Jak zhřešit v dietě ?!

Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak zhřešit v dietě ?!  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jak zhřešit v dietě ?!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JrElda

PříspěvekZaslal: so srpen 24, 2013 7:33 pm    Předmět: Jak zhřešit v dietě ?! Odpovědět s citátem

Nikde jsem to nenašel ,ale zajímalo by mě jak se dá zhřešit v dietě, aby to nebylo moc extrém..určité potraviny které mi nezničí uplně dietu či nezpomalí metabolismus a tím spalování,atd...držem se v dietě víc jak 3měsíce..shodil jsem cca 15kg a to pouze tuku a trocha svalové hmoty přibyla..aspon podle měření..ale dostal jsem dnes slinu a přemýšlel jsem jak zhřešit...dát si radši nezdravé tuky v podobě salámů..hranolek atd...nebo radši rychlé cukry? Rozhodl jsem se pro celou krabici BEBE dobré ráno co jsem sežral a tabulku studentské pečetě Takže dotaz je, jestli si to jde uhlídat nějakýma potravinama co zaženou chutě nebo aspon tak nezkur.. celou dietu ?? Tvaroh ochutit nebo zvýkačky na mě už nezabírají Dík předem těm, kteří mají stejné problémy, protože začínám být hodně agresivní v dietě jak v práci tak k rodině svými výlevy , jen protože potřebuju do bachoru něco co mě uklidní
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: so srpen 24, 2013 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jednou za čas si dát nějaké jedno jídlo nebo celý volný den, nemusíš do sebe bagrovat všechno, ale dát si spíš klasiku co by si dal kdyby si třeba necvičil.

Ale blbě se to hlídá, já většinou bagruju všechno a ve velkym.
JrElda

PříspěvekZaslal: so srpen 24, 2013 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Jednou za čas si dát nějaké jedno jídlo nebo celý volný den, nemusíš do sebe bagrovat všechno, ale dát si spíš klasiku co by si dal kdyby si třeba necvičil.

Ale blbě se to hlídá, já většinou bagruju všechno a ve velkym.

Moje mě poslala do hypky pro žitnou mouku, že si uděláme zdravou buchtu a já si tam nakoupil krabici BEBE a tu čokoládu..rozbalil a za volanantem už jsem užíral a doma zbytek sežral naraz neumím si dát čtvereček čokolády..sežeru celou a ještě něco navíc ve velkém a pak jsem byl z toho tak neštastný, že jsem to aspon zalil hydro instantem pro klid v duši cvičím 5- 6x+6x kardio týdně, tak snad to takový problém nebude u mě
MAST3R

PříspěvekZaslal: so srpen 24, 2013 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice je do předsoutěžní přípravy, ale já se tím taky řídil.

kód:
hladový den – až teprve nakonec si něco řekneme o této populární „metodě“ :-). Hladový den se využívá v dietě jak pro další nastartování metabolismu, tak v drtivé většině hlavně pro psychickou podporu. Jde o to, že daný a přesně naplánovaný den můžete jíst vše. Proč zdůrazňuji, že by měl být pečlivě naplánovaný? Určitě by se mělo jednat o netréninkový den a nejlépe místo dne, na který by Vám vyšel vrchol sacharidové vlny. Ovšem i při tomto dnu platí, že by měl být s rozumem. Jistě, budete mít chuť na všechno, ale raději místo „bagrování“ čokolád a chipsů si dejte s rodinou „normální“ jídla, která byste jedli, kdybyste dietu nedrželi, dále si naordinujte třeba něčím namazané pečivo, mléčné výrobky, ovoce a třeba i nějakou zmrzlinu. Na druhou stranu je ale daleko lepší si dát jednou za měsíc tento „Den prase“, než v průběhu měsíce tu a tam dietu porušit s tím, že jedna sušenka / čokoládka / zmrzlina / bagetka nevadí. Druhý den po tomto hodování zařaďte i v případě, že ještě nejste ve fázi sacharidových vln nulu sacharidů, alespoň hodinovou porci aerobní aktivity střední intenzity a poctivý silový trénink. A jak často takový den zařazovat? Všeobecně maximálně jednou za měsíc, pokud máte se shazováním skutečně problém, budete muset i tento den mít kvalitnější, jak jsem naznačil výše, naopak pokud je někdo ektomorf a formu máte vzhledem k datu soutěže již perfektní (tím myslím příčné pruhy na stehnech, prsou, tricepsech, hýždích…), není problém za 100 % dodržování diety a drsných tréninkových dávek zařadit hladový den každých 14 dní – 3 týdny. V žádném případě ale nedávejte hladový den první 2-3 týdny diety a rozhodně ne ani poslední 2-3 týdny před soutěží.

http://www.kulturistika.net/rady-do-diety
JrElda

PříspěvekZaslal: so srpen 24, 2013 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, tohle mi trochu pomohlo...takže zítra bez sachrů a ráno v 8h náběh do fitka a po něm kardio HIIT
Mick994

PříspěvekZaslal: so srpen 24, 2013 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdysi jsem to taky tak hrotil, ohromné množství kardia, snažit se vykompenzovat za něco co jsem udělal minulej den, teď nato dlabu, dělal jsem takový blbosti že jsem běhal každý rano, nato fitko, nato low carb, stres z toho jestli mě náhodou obezita netrefí palicí po hlavě zato že jsem si dal sacharidy na večer, a výsledek by už skoro na odbornou pomoc
.
darKane

PříspěvekZaslal: so srpen 24, 2013 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli drzis dietu 3 mesice a funguje, tak te libovolne jedno jidlo rozhodne nezabije. Vzal bych to na co je chut (pizza, mcd, kfc,...). A jestli si chces dat cely den pohov, tak si ho dej a jez jako bys nikdy stravu neresil :) Nijak ti takovahle vyjimka neublizi :)
RavenStalker

PříspěvekZaslal: ne srpen 25, 2013 12:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak jsem to udělal. 1 krabici bebe (8 balení) k tomu 4 misky guláše s chlebem, půlku nanukáče, ochucené pivo, slaninu a spoooustu pečiva. Jednou za čas se to ztratí když si dáš pořádnou večeři.

+ Ještě asi tak 20g BCAA a modlit se aby to Leucin narval do svalů :D
jachym

PříspěvekZaslal: ne srpen 25, 2013 2:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

podle mě je nejlepší spíš než pak takhle jednorázově celou studentskou, dát si každý den třeba dílek kvalitní hořké, toho se člověk nepřejí, garantuju ti, že tabulku 70% na posezení nesníš, ani by ti to nechutnalo. A ten 1, 2 dílky denně tě nezabijou, těch 10-20g je směšných v celkovym přijmu. Lepší než se uplně temhle věcem vyhybat a pak jednou už to člověk nevydrží a spráská co může.
Luster

PříspěvekZaslal: ne srpen 25, 2013 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
garantuju ti, že tabulku 70% na posezení nesníš

kecy! a to byla dokonce 81%
JrElda

PříspěvekZaslal: ne srpen 25, 2013 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
jachym napsal:

Bohužel,je to tak..dieta je sviňě...sežeru klidně i samotné holandské kakao až se mi bude z huby prášit
Korny

PříspěvekZaslal: ne srpen 25, 2013 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
podle mě je nejlepší spíš než pak takhle jednorázově celou studentskou, dát si každý den třeba dílek kvalitní hořké, toho se člověk nepřejí, garantuju ti, že tabulku 70% na posezení nesníš, ani by ti to nechutnalo. A ten 1, 2 dílky denně tě nezabijou, těch 10-20g je směšných v celkovym přijmu. Lepší než se uplně temhle věcem vyhybat a pak jednou už to člověk nevydrží a spráská co může.

Tak já to mám třeba úplně opačně, 2-3 týdny všechno dodržovat, pak jeden den poprasit fakt pořádně, druhej den dát pořádný kardio snížit příjem na minimum a pak zas 2-3 týdny jedem. Dávat v dietě kousíček čokolády každej den je cesta do pekel Už jen proto, že tu čokoládu doma máš a víš kde a hrozí, že ji sežereš celou
jachym

PříspěvekZaslal: po srpen 26, 2013 2:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
jachym napsal:

OK no... btw. měl si někdy Lindt 99%? To je teprve masakr. ale mě to chutná, většina lidí to nepozře :D
Luster

PříspěvekZaslal: po srpen 26, 2013 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tu sem nemel, ale jinak snad vsechny mel sem treba kakaovy boby a ty me chutnaly..
Tsunami

PříspěvekZaslal: po srpen 26, 2013 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
tu sem nemel, ale jinak snad vsechny mel sem treba kakaovy boby a ty me chutnaly..

Já si dávám drcené kakaové boby do jogurtu nebo do sušenek, ale samotné mi zas tak nechutnají :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jak zhřešit v dietě ?! Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: