|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bajkonur
|
Zaslal: po srpen 26, 2013 2:20 pm Předmět: |
|
|
| smik napsal: | | eSko napsal: | | Že si za týden třeba nedám ani jednou máslo místo Flory a ..... |
Chleba , máslo, Olomoucké tvarůžky hmmmm mňamka i v dietě. |
Co má chleba s máslem a tvarůžkama společného s dietou?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jachym
|
Zaslal: út srpen 27, 2013 2:39 am Předmět: |
|
|
pokud není másla centimetrová vrstva, proč ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út srpen 27, 2013 9:25 am Předmět: |
|
|
Průšvih e Jáchyme,že ty motáš pojem a průjem  Dieta je ve světě BB o něčem trochu jiném než o jídle ala chleba s máslem.To by kulturista (myslím pravověrný) nejedl ani v objemu,protože to jídlo mu nedává nic.Ty nemáš o pravé dietě zřejmě ponětí,tak to slovo radši nepoužívej a nahraď ho termíny jako :LEHČÍ STRAVA,SNAŽÍM SE SNÍŽIT KALORICKÝ PŘÍJEM atd...
O nic nejde,ale potom tady vznikají rozepře a nepochopení,protože proti sobě nevědomky jdou názory Jáchymů amatérů obyčejných cvičících kluků a potom kluků,kteří to mají ve sportovní rovině a tam je to jinde.A na to myslím naráží Bajkonur.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: út srpen 27, 2013 9:44 am Předmět: |
|
|
a co takový chléb žitný, případně celozrnný ?
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: út srpen 27, 2013 10:00 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | To by kulturista (myslím pravověrný) nejedl ani v objemu,protože to jídlo mu nedává nic. |
Hmm to nevím. Mě přijdou Olomoucké tvarůžky celkem nutričně v pohodě. Trocha másla pro chuť a celozrný chleba snad nikoho až tak úplně nezabije.
Docela chápu, že v tvrdé kultícké dietě v přípravě na závody (kterou tady drží 90%fora) si nikdo máslo, nejspíš ani chleba nedá. Syrečky do diety proč ne.
Já spíš reagoval na eSka s tím máslem vs Flora a chápu, že závodníkům to sedět nemusí.
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: út srpen 27, 2013 10:11 am Předmět: |
|
|
Třeba Ivan Horáček to je, ale vůl že jí tak nějak normálně a pořád závodí.
| kód: | Jak se posléze složení Vaší stravy mění při přechodu do předsoutěžní diety?
Postupně si musím začít odvykat chleba s máslem nebo rohlíky s máslem a marmeládou, které mám opravdu moc rád k snídani, pomalu od podobných věcí upouštím a začnu dělat kuřecí, trochu rýže, zeleninu, na zpestření podle formy někdy ještě i tvarohy, 14 dní před soutěží už pak samozřejmě ne. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út srpen 27, 2013 10:44 am Předmět: |
|
|
Hele Smiku, s ironiíí jdi někam  Já tady mluvím o míchání pojmů a ne o tom co je a není košér.Co ji Ivan Horáček je mi fuk,protože to,že Adam Cibula jedl chleba se sádlem a zapíjel borovičkou byl taky extrém.ovšem v základní rovině je to potřeba nastavit.Mluvím o tom,že jedni zde mluví o běžné stravě a druzí o dietě (soutěžní)...v normální stravě ala Jáchym není chleba se syrečkama žádné porušení,ale normální jev.A obávám se,že ten Horáček se takto jak píšeš nestravoval v předsoutěžní dietě...max tak jako šok.
Já jím co chci a je mi to fuk,protože si cvičím pro sebe.Ale máslo nejím tak jako tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út srpen 27, 2013 12:36 pm Předmět: Re: Jak zhřešit v dietě ?! |
|
|
| JrElda napsal: | Nikde jsem to nenašel ,ale zajímalo by mě jak se dá zhřešit v dietě, aby to nebylo moc extrém..určité potraviny které mi nezničí uplně dietu či nezpomalí metabolismus a tím spalování,atd...držem se v dietě víc jak 3měsíce..shodil jsem cca 15kg a to pouze tuku a trocha svalové hmoty přibyla..aspon podle měření..ale dostal jsem dnes slinu a přemýšlel jsem jak zhřešit...dát si radši nezdravé tuky v podobě salámů..hranolek atd...nebo radši rychlé cukry? Rozhodl jsem se pro celou krabici BEBE dobré ráno co jsem sežral a tabulku studentské pečetě Takže dotaz je, jestli si to jde uhlídat nějakýma potravinama co zaženou chutě nebo aspon tak nezkur.. celou dietu ?? Tvaroh ochutit nebo zvýkačky na mě už nezabírají Dík předem těm, kteří mají stejné problémy, protože začínám být hodně agresivní v dietě jak v práci tak k rodině svými výlevy , jen protože potřebuju do bachoru něco co mě uklidní |
Zkoušel jsi zbodnout třeba melouna? Kilo melouna má jen zhruba 300 kcal a žaludek ti to naplní hodně slušně.
Jinak, jak už tady bylo řečeno, občasné (jednou, dvakrát týdně) zbodnutí něčeho nezdravého (třeba jedné klobásy či tabulky čokolády) předchází vyluxování celé lednice a narozdíl od vyluxování lednice to má na dietu minimální vliv.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: út srpen 27, 2013 12:53 pm Předmět: |
|
|
kdyby si dal někdo v objemu na rýži olivový olej, nebo jedl ořechy, je to pro mně pochopitelné, ale jaký má smysl dát si na chleba máslo, když je to tuk, který absolutně
nic pozitivního tělu nepřináší, to mi teda uniká.
ale v dietě snad o chlebu s máslem jako "v pohodě" může mluvit jenom naprostý magor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: út srpen 27, 2013 1:04 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem pro tebe magor, a budu magor, protože pro mě to je zcela normální.
Dokážu jednou za čas si dát klidně i bochník chleba (ale ne obyčejné, buď celozrné, žitné atd) a světe div se, žádný pneumatiky mi na břiše nerostou.
1000 lidí,1000 názorů. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út srpen 27, 2013 1:06 pm Předmět: |
|
|
| Bajkonur napsal: | kdyby si dal někdo v objemu na rýži olivový olej, nebo jedl ořechy, je to pro mně pochopitelné, ale jaký má smysl dát si na chleba máslo, když je to tuk, který absolutně
nic pozitivního tělu nepřináší , to mi teda uniká.
ale v dietě snad o chlebu s máslem jako "v pohodě" může mluvit jenom naprostý magor. |
A jseš si tím jistý, nebo teď máslo shazuješ jenom z principu "živočišné tuky = jasná smrt"? Mám občas pocit, že tu na fóru hodně lidí píše píše a píše.... ale nic smysluplného neříkají. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: út srpen 27, 2013 1:41 pm Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | Tak jsem pro tebe magor, a budu magor, protože pro mě to je zcela normální.
Dokážu jednou za čas si dát klidně i bochník chleba (ale ne obyčejné, buď celozrné, žitné atd) a světe div se, žádný pneumatiky mi na břiše nerostou.
1000 lidí,1000 názorů. |
Jsem na kulturistickém fóru a bavím se o kulturistické dietě. Do té chleba s máslem nepatří. Zeptejte se Bureše, kolik sní bochníků chleba s máslem v přípravě na soutěž.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: út srpen 27, 2013 1:45 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Bajkonur napsal: | kdyby si dal někdo v objemu na rýži olivový olej, nebo jedl ořechy, je to pro mně pochopitelné, ale jaký má smysl dát si na chleba máslo, když je to tuk, který absolutně
nic pozitivního tělu nepřináší , to mi teda uniká.
ale v dietě snad o chlebu s máslem jako "v pohodě" může mluvit jenom naprostý magor. |
A jseš si tím jistý, nebo teď máslo shazuješ jenom z principu "živočišné tuky = jasná smrt"? Mám občas pocit, že tu na fóru hodně lidí píše píše a píše.... ale nic smysluplného neříkají. |
Bavíme se o sportovní výživě, k čemu je dobré máslo? Já mám dojem, že dost živočišných tuků kulturista přijme v podobě tuku v mase, ve žloutcích, a tudíž mi uniká smysl dávat nějaké další navíc v podobě másla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: út srpen 27, 2013 3:24 pm Předmět: |
|
|
Ok, bereš to takhle, fajn. Z jiného úhlu pro tebe. Já nemluvím o bůhví jaké soutěžní přípravě, ale o běžném žití. Pokud smím tedy takhle mluvit na kulturistickém fóru. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|