|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: út srpen 27, 2013 4:54 pm Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | | Ok, bereš to takhle, fajn. Z jiného úhlu pro tebe. Já nemluvím o bůhví jaké soutěžní přípravě, ale o běžném žití. Pokud smím tedy takhle mluvit na kulturistickém fóru. |
Hoši!!!!Tohle proboha píšu o kus výš dvakrát!!!Pojem a průjem.To čemu vy říkáte dieta je normální strava.BB dieta je něco naprosto jiného!!Psát můžete vše a jen nemíchejte jabka a hrušky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hansen

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út srpen 27, 2013 4:58 pm Předmět: |
|
|
| Hansen napsal: | | Bara napsal: | | Mick994 napsal: | | Ok, bereš to takhle, fajn. Z jiného úhlu pro tebe. Já nemluvím o bůhví jaké soutěžní přípravě, ale o běžném žití. Pokud smím tedy takhle mluvit na kulturistickém fóru. |
Hoši!!!!Tohle proboha píšu o kus výš dvakrát!!!Pojem a průjem.To čemu vy říkáte dieta je normální strava.BB dieta je něco naprosto jiného!!Psát můžete vše a jen nemíchejte jabka a hrušky |
Aha ;p já myslel že dieta je všeobecně příjem < výdej. Nevěděl jsem že když hubnu, v podstatě jím normálně a nedržím dietu. |
Dieta je stravovací plán.Ale tady se bavíme o rozdílech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hansen

|
Zaslal: út srpen 27, 2013 5:04 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | ... | Hansen napsal: |
Aha ;p já myslel že dieta je všeobecně příjem < výdej. Nevěděl jsem že když hubnu, v podstatě jím normálně a nedržím dietu. |
Dieta je stravovací plán.Ale tady se bavíme o rozdílech. |
OK hele teďka normálně se zeptám na jednu věc, nechci dělat rozumy atd.
Dá se udělat slušná BB forma (mě se to netýká, hubnu normálně jako kondičák) jen tím, že člověk bude držet přesné množství sachrů, tuků, bílkovin, ale nebudou to prostě zrovna ty nejvhodnější potraviny, nicméně parametry to splní ? Tím myslím pokud mám nedostatek tuků v jídelníčku, dám tam máslo (byť samozřejmě existuje vždycky 5 lepších alternativ)?
Nebo je fakt opravdu potřeba umírat x měsíců na rýži a vařeném kuřecím ?
Jinak pro mě je osobně třeba perfektní věc když mám chuť na sladké tvaroh + protein. _________________ BP: 70 | DL: 140 | SQ: 90
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út srpen 27, 2013 5:13 pm Předmět: |
|
|
Kdyby se ta "forma" dala udělat jinak než jak to každej praktikuje, tak už dávno všichni kašlou na rýži a kuřecí na vodě... yaya?
Jo a bavíme se tu o BB, ne o klukovi co dělá formu na koupák... tomu stačí kardio a upravit jídelníček. Podotýkám jídelníček, žádná dieta... A tam kde ten kluk skončí s jeho rádoby dietu, začíná teprve u BB ta pravá dieta. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
Naposledy upravil Spam dne út srpen 27, 2013 5:15 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út srpen 27, 2013 5:14 pm Předmět: |
|
|
| Hansen napsal: | | Bara napsal: | ... | Hansen napsal: |
Dá se udělat slušná BB forma (mě se to netýká, hubnu normálně jako kondičák) jen tím, že člověk bude držet přesné množství sachrů, tuků, bílkovin, ale nebudou to prostě zrovna ty nejvhodnější potraviny, nicméně parametry to splní ? Tím myslím pokud mám nedostatek tuků v jídelníčku, dám tam máslo (byť samozřejmě existuje vždycky 5 lepších alternativ)?
Jinak pro mě je osobně třeba perfektní věc když mám chuť na sladké tvaroh + protein. |
V slušné formě a při ideálním metabolismu se dá udělat,ale dnes už je potřeba k vítězštví víc než slušná forma,takže nějakou dobu trpět holt musejí,protože při tom co píšeš se zastavíš na hranici, která už bohužel nestačí.Super forma ano, závodní super forma ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: út srpen 27, 2013 5:28 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | A tam kde ten kluk skončí s jeho rádoby dietu, začíná teprve u BB ta pravá dieta. |
Podobnou definici jsem slyšel říkat kdysi jednoho asi bývalýho závodníka...ten říkal: tam kde končí ta zdravá a tělu prospěšná dieta, začíná ta kulturistická
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: út srpen 27, 2013 6:17 pm Předmět: |
|
|
| Hansen napsal: | | Bara napsal: | ... | Hansen napsal: |
Jinak pro mě je osobně třeba perfektní věc když mám chuť na sladké tvaroh + protein. |
Je spousta různých diet, některé jsou založené na omezení tuků, jiné na omezení sacharidů.
Ale třeba ani v CKD není máslo to pravé ořechové. Jsou lepší tuky, omega 3 mastné kyseliny mají prospěšný vliv na spalování tuků, proč nedát přednost jim před máslem, které neumí nic?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: út srpen 27, 2013 6:21 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | Kdyby se ta "forma" dala udělat jinak než jak to každej praktikuje, tak už dávno všichni kašlou na rýži a kuřecí na vodě... yaya?
Jo a bavíme se tu o BB, ne o klukovi co dělá formu na koupák... tomu stačí kardio a upravit jídelníček. Podotýkám jídelníček, žádná dieta... A tam kde ten kluk skončí s jeho rádoby dietu, začíná teprve u BB ta pravá dieta. |
kureci na vode a ryze se uz ji snad jen v cr, jde to i pestreji a rozhodne chutneji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: út srpen 27, 2013 6:27 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | Spam napsal: | Kdyby se ta "forma" dala udělat jinak než jak to každej praktikuje, tak už dávno všichni kašlou na rýži a kuřecí na vodě... yaya?
Jo a bavíme se tu o BB, ne o klukovi co dělá formu na koupák... tomu stačí kardio a upravit jídelníček. Podotýkám jídelníček, žádná dieta... A tam kde ten kluk skončí s jeho rádoby dietu, začíná teprve u BB ta pravá dieta. |
kureci na vode a ryze se uz ji snad jen v cr, jde to i pestreji a rozhodne chutneji. |
Jde to všelijak, jenom ne bez hladu
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út srpen 27, 2013 6:29 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | Spam napsal: | Kdyby se ta "forma" dala udělat jinak než jak to každej praktikuje, tak už dávno všichni kašlou na rýži a kuřecí na vodě... yaya?
kureci na vode a ryze se uz ji snad jen v cr, jde to i pestreji a rozhodne chutneji. |
To bylo obrazně řečeno...
Si dej třeba batát a tilapii, tady v ČR jsou lidi rádi že vůbec mají peníze se nějak připravit na závody. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: út srpen 27, 2013 6:32 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | vlkisekk napsal: | | Spam napsal: | Kdyby se ta "forma" dala udělat jinak než jak to každej praktikuje, tak už dávno všichni kašlou na rýži a kuřecí na vodě... yaya?
Si dej třeba batát a tilapii, tady v ČR jsou lidi rádi že vůbec mají peníze se nějak připravit na závody. |
Ve většině případů je strava tím nejmenším výdajem.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: út srpen 27, 2013 6:37 pm Předmět: |
|
|
| Bajkonur napsal: | | vlkisekk napsal: | | Spam napsal: | Kdyby se ta "forma" dala udělat jinak než jak to každej praktikuje, tak už dávno všichni kašlou na rýži a kuřecí na vodě... yaya?
Jde to všelijak, jenom ne bez hladu |
kdyz budes jíst pres rok jako clovek a neshazovat pred zavody 20 kg loje, tak to pujde i bez hladu
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út srpen 27, 2013 6:38 pm Předmět: |
|
|
| Bajkonur napsal: | | Spam napsal: | | vlkisekk napsal: | | Spam napsal: | Kdyby se ta "forma" dala udělat jinak než jak to každej praktikuje, tak už dávno všichni kašlou na rýži a kuřecí na vodě... yaya?
Si dej třeba batát a tilapii, tady v ČR jsou lidi rádi že vůbec mají peníze se nějak připravit na závody. |
Ve většině případů je strava tím nejmenším výdajem. |
Příprava na závody není jen o stravě, to snad ví každej. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: út srpen 27, 2013 6:40 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | Bajkonur napsal: | | vlkisekk napsal: | | Spam napsal: | Kdyby se ta "forma" dala udělat jinak než jak to každej praktikuje, tak už dávno všichni kašlou na rýži a kuřecí na vodě... yaya?
Jde to všelijak, jenom ne bez hladu |
kdyz budes jíst pres rok jako clovek a neshazovat pred zavody 20 kg loje, tak to pujde i bez hladu |
Naivní představa.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|