|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
madball

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 12:14 pm Předmět: |
|
|
Jako kecat ti do toho nebudu, ale co takhle zkusit +- 140g B, 120g T, 500g S denně. Za měsíc zkontroluj, jestli si přibral nebo ne. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Seva98

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 12:24 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Jako kecat ti do toho nebudu, ale co takhle zkusit +- 140g B, 120g T, 500g S denně. Za měsíc zkontroluj, jestli si přibral nebo ne. |
Tohle na tebe bude urcite fungovat. Jen nevim kam presne se snazis moocho stravu smerovat, ja se snazim neupravene suroviny (viz. paleo) a neprehanet to se sachry (viz. zone). Me by ted tolik sachru zabilo , ale kdysi jsem na necem podobnem pribiral naprosto bez problemu :-)
Jinak k tem BST jsem to myslel spis kvuli toho, ze proste toho takhle i do sebe vic nacpes, kdyz si napriklad udelas maso + prilohu, takze se tam docela lehce daji pridat tuky. Jinak si taky myslim, ze rozdeleni BT a BS je z urciteho hlediska lepsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 8:56 am Předmět: |
|
|
Moje cíle jsou obdobné. Málo sachrů, hodně tuků, bílkovin přiměřeně. Většinou nezpracované suroviny, ale čas od času tohle poruším v podobě těstovin.
Dále chci mít denně 4 jídla, jedno ráno - 4L vejce + tuky, potom dvě stejná jídla v podobě maso + příloha + salát a pak na noc paní Budwigovou (tučný tvaroh, lněný olej, lněné semeno)
Madball: určitě do sebe nechci cpát 500g sachrů.. Ani nevím, jak bych to ve čtyřech jídlech udělal.
Ikdyž teda pravda je, že nejrychleji jsem přibral na Freiově testosteronové výživě. To šlo fakt rychle.. Jenom mám teď na stravu jiné požadavky a ten Freiův plán jim nevyhovuje.
Přidám včerejší jídelák
4l vejce, 60g ara másla. + omega-3, multivit, C, B-komplex
350g kuřecí stehno, 150g jasmínová rýže, salát
350g kuřecí stehno, 150g jasmínová rýže, salát
250g tučný tvaroh, 75ml lněný olej + enzymy
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 12:13 pm Předmět: |
|
|
Ber to, jako bych nic nenapsal. Kéž ti to bude fungovat podle tvých představ. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 12:16 pm Předmět: |
|
|
Snad ta moje odpověď nevyzněla nevděčně. Za tvůj názor jsem rád.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 12:27 pm Předmět: |
|
|
To ne, já jen prostě nevěřím, že se dá plnohodnotně regenerovat a podávat max. výkony na jídelníčku založeným na tukách. Fungovat se na tom dá, zlepšovat taky, ale podle mě mnohem pomaleji. Ale nechci tady rozjíždět zbytečně zase nějaký hádky, a proto jsem napsal to výše.
Taky bych do sebe ráno nejradši hodil nějakou pilulku, která by pro mě vyřešila jídlo na celej den a já ho nemusel řešit a dohánět deficit, když třeba nestíhám... _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 12:40 pm Předmět: |
|
|
edit: teď jsem zadal do googlu "athlete nutrition", první odkaz je: http://www.ext.colostate.edu/pubs/foodnut/09362.html
nečetl jsem to, nevím co tam je, ale je mi celkem jasný, co se tam dočtu. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 12:57 pm Předmět: |
|
|
Ten jídelníček "high carbohydrates" mi přijde teda nic moc - samý džus (já už bych si džus nikdy nekoupila potom, co mám odšťavńovat a např. ananasová šťáva chutná úplně jinak než ta koupená drahá břečka), mléko, sušenky, koláč, zmrzlina...to je fakt pecka pro atleta...
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 1:02 pm Předmět: |
|
|
Už jsem to tu psal. Problém všech takových článků je, že každý říká něco jiného, v každém je milion odkazů na studie a v každém je zakořeněno autorovo nezlomné přesvědčení, že právě ten jeho článek je ten nejlepší a nejpravdivější.
Nějaké stravovací režimy jsem vyzkoušel, z každého si vzal poučení a šel zase dál. Třeba za nedlouho vyzkouším i stravu založenou na sachrech. Všechno je to ve hvězdách. Jenom se snažím naznačit, že nikdy úplně nevěřím tomu, co čtu. A snad tím svým zkoušením všeho možného jednou vypiluji svoje stravovací návyky do dokonalosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 1:09 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Už jsem to tu psal. Problém všech takových článků je, že každý říká něco jiného, v každém je milion odkazů na studie a v každém je zakořeněno autorovo nezlomné přesvědčení, že právě ten jeho článek je ten nejlepší a nejpravdivější.
Nějaké stravovací režimy jsem vyzkoušel, z každého si vzal poučení a šel zase dál. Třeba za nedlouho vyzkouším i stravu založenou na sachrech. Všechno je to ve hvězdách. Jenom se snažím naznačit, že nikdy úplně nevěřím tomu, co čtu. A snad tím svým zkoušením všeho možného jednou vypiluji svoje stravovací návyky do dokonalosti. |
Strava založená na sachrech OK klidně ale to radši rýži, těstoviny a ovoce a ne litry džusu a zmrzlina :D a jak říkáš, je třeba si vyzkoušet co komu sedí :)a i výzkumy v oblasti výživy se různí, není jeden správný jídelníček..
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 1:10 pm Předmět: |
|
|
Tenhle jídelníček je trochu extrém, protože je tam snaha max. naplnit glykogenové zásoby před závodem, což je trošku rozdíl, než normálně.
1/2 hrnku zmrzliny je strášná tregédie, kolik to může být 1-2 kopečky? To je při výdeji atleta nic. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 1:35 pm Předmět: |
|
|
Tsunami, takhle jsem to s tou sacharidovou stravou přesně myslel.
Madballe, já jsem od malička skinny fat boy. Svaly žádné, kostra naprd a na břiše řádný milan. U mě na stravě hodně záleží a cheatmealy na denní bázi si nemůžu dovolit, jestli teda zase nechci zase tahat milana všude s sebou
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 1:49 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | Tenhle jídelníček je trochu extrém, protože je tam snaha max. naplnit glykogenové zásoby před závodem, což je trošku rozdíl, než normálně.
1/2 hrnku zmrzliny je strášná tregédie, kolik to může být 1-2 kopečky? To je při výdeji atleta nic. | Tak je to jak nic - to jo, ale nevidím důvod proč...ale asi to tak vidím protože zmrzlinu moc nemusím :D Jinak jsem jen zkoukla jídelníček, jsem nekoukala, jestli je předzávodní - ale jako ukázka high cargohydrates, to tedy nemá moc vypovídací hodnotu... Já mám zítra závody strongwoman a taky se neláduju zmrzlinou ani sušenkama :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 1:52 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Tsunami, takhle jsem to s tou sacharidovou stravou přesně myslel.
Madballe, já jsem od malička skinny fat boy. Svaly žádné, kostra naprd a na břiše řádný milan. U mě na stravě hodně záleží a cheatmealy na denní bázi si nemůžu dovolit, jestli teda zase nechci zase tahat milana všude s sebou |
No já zas rychle přibírám, musím se taky docela hlídat v příjmu a mít dost výdeje... :D no jinak každopádně sleduju tvůj log už od začátku a je u tebe vidět pěkné zlepšení! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 2:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|