sílu .. teď mám ještě pořád břicho - proto to nechci přehánět as tuky a sacharidy - nechci nabírat nijak moc .. čistě svalovou hmotu |
Neboj super nadupaný nebudeš určitě podle těch vědomostí jak se tady prezentuješ . Tělo neni perpetuum mobile ,aby stavělo když nedodáváš materiál . Do auta aby pořádně jelo taky musíš natankovat a pojede tím lépe čím kvalitnější to palivo bude ... _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út srpen 20, 2013 3:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: út srpen 20, 2013 4:04 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Rom@n napsal: | | nejde mi o to být nějak super nadupaný ale spíš tak nějak o sportovni postavu a sílu .. teď mám ještě pořád břicho - proto to nechci přehánět as tuky a sacharidy - nechci nabírat nijak moc .. čistě svalovou hmotu |
Jasne,na to bacha
Kdyz to prezenes,budes do Vanoc vypadat jako Ronie Coleman- |
To on už, ale dávno ví....
|
|
| nahoru |
|
 |
Rom@n
|
Zaslal: út srpen 20, 2013 10:49 pm Předmět: |
|
|
bože .. tu to někdo nepochopil .. nemyslel sem že budu vypadat jak Coleman ale byla to reakce na koment že když nebudu jíst tak neporostu - chtěl sem tím říct že nechci nijak moct růst, spíš mít svaly a vyrýsovat je alespoň tak aby byli vidět nicméně rád bych se vrátil k původní otázce takže našel by se tu někdo kdo by mi přece jen doporučil nějaký protein ? (neříkám že si ho hned budu kupovat ale třeba do budoucna až budu mít lepší stravu a delší dobu na tom budu s váhami stejně .. Děkuju moc za každé doporučení i za kritiku .. alespoň si přečtu něco o čem sám nic nevím ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út srpen 20, 2013 11:17 pm Předmět: |
|
|
| Rom@n napsal: | | bože .. tu to někdo nepochopil .. nemyslel sem že budu vypadat jak Coleman ale byla to reakce na koment že když nebudu jíst tak neporostu - chtěl sem tím říct že nechci nijak moct růst, spíš mít svaly a vyrýsovat je alespoň tak aby byli vidět nicméně rád bych se vrátil k původní otázce takže našel by se tu někdo kdo by mi přece jen doporučil nějaký protein ? (neříkám že si ho hned budu kupovat ale třeba do budoucna až budu mít lepší stravu a delší dobu na tom budu s váhami stejně .. Děkuju moc za každé doporučení i za kritiku .. alespoň si přečtu něco o čem sám nic nevím ;) |
A ktere auto Je nejlepsi?
Chces protein po cviceni,jako nahradu jidla pres den, jako doplnek jidla (treba snidane),pred spanim,kolik mas penez...? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út srpen 20, 2013 11:53 pm Předmět: |
|
|
zober fa whey, dobrý vždy a lacný _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
jo-jo

|
Zaslal: st srpen 21, 2013 5:49 am Předmět: |
|
|
Optimum Nutrition Whey Gold Satandard ,je síce drahší ale keď si prepočítaš pomer (tzv "všetko v jednom")bielkovín,aminokyselín,tak sa oplatí .Máš v jednej dávke vysoký podiel bielkovín,aminokyselín (BCAA 5g,glutamín 4g...)
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st srpen 21, 2013 6:17 am Předmět: |
|
|
vysvětlete mu už že člověk nežije jen z bílkovin... jo, já vím, on to nechce chápat..
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st srpen 21, 2013 7:03 am Předmět: |
|
|
jo, to by sr.ním i posiloval...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|