ja taky nerikam, abys vyhodil sachry.. ja bych bez nich taky nepribral ani deka chapu i tvoje duvody, proc to takhle resis.. ja kdyz chci pribrat, tak proste pridam cca dve jidla s prevahou sacharidu (ale k tomu i nejakej ten tuk, jenom v mensim mnozstvi)
pridavat dalsi tuk k rejzi s veprovym mi pride treba uplne zbytecny, to uz bych spis z tehle duvodu vymenil bilou za hnedou a prihodil zeleninu.. pripadne pridaval tuk k masum typu kruti, kureci apod. a to tak, aby ho tam byl treba kolem 30% z mnozstvi sacharidu..
tuk bych nahanel hlavne u kombinace jidel T+B..
Už je mi to jasné, díky. Já mám takové hodně zvláštní tělo, co rádo přibírá špek a nerado svaly tak uvidíme, snad se při tomto pokusu o objem úplně nezprasím..
Oddo: Díky, on Adam je určitě výborný podnikatel, o tom žádná.
Co třeba zkusit cvičit více "kulturisticky", když chceš přibrat svaly. Přidat nějaké supersérie na antagonistické partie, shazovačky, ať je to i na zadýchání. Prostě cvičit větší objem práce, aby jsi svaly více vyčerpal a ty pak lépe "nasávaly" živiny.
Určitě bych to vyzkoušel.
http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/2_mechanisms_for_rapid_muscle_growth
Tento článek to, myslím, výborně vystihuje. Určitě je dobré mít v tréninku nějaké silovější série, abys splnil "mechanical tension", jak je v článku naznačeno, ale přidal bych i ty série na "metabolic stress", nějaké cviky s jednoručkami nebo kladkami s pomalejší excentrickou fází, aby tam byl delší TUT (time under tension).
Myslím, že ty suplementy omega-3 bych nedával, bohatě postačí lněný olej. BTW máš nějak spočítané procentuální zastoupení živin?
Seru na rozpisy, budu cvičit jak mě baví a je mi jedno jakou u toho budu mít formu.
OHS by šlo i 3x60, což byl také cíl. Ale jel jsem to doma a už s těmi 55kg jsem trochu chodil po místnosti, tak jsem nechtěl něco vysklít
Clean pull + full clean + 2 front squat + split jerk
3x 40kg
3x 50kg
3x 60kg
1x 70kg
Co říkáte na techniku?
Dumbell press (ve stoje)
5s
Biceps + triceps
5ss
Front squat (atg, stopky)
2/ 50kg, 60kg, 70kg, 80kg, 90kgPR
-----
Ráno jsem navážil 72,5kg.
Sepsal jsem si jídelák a vychází na 4000kcal, tak váha půjde hore.
1)Vejce + slanina 50 + ara máslo 30
B - 35, S - 0, T - 70, kcal - 905
2)Kuře 300 + rýže 150 + salát + oliváč
B - 60, S - 120, T - 30g, kcal - 1000
3)Kuře 300 + rýže 150 + salát + oliváč
B - 60, S - 120, T - 30g, kcal - 1000
4)tvaroh + olej 60 + semeno 30
B - 25, S - 10, T - 100, kcal - 1100
4 porce, 1,8kg kuřecích stehen a 600g rýže s cibulkou
Natoč ty MU, to by mě zajímalo :) a jinak k té technice, přijde mi, že ve spodní fázi jdeš krásně atg, ale na úkor techniky, bederní páteř máš v tom nejnižším bodě pěkně kulatou..
Bar MU jsou ještě v zárodku, takže technika ala "dostat se nahoru". Začínám v konečné fázi v dotlaku, pak se spustím dolů do začáteční pozice na L-pullup (hrazdu mám ve futrech, není místo) s potom začnu MU. Až bude technika vypadat trochu víc k světu, tak sem video hodím.
A koukám na to video pořád dokola, ale bederní páteř mi zrovna přijde docela v cajku
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru