Budu!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 127, 128, 129  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Budu!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Budu!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: pá srpen 30, 2013 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bar MU - 1,2,2,1,1,1,1,1
Ring MU - 1,2,2,1,1,2,1

CORE

--

brý
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: pá srpen 30, 2013 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tsunami napsal:
madball napsal:
Tenhle jídelníček je trochu extrém, protože je tam snaha max. naplnit glykogenové zásoby před závodem, což je trošku rozdíl, než normálně.
1/2 hrnku zmrzliny je strášná tregédie, kolik to může být 1-2 kopečky? To je při výdeji atleta nic.
Tak je to jak nic - to jo, ale nevidím důvod proč...ale asi to tak vidím protože zmrzlinu moc nemusím :D Jinak jsem jen zkoukla jídelníček, jsem nekoukala, jestli je předzávodní - ale jako ukázka high cargohydrates, to tedy nemá moc vypovídací hodnotu... Já mám zítra závody strongwoman a taky se neláduju zmrzlinou ani sušenkama :D

Říkal jsem, že se nechci hádat, ani nebudu, pouze k tomu dodám pár poznámek.
Nevím, co ty nebo ostatní považujete za hi-carb, ale to já rozhodně nedoporučuju. Stejně tak je to i napsáno v tom článku, se kterým nemám problém, ikdyž jsem ho nečetl dřív než jsem postnul odkaz, na což jsem upozorňoval. Já beru jako ideální stravu tu běžně doporučovanou, kde by mělo být přijímáno ze sachrů cca 50% energie.
Ta ukázka hi-carb, co tam je, a to opakuji, je brána jako příprava na závod. Ještě teda doplním, že na závod, kterej bude mít alespoň 90 minut, což se asi moc porovnávat s liftem nedá, protože ten výdej energie je tam trochu jinde. Příjem ze sachrů je tam zvedlej na 70% a je to udělaný tak, aby se do toho člověk nemusel nutit, spíš naopak.
Když má někdo malej výdej, tak si taky příjem musí hlídat a o to víc se vyhýbat jídlům typu MC, čokolády, prostě kde je hodně sachrů+tuků dohromady, protože po tom se tuk přibírá opravdu dobře.

edit: teď koukám, že strongwoman, tak tam ten výdej bude větší.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Moocha

PříspěvekZaslal: pá srpen 30, 2013 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Madballe, v klidu, nikdo se nehádá. Já budu jenom rád za názory všeho druhu, opravdu.

High-carb strava je pro mě např. těch 500g sachrů denně, co jsi navrhoval.. Vždyť to je vlastně 650g rýže. Možná mi s tím svaly porostou, ale to panděro si ani nechci představit.

Omezil jsem všechnu aktivitu, neběhám, nemám v tréninku WODy, všechno tohle je pryč. Už tam je jenom lift a ve dnech volna blbnutí na hrazdě a břicho, abych neměl depku, že necvičím.

A do toho mám 4 jídla denně, každé po 800kcal. Tak nevím, co ještě dělám zle, protože jsem pořád jak pavouk a síla neroste. + ještě 3x týdně dřepuju a jedu všemožné komplexní cviky, to by přeci mělo fungovat na každého
madball

PříspěvekZaslal: pá srpen 30, 2013 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta množství, co jsem psal je pro celkem hodně aktivního člověka, za což jsem tě považoval + jsem zohledňoval, že tě považuju pořád za mladíka ve vývinu (ikdyž ti bude 19, jestli se nemýlím) + že makáš na brigádách. Z toho důvodu tam ty sachry táhnou na nějakých 55%.
Zkus tu Magumiho kalkulačku, jak na ni dával odkaz. Je fakt pěkně udělaná:

http://www.weightrainer.net/gaincalc.html

U tréninku si myslím, že pořádně nevíš, co chceš (ikdyž tak je to i s tím jídlem). Prostě si řekni, co je teď tvoje priorita, co chceš. K tomu si vyber nějakej vhodnej trénink, stanov si reálný cíle na 2 měsíce. Třeba silové zlepšení o cca 5% u 2-3 cviků a na tom makej.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Loudy

PříspěvekZaslal: pá srpen 30, 2013 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dokud jsem pořád řešil počítání kalorií, moc jsem nepřibíral a byl jsem z toho docela rozmrzelej.

Vykašlal jsem se na cokoli a jde to nahoru docela slušně. Konečně mi přijde, že poslední rok a kousek má i trénink nějaký řád a smysl a konečně jsem našel to, co mi opravdu sedí. Lepší progres než za předchozích pár let.

Tak hledej a taky najdeš
Moocha

PříspěvekZaslal: pá srpen 30, 2013 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vím, co chci. Chci nabrat na 80kg čisté hmoty, zlepšit se ve všech vzpěračských disciplínách a pak makat na fyzičce. Jestli je crossfit o odstraňování slabin, tak váha a síla jsou ty moje. Na tom teď makám.

Ta kalkulačka mi vlastně řekla, že mám přitlačit 20g na sachrech a snížit tuky o 120g. To asi cesta nebude.

.. aha, tak jsem zapomněl na jedno tlačítko B 130g, S 440, T 110. ale pořád je to v kcal stejné číslo, co jím teď.
madball

PříspěvekZaslal: pá srpen 30, 2013 11:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě chceš v tréninku moc věcí zároveň, což jsi mi teď potvrdil.

Otázka je, co jsi tam zadal za údaje. Protože těch tvých 3200kcal by mělo podle té kalkulačky vypadat takhle: 140B, 100T, 400S, pochybuju, že tam máš teď 380S.

edit: ano, kcal je tam stejně, ale se sachrama si tělo "snáz" poradí, než s tukama.
Moocha

PříspěvekZaslal: so srpen 31, 2013 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neboj Loudy, hledám :)

Madball: Právě že ty tuky jsou podle mého snazší cesta.. Žádné lomcování s hladinou cukru v krvi a problémy s tím spojené. Jak to myslíš, že si tělo snáz poradí? Že je lépe stráví? Trávení obého je v něčem náročné. Myslím si ale, že si tělo daleko lépe poradí s určitým množstvím tuku, než s dvojnásobným množstvím sachrů.

A zvyšování TH a síly ve vzpěračských disciplínách jde ruku v ruce, to není moc věcí zároveň..
Moocha

PříspěvekZaslal: so srpen 31, 2013 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bar MU - 1,2,2,2,1,1,1
Ring MU - 1,2,2,2,1,1,1

---

brý

zítra asi volno, v pondělí hrazda a kruhy a v úterý zase vlítnu na činky
Moocha

PříspěvekZaslal: út září 03, 2013 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CORE

Snatch drill

Full snatch
2/ 40kg, 40kg, 40kg
1/ 50kg, 50kg, 50kg

Tlaky JC ve stoje
5s

Upažování
5s

Back squat (atg)
3/ 50kg, 55kg, 60kg, 65kg, 70kg, 75kg, 80kg

---

butt wink ne a ne zmizet, hamy protahuju denně a nic
Frozz.

PříspěvekZaslal: út září 03, 2013 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Protahuješ to 14 dní, napiš za měsíc dva.
Moocha

PříspěvekZaslal: út září 03, 2013 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha, dík

Hele, někdo jste mi poslal zprávu ale nějak zmizela než jsem si ji přečetl. Tak se nezlobte že neodpovím
Moocha

PříspěvekZaslal: čt září 05, 2013 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ráno 75kg

Jídelák

4L vejce + 100g uzeného, 30g ara másla, 30ml oleje

100g mixit müsli

150g kuřecí, 125g rýže, salát, olivy

150g kuřecí, 125g rýže, salát, olivy

250g tučný tvaroh, 60ml lněný olej, 30g lněné semínko, 30g protein

----
B - 160, S - 240g, T - 208
cca 4000kcal když započítám i kafe a tak

Stejně pořád vypadam na hovno, to je vždycky dobrá motivace
Moocha

PříspěvekZaslal: pá září 06, 2013 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ráno 75,5kg

CORE

Full clean
3/ 40kg, 50kg, 60kg, 65kg, 70kg

Shoulder press
1/ 35kg, 40kg, 45kg, 50kg, 55kg, 60kg (malý dip) , 60kgPR!!!!!!!

Push press
1/ 60kg, 65kg, 70kg

Biceps + triceps
5ss

Back squat (atg)
10/ 50kg, 50kg, 50kg, 50kg, 50kg

----

JOOOOO!!!! já měl takovou radost! nikdy jsem po PRku takhle neskákal.

Full clean super, akorát si už musím sehnat nějaké ty podkolenky a elastické trenky (holeně a stehna jsou už na můj vkus příliš zdepilované)

A dřepy byly dobrý. Nějak zjišťuji, že moje tělo daleko lépe reaguje na vyšší počty opakování, supersety, shazovačky apod.

Jídelák stejný jako včera a po tréninku jsem nedal gainer, 4500kcal už mi přijde trochu moc
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá září 06, 2013 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky mám dost sedřený stehna z přemístění, cleansquatů apod. - nosím dlouhé elastické trenky - to nepomůže, ani šortky, jedině tepláky. Ale podkolenky jsou super jako ochrana holení. Tam je nejhorší to, že když se tam sedřeš (x-krát jsem to měl z CF cviků do krve), tak ti tam zůstanou jizvy snad na furt....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Budu! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 127, 128, 129  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: