|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
drlift_
|
Zaslal: so červenec 27, 2013 12:56 am Předmět: |
|
|
26.7.2013 patek
--------------------------
tahy z 10cm spalku 270x3, 270x1, 270x3
-------------------------
Nevim jak to vystizne pojmenovat, protoze minule jsem byl presvedcenej, ze to byl doraz.
Druhou serii jsem technicky pokazil, sel jsem s cinkou hodne dopredu. Dostal jsem z toho krec do lytek a citil hodne bricho. Vyrval jsem s vypetim sil jednicku a radsi se to polozil.
Kazdopadne budu priste vahu radsi opakovat. Stve mne ze jsem se zastavil tak brzy, chtel jsem byt do konce prazdnin na 300kg, ale nejspis je to utopie : (
Dost mne limituje, ze se mi porad jeste nezahojil upon sirokeho zadoveho svalu a jedine, kde muzu zabrat bez omezeni, je mrtvola. Doplnkove cviky musim jezdit hodne zlehka.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
drlift_
|
Zaslal: po červenec 29, 2013 8:36 pm Předmět: |
|
|
29.7.2013 pondeli
-------------------------------------
tahy 200x3x3
-------------------------------------
Jsem z toho vseho dost otravenej. Pripadam si jak ztelesnena slabost. Tohle jsem daval kdyz jsem poprve v zivote zkusil mrtvolu a vazil o 30kg min. Ted to mam pekne tezky : (
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po srpen 05, 2013 12:09 am Předmět: |
|
|
2.8.2013 patek
tahy ze 10cm boxu 270x3x3
Tak pokud to minule bylo tezky, tohle bylo peklo. Kazdopadne priste zkusim pridat...
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út srpen 06, 2013 6:52 am Předmět: |
|
|
pondelni mrtvolu presouvam na patek. Nejak mam problem ty tahy ze spalku uregenerovat. Citim, ze zada jsou rozbity jeste ve stredu, takze to zkusim odjet vsechno najednou.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 12:53 am Předmět: |
|
|
9.8.2013 patek
---------------------------
tahy sumo 210x3x3
tahy ze spalku 280x1, 280x0
Slusnej vybuch : (
Jediny co mi udelalo radost je, ze mladej dal minulej tyden pri 83kg 120kg na bench (RAW samozrejme).
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út srpen 20, 2013 10:46 am Předmět: |
|
|
19.8.2013 pondeli
--------------------------------
tahy klasika (bez pasku+vzperacske boty) 140x3, 160x3, 180x3x3
-------------------------------
Po patecnim vybuchu jsem opet udelal zmenu. Nechapu co se mnou deje, ze jsem tak v haji. Jsem totalne pribrzdenej v jakemkoliv cviku. Nedokazu se do cinky poradne oprit. Pretrenovanej s tim co predvadim byt nemuzu. Spis bude problem v nedostatku spanku a spatnym jidle coz mozna diky veku uz prestavam zvladat.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st srpen 21, 2013 11:04 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Pretrenovanej s tim co predvadim byt nemuzu. |
... třeba seš jen nedorténovanej :D, tak se drž ...
... a to je co za rozmar :) ?
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st srpen 21, 2013 11:31 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | drlift_ napsal: | | Pretrenovanej s tim co predvadim byt nemuzu. |
... třeba seš jen nedorténovanej :D, tak se drž ...
... a to je co za rozmar :) ? |
Podtrenovanej asi ne, kdyz to clovek dlouho flaka, tak proste nema silu ale zveda se mu tak nejak normalne, nevim jak to popsat, ale ty pocity jsou jiny. Mne prijde, ze i rozcvicovaci vahy jsou hrozna drina. Nedokazu se do toho poradne oprit. Chybi tomu naboj.
No v podstate je to jen lenost. Chtel jsem pomalu zacit i drepovat, ale pak jsem se nejak necejtil :)
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po srpen 26, 2013 5:55 am Předmět: |
|
|
patek 23.8.2013
tahy ze spalku sumo 210x2
tahy za spalku klasika 210x3x3
Pri rozcvicovani jsem citil ve spodnich zadech pnuti jako pred ustrelem, takze jsem radsi nechal nizsi vahu a sel klasikou. Klasika se mi zalibila, takze odted to budu smrdlat klasikou. Snad dojde pristi tyden uz konecne i na drepy....
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út srpen 27, 2013 6:50 am Předmět: |
|
|
26.8.2013 pondeli
tahy klasika (bez pasku+vzperacske boty) 160x3, 190x3x3
Docela mne to na tehle lehkych vahach klasikou bavi. Hlavne mne teda bavi, ze se nemusim prezouvat do jinejch bot a ze nemusim otvirat skrinku kvuli opasku coz je super uleva :)
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: ne září 01, 2013 8:56 am Předmět: |
|
|
30.8.2013 patek
tahy za spalku klasika 220x3x3
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út září 03, 2013 5:43 am Předmět: |
|
|
2.9.2013 pondeli
tahy klasika (bez pasku+vzperacske boty) 160x3, 200x3x3
Uzival jsem si to, protoze to bylo neskutecne lehky. Vlastne to bylo spis jen takove mazleni s cinkou nez trenink
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út září 03, 2013 8:51 am Předmět: |
|
|
... hurá, zdá se, že budu moct při čtení toho stručného logu vysadit antidepresiva :D
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út září 03, 2013 8:59 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | ... hurá, zdá se, že budu moct při čtení toho stručného logu vysadit antidepresiva :D |
Trosku se bojim, ze to mazleni po par tydnech preroste do neceho podstatne tvrdsiho
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá září 06, 2013 7:07 pm Předmět: |
|
|
5.9.2013 patek
tahy za spalku klasika 220x3x2, 230x3
Sakra, prave jsem zjistil, ze jsem mel jit vse s 230kg :) No nevadi, aspon jsem se pomazlil
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|