Do Branche mu furt něco schází... biceps jsem ho viděl jet na živo a je to teda ještě horší a ty záda dokáže jet branch v mnohem kratším rozsahu a mrdá to ještě víc vtipně - viz jejich poslední video s JoJem
Branchovi na to ale nikdo nic neřekne, pač mu to roste jak málokomu
Branchovi na to ale nikdo nic neřekne, pač mu to roste jak málokomu
Ja bych rekl, ze i Ivo se za posledni dobou celkem zlepsil a uz to neni az takovy otyly sele jako byval, ale mozna se mi to jen zda :-)
Jinak ta kladka, je tam sice obrovsky cheating, sam tenhle cvik dost cheatuju, ale zada z toho citim lepe nez ze striktne provedenych serii se lehkou vahou.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
ten borec je ocas, ale ať si cvičí jak chce, ať si to točí a založí si třeba ještě nějakej blogísek , jen nechápu proč u toho musí ječet jak pavián, házet činku z metru a půl na zem a tak...přitom je jasný, že to dělá jen proto, aby si všichni řekli jakej je bouchač...majitel fitka z něho má určitě velkou radost
Koukám, že svůj účel ta videa splnila, dobře z něho uchcáváte ...
No a? Je originalni, tak proc ne. Malokdo by si troufl jit s jeho formou na prkna, i kdyz je to jen recese (doufam teda :D ).
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Je to spíš demence, než hloupost... Náctiletej idiot jel přítahy VČ v předklonu na Smithovi, něco jako ... na každý straně 2x20kg, jel to stylem - zvednu, 3x pokrčím trapézy a mrsknu! s tím na zem... Ono samo o sobě to je rána, když to člověk pustí z metrový vejšky, ale vynaložit na to i svoji sílu, mi nepřijde normální...
Koukám, že svůj účel ta videa splnila, dobře z něho uchcáváte ...
spíš uchcávám z toho jak si hraje na Colemana sračky typu : "lightweight" si může dovolit říct jen někdo kdo dá poctivej DŘEP a né to půl-opakování s váhou při který má koule až v krku. Bože umírám smíchy pořád nedokážu pochopit proč ječí jak podsvinče.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
za a) já nejsem takhle tlustej
za b) to točim a komentuju a je to u nás v garage gymu
za c) je to recese na popa a jeho rozpažky, někde na tom kanálu mam i parodii na jeho bench, jo to byly časy
_________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru