|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jedendvatri
|
Zaslal: čt červen 27, 2013 1:10 pm Předmět: |
|
|
mna by skor zaujimalo v akom casovom intervale po behu jest a co ( proteinovo sacharidovy napoj,alebo jedlo) ,tak aby bolo to spalovanie nastartovane behom co najefektivnejsie k zachovaniu svalovej hmoty.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mano_1990

|
Zaslal: čt srpen 22, 2013 7:14 am Předmět: |
|
|
Chtěl bych se zeptat ohledně běhání po ránu a nechci zakládat nový topic. Chodím běhat pravidelně v 6:30 ráno (nalačno), běhám cca 45 minut a pak si dám cca za 30 min snídani (ovesné vločky). Bylo by užitečné si dát po běhu odměrku (50g) gaineru G15 a pak třeba za 30-60 minut si dát plnohodnotnou snídani? A nebo gainer vynechat a dát si rovnou snídani?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt srpen 22, 2013 7:28 am Předmět: |
|
|
| Mano_1990 napsal: | | Chtěl bych se zeptat ohledně běhání po ránu a nechci zakládat nový topic. Chodím běhat pravidelně v 6:30 ráno (nalačno), běhám cca 45 minut a pak si dám cca za 30 min snídani (ovesné vločky). Bylo by užitečné si dát po běhu odměrku (50g) gaineru G15 a pak třeba za 30-60 minut si dát plnohodnotnou snídani? A nebo gainer vynechat a dát si rovnou snídani? |
Běháš za jakým účelem?
Jo jinak jestli chodíš k těm tvým tréninkům ještě ráno na lačno běhat, tak se nediv že s tím příjmem co máš nemůžeš přibrat... ( ty svačiny o jednom slunečnicovým chlebu prostě nechápu...) _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt srpen 22, 2013 8:03 am Předmět: |
|
|
| Mano_1990 napsal: | | Chtěl bych se zeptat ohledně běhání po ránu a nechci zakládat nový topic. Chodím běhat pravidelně v 6:30 ráno (nalačno), běhám cca 45 minut a pak si dám cca za 30 min snídani (ovesné vločky). Bylo by užitečné si dát po běhu odměrku (50g) gaineru G15 a pak třeba za 30-60 minut si dát plnohodnotnou snídani? A nebo gainer vynechat a dát si rovnou snídani? |
Pokud chceš nabírat a běháš kvůli nabrání kondice, dej si klidně gainer. Pokud shazuješ nebo máš nějakou udržovačku, tak ho nedávej. Já chodím ráno na takovou menší rozcvičku (běh + strečink) nalačno a pak se rovnou nasnídám. Po normálním kardiu, který u mě trvá hodinu a víc, si dávám protein.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt srpen 22, 2013 8:12 am Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | | Mano_1990 napsal: | | Chtěl bych se zeptat ohledně běhání po ránu a nechci zakládat nový topic. Chodím běhat pravidelně v 6:30 ráno (nalačno), běhám cca 45 minut a pak si dám cca za 30 min snídani (ovesné vločky). Bylo by užitečné si dát po běhu odměrku (50g) gaineru G15 a pak třeba za 30-60 minut si dát plnohodnotnou snídani? A nebo gainer vynechat a dát si rovnou snídani? |
Pokud chceš nabírat a běháš kvůli nabrání kondice, dej si klidně gainer. Pokud shazuješ nebo máš nějakou udržovačku, tak ho nedávej. Já chodím ráno na takovou menší rozcvičku (běh + strečink) nalačno a pak se rovnou nasnídám. Po normálním kardiu, který u mě trvá hodinu a víc, si dávám protein. |
Vykašli se na nějakej gainer. Pokud běháš pro kondici a ne pro hubnutí, tak před tím něco menšího sněz nebo si dej snídani a až pak jdi běhat.
Pokud chceš zhubnout (což asi nechceš), tak běhej na lačno. Možno zasuplementovat BCAA v dostatečné míře... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mano_1990

|
Zaslal: čt srpen 22, 2013 8:34 am Předmět: |
|
|
Nechci hubnout, běhám pro kondici, která se mi v poslední době zhoršila, přibral jsem cca 2,3 kg za poslední měsíc, takže potřebuji nabrat trochu té fyzičky zpět. Navíc běhání mě baví a chci ho do tréninku alespoň 1x týdně zařadit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mano_1990

|
Zaslal: čt srpen 22, 2013 8:38 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Mano_1990 napsal: | | Chtěl bych se zeptat ohledně běhání po ránu a nechci zakládat nový topic. Chodím běhat pravidelně v 6:30 ráno (nalačno), běhám cca 45 minut a pak si dám cca za 30 min snídani (ovesné vločky). Bylo by užitečné si dát po běhu odměrku (50g) gaineru G15 a pak třeba za 30-60 minut si dát plnohodnotnou snídani? A nebo gainer vynechat a dát si rovnou snídani? |
Běháš za jakým účelem?
Jo jinak jestli chodíš k těm tvým tréninkům ještě ráno na lačno běhat, tak se nediv že s tím příjmem co máš nemůžeš přibrat... ( ty svačiny o jednom slunečnicovým chlebu prostě nechápu...) |
Jinak s tím nabíráním, nevím, něco jsem nabral už za poslední dobu a při tréninku Muay Thai, je to strašně znát ty kila, horší fyzička, obratnost, myslel jsem, že si nechám MT jako doplňkový sport, ale nechci, aby jsem se zhoršil na úkor posilování. Jo a jinak jídelníček co jsi mi napsal bude asi na nabírání dobrý, ale já to prostě skoro neužeru, zkusil jsem dva dny a byl sem pořád plnej, i při tréninku, prostě mi to nevyhovuje ten jídelníček. Zkusím hodit sacharidy snížit a držet je zase na cca 350g denně a budu cvičit na sílu + zkusím tréninky CF. Od Září bych chtěl zkusit chodit ještě na MMA, takže z mého nabírání asi sejde, nevyhovuje mi to ke sportu prostě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: čt srpen 22, 2013 12:00 pm Předmět: |
|
|
| Mano_1990 napsal: | | Spam napsal: | | Mano_1990 napsal: | | Chtěl bych se zeptat ohledně běhání po ránu a nechci zakládat nový topic. Chodím běhat pravidelně v 6:30 ráno (nalačno), běhám cca 45 minut a pak si dám cca za 30 min snídani (ovesné vločky). Bylo by užitečné si dát po běhu odměrku (50g) gaineru G15 a pak třeba za 30-60 minut si dát plnohodnotnou snídani? A nebo gainer vynechat a dát si rovnou snídani? |
Běháš za jakým účelem?
Jo jinak jestli chodíš k těm tvým tréninkům ještě ráno na lačno běhat, tak se nediv že s tím příjmem co máš nemůžeš přibrat... ( ty svačiny o jednom slunečnicovým chlebu prostě nechápu...) |
Jinak s tím nabíráním, nevím, něco jsem nabral už za poslední dobu a při tréninku Muay Thai, je to strašně znát ty kila, horší fyzička, obratnost, myslel jsem, že si nechám MT jako doplňkový sport, ale nechci, aby jsem se zhoršil na úkor posilování. Jo a jinak jídelníček co jsi mi napsal bude asi na nabírání dobrý, ale já to prostě skoro neužeru, zkusil jsem dva dny a byl sem pořád plnej, i při tréninku, prostě mi to nevyhovuje ten jídelníček. Zkusím hodit sacharidy snížit a držet je zase na cca 350g denně a budu cvičit na sílu + zkusím tréninky CF. Od Září bych chtěl zkusit chodit ještě na MMA, takže z mého nabírání asi sejde, nevyhovuje mi to ke sportu prostě. |
Uplně mi mluvíš z duše ...každý kilo navíc člověk cejtí , u mě hlavně když skáču a u kopů z otočky ,při startech sidekickem atd . když už přibrat tak se snažit čistě ,každé kilo tuku v těhlech sportech člověk hrozně cejtí _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: čt srpen 22, 2013 12:47 pm Předmět: |
|
|
Jak já dělával thai box ještě, tak to byla váha jak na houpačce. Nebyl problém jeden den vážit 83 kilo a druhý zase 85,jako hrála v tom voda svou roli to je jasný, bo už jen po rozcvičce člověk měl na Tatami koupaliště  .
Ale já zas musím říct že když jsem s tím musel seknout kvůli škole a začal jsem pomalu rekreačně s fitkem, tak jsem se dostal na 91 kilo a fízu jsem si zvedl tak o 50%. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mano_1990

|
Zaslal: čt srpen 22, 2013 3:43 pm Předmět: |
|
|
Přesně, každé kg je znát, nevěřil jsem tomu a sám jsem si to odzkoušel. Pojedu kruháče a silové tréninky a budu se snažit držet váhu, nabírat tuky nechci a čistou svalovou hmotu při boxu je těžký nabrat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drah81
|
Zaslal: pá září 06, 2013 8:45 am Předmět: |
|
|
Ahoj, tohle téma mě taky zajímá - jestli je běhání ráno nalačno pro tělo v pořádku nebo ne. Četl jsem, že moc ne e (na nejfit.cz), že se tak nespalují tuky.
Z vašich reakcí jsem na vážkách, kde je pravda... poraďte.
Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: pá září 06, 2013 1:24 pm Předmět: |
|
|
| Drah81 napsal: | Ahoj, tohle téma mě taky zajímá - jestli je běhání ráno nalačno pro tělo v pořádku nebo ne. Četl jsem, že moc ne e (na nejfit.cz), že se tak nespalují tuky.
Z vašich reakcí jsem na vážkách, kde je pravda... poraďte.
Díky. |
Pravda, také jsem slyšela, že když běháš nalačno uplně, akorát si ničíš žaludek ( jak se "melou " žaludeční stěny o sebe, když běžíš na prázdný žaludek) , a také že když se nenajíš aspoň něčeho malého, nenastartuje se spalování tuků, takže to není tak ideální..ale myslím, že každé tělo reaguje jinak...je potřeba to vysledovat, co jak komu vyhovuje...běhám nalačno už asi pět let a žaludek zatím mám celý, teda snad...
|
|
| nahoru |
|
 |
Drah81
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|