Seva - Crossfit, Paleo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 76, 77, 78  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Seva - Crossfit, Paleo  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Seva - Crossfit, Paleo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A pak že já bořím mýty 4000kcal už je řádná nálož
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Seva98

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
A pak že já bořím mýty 4000kcal už je řádná nálož

Nechapu to a po tomhle opravdu nepribiram , tvuj jidelnicek se mi zdal sileny a ja tam mam jeste kopu tuku navic, to je tak kdyz jsem vubec nevedel kolik toho jidla tam vlastne mam

https://www.zonetraininglog.com
Seva98

PříspěvekZaslal: po září 02, 2013 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem to nehnal, vse bez pauzy, ale v klidnem tempu, mozna jeste nejaky beh, nebo neco lehciho a delsiho k veceru, zitra se uplne znicim a pak dalsi 3 dny uz jen po lehku :-)

Crossfit #421a

Nacvik PC+PP

10 rounds of

1 PC+PP 82.5 kg
10 HR Push Ups
10 ABMat Sit Ups

Time: 13:00

Seva98

PříspěvekZaslal: po září 02, 2013 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jeste jeden trening dneska. 5 z 10ti serii na DU unbroken, 3 na 3x a 2 uplne nanic, asi na 10x.

Crossfit #421b

1.5 km beh

300 Rope Jumps

10 rounds of

30 DU
550m Běh

Time: 30:04

Seva98

PříspěvekZaslal: út září 03, 2013 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnesni plan jit na lysou v 5 rano padl kvuli deste, nechci riskovat nemoc pred zavody, mozna ji dam jeste dneska vecer.

Crossfit #422a

Nacvik OHSQ s 60kg

Nacvik DL

5 rounds of

5 Deadlift 120 kg
10 Pull Ups
30 DU

Time: 7:32

Row 1k

Time: 3:35

Seva98

PříspěvekZaslal: st září 04, 2013 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lysa byla vcera az vecer za tmy, dobra zima byla nahore, kolem 6°C, tak jsme to hned otocili. A dnesni trening, fakt jen na protahnuti, bez zadychani, jen at se telo zahreje, to same i ten beh. Zitra jeste potrenovat veci s cinkou cca s 50% maxima, v patek se poradne najist a v sobotu to vyhrat, ehm, neskoncit posledni

Crossfit #422b

Lysa hora (stredni tempo)

Crossfit #423

5 rounds of

10 Air Squats
10 TTB
10 HSPU
1 min rest

5 rounds of

10 Sit Ups
10 Burpees
1 min rest

Beh (mirne tempo)

7.7 km
36:03

Seva98

PříspěvekZaslal: čt září 05, 2013 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lehce na techniku, bez casu a na protahnuti.

Crossfit #424

5 rounds of

5 PC+PP 42.5 kg
5 Snatch squats 42.5 kg
5 Thrusters 42.5 kg

Yoga 20 minut

Seva98

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Czech "Snatch" Beast Challange Invitiational - Usti nad Orlici 2013

Crossfit #425

WOD 1 - vybeh na rozhlednu

Ja + 20 kg sandbag

Vybeh kopecka
kratka rovinka
prekazka 2m a neco
189 schodu

Time: 2:10 - 10. misto

Na meetingu jsem vedel jeste pred ohlasenim co presne bude WOD1, ze si pravdepodobne tady nazenu nejaky naskok, protoze z 2ky i 3ky jsem nebyl moc nadseny. Cekal jsem neco mnohem delsiho, aspon nejaky 5km beh do poradneho kopce, ale tohle se mi docela taky zadarilo :-), na prekazce jsem mozna zbytecne ztratil ze 3-4 sec, ale rozhlednu jsem bral po dvou schodech bez zastaveni, vedel jsem, ze je kratka, ze to bude bolet az nahore, treningy na Lyse hore se vyplatily :-), spokojeny az moc s umistenim :-)

WOD 2 - Snatch sprint

7 minute time cap

For Time

20 Squat Snatch 60 kg
400m Sprint

Time: 5:52 - prubezne 11-12. delene

Prvnich 5 snatchu jsem dal t´n´g a rovnou do spodni pozice OHS, verim, ze tohle mi usetrilo nejmene minutu casu, dalsi serie uz byly po 2 nebo po 3 s co nejmensi pauzou. Nejaky cas jsem nahnal jeste na 400m, nebyl vubec problem to zabehnout, nohy nebolely, jen jsem byl zadychany. Tady jsem s vysledkem nadmiru spokojen, jak jsem do toho sel, tak jsem myslel, ze diky tohodle WODu spadnu nekde na 20-30. misto a utece mi tak semifinale, takze super :-)

WOD 3 - Dumbell Warrior

10 Minute AMRAP

20 DB Snatches alternating hands 30 kg
20 DU - prebeh 20 m tam a zpet ke svihadlu
20 DB Goblet Squats
20 DU
20 DB Shoulder to overhead alternating hands 30 kg
20 DU

1 Round + 83 reps - prubezne 16.-18. delene

Tu jsem vedel, ze bude problem, vzpominal jsem na jeden WOD kdy jsem s 28kg jel jen 10 Snatchu s JČ a jak jsem u toho umiral. Ale popral jsem se s tim, prvni dve serie DU mi bohuzel moc nevysly, tam jsem ztratil mozna tak 30-60 sec :-/. Ale zbytek sel dobre, par zavodniku jsem celou dobu sledoval, dohnal jsem to na drepech, ty tam kupodivu sly jen ve dvou seriich a to jsem myslel, ze ty me zrovna zabijou. Nejtezsi byly ty tlaky/vyrazy s tou JČ, kdyby se to nemusel stridat tak by to slo, ale me to stridani vzalo strasne moc energie. Cil byl minimalizovat ztraty a byt do top 20 a dat si WOD 4, nakonec jsem s vysledkem jeste vice spkojeny, nez jake byly plany :-)

WOD 4

6 minute cap

Max of 1 Clean + 3 Front Squats + 1 Jerk nebo 1 Squat Clean + 2 Front Squats + 1 Jerk

80 kg
90 kg
92.5 Kg

1 minute rest

6 minute cap

Max of 5 touch and go Snatches

60 kg
67.5 kg
65 kg
67.5 kg

Prubezne poradi 18. misto, do finale uz slo jen top 10, takze cut.

Tohle uz bylo spis jen tak, nechtel jsem ani v 1 ze 2 casti skoncit posledni a to se povedlo, diky tomu jak ve WODech absolutne chybely jakekoli gymnasticke cviky (HSPU, TTB, Burpees, Muscle Ups, Pistols apod.) Tak jsem vedel, ze tu budou prevazne lidi co maji navzpirano, tak jsem se uz rozloucil s finalem a dal si nove maxka :-), musel bych dat na vsem aspon o 10-15kg vic at mam sanci byt aspon 10ty.
1/2 Prvne jsem dal 80 kg jen at mam nejaky zaklad pro jistotu, ale uz tady mi to skoro drepnout neslo, tak jsem vedel ze bude problem, 90 kg bylo vydrenych a 92.5 kg uz bylo ke konci time capu a tam jsem neveril, ze dam vubec prvni drep. Skoda tech nohou, ten den by nad hlavu letelo 100kg jak nic, tech 92.5 kg jsem jeste z pulky v "pohode" dotlacil
2/2 Snatche jsem si moc neveril, ze dam vice jak 60 kg, ale 60 kg bylo nejakych strasne moc lehkych tak jsem zkusil 67.5 kg, 4 opakovani jsem dal a 5te uz nevyslo, tak jsem si dal 65 kg, tam jsem to vybojoval :-), a jeste zbyly dve minuty tak jsem zkusil znova 67.5 kg a zas jen 4 opakovani, 5te uz nevyslo :-/

Na zaver, na to jaka tam bylo konkurence a jak moc tam bylo vzpirani a jak malo, ehm vubec, tam bylo gymnastickych cviku, tak jsem sakra spokojeny se svym vysledkem, jeste po tom failu z Brna (predposledni) jsem cekal, ze nebude ani prvni polovina, ale nakonec 18 ze 73 a probojoval jsem se hlavne pres prvni cut, lepe to snad dopadnout nemohlo

Naposledy upravil Seva98 dne po září 09, 2013 12:29 pm, celkově upraveno 1 krát
Moocha

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratuluju Sevo, jseš kabrňák
Seva98

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky :-).

Neni cas na odpocinek, dalsi sobotu tymove zavody v liberci :-), je potreba se naucit tyhle divne HR Kliky. U toho WODu jsem zatim neresil no repy, snazil jsem se at to no repy nejsou, ale pokud bych mel ted nejakeho prisneho rozhodciho tak jsem nedal ani 1 platne opakovani :D

Crossfit #426

Vyklus cca 10 km, cca 1 hodina

For time

50 HR Push Ups do stoje

Time: 3:20

Seva98

PříspěvekZaslal: po září 09, 2013 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U WODu jsem se inspiroval http://www.crossfit.com/mt-archive2/008541.html , powercleany dneska vubec neprisly v uvahu a i u tech mrtvol jsem mel problem to vubec zvednout. Docela jsem se i hodne prespal (10h spanku), tak se netrenovalo nejlepe, druha polovina WODu byla mnohem lepsi jak prva.
V zadech stale skvela svalovka, akorat prave lytko je fakt brutalne natazene, je to z toho prvniho workoutu, ten sandbag jsem mel na pravem rameni + prava noha sla vnitrni casti tocitych schodu.

Crossfit #427

Nacvik PC

Nacvik DL

20 Minute AMRAP

1 Deadlift 142.5 kg
3 HSPU
5 TTB

24 rounds

Seva98

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crossfit #428

Every Minute, On the Minute, for 6 minutes:
6 Pull-ups
3 Lateral burpees over bar
3 Clean and Jerk (60/42,5kg)

EMOM, 6 minutes:
6 Chin Over Vertical Plane Pull-ups
2 Clean and Jerk (75/52,5kg)

EMOM, 6 minutes:
6 Chest to bar Pull-ups
1 Clean and Jerk (90/62,5kg)

AMRAP 2 minutes: Clean and Jerk with 90/62,5kg

Dokoncil jsem jen prvnich 12 minut + pull upy a burpees v 7. kole, na C&J mi zbylo 40 sec, ale nejak jsem to uz nedokazal premistit :-/

For Time

5 Push Jerks 80 kg
15 HR Push Ups do stoje
30 HR Push Ups
5 Back Squats 80 kg
15 Pistols
30 Air Squats
5 Muscle Ups
15 Deadlifts 80 kg
30 Pull Ups
5 Med Ball Sit Ups +9.5kg
15 TTB
30 AB Mat Sit Ups

Time: 9:39

5 rounds of

15 KB Goblet Squats 28 kg
50 DU
400m Run

Time: 15:35

Seva98

PříspěvekZaslal: ne září 15, 2013 1:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

KONEČNĚ BEDNA!!! Super tym, bez nich by to neslo, jsem uplne nadseny :)!!!

(jeste par dekovacek lidem, co si to tu asi nikdy neprectou :-) )Super zavody, byla to perfektni zmena jet v tymu, jak tym komunikuje, tak je ta motivace uplne jinde, takze diky memu tymu :-) A jeste velka gratulace Spartanum z Brna pod vedenim Mika Velkova (pokud to tu nekdo od nich cte :-) ), jelikoz oni vyhrali druzstva chlapu a to jak se psychicky pripravily na kazdy WOD bylo neskutecne. A velka poklona kuliskovi, ze ten WOD2 odjel s chlapskyma vahama . A samozrejme Hadrakovi do Liberce, na to ze to byly prvni CF zavody organizacne, tak super! A jeste jedno diky Egymu, jako hlavni rozhodci super prace.

Crossfit #429

Cross Challange Liberec 2013

WOD 1

1k Row (10 zatez)
50 HR Push Ups do stoje
50 Alternating Pistols
30 TTB

Jelo se vlackem, jel jsem posledni, veslo bylo tempem 2:30 a jeste jsem cekal, nez dojede HR Push up ten predemnou, takze na veslu nuda, ale pak jsem vsechny 3 musel jet na 120%, protoze po me nikdo uz nesel, tak jsem to napalil. HR Push Ups asi 10 no repu, ale tam dostaval kazdy, Pistole jsem dal cele na 1 zatah a TTB na tyci jak neumim tak tedkom sly, do 15tky unbroken a pak narychlo po 1 do limitu, 4 posledni jsem nestihl.

2. misto

WOD 2

15 min AMRAP

40 burpee box jumps (kazdy 10)
40 shoulder to overhead 60/30kg (kazdy 5 povinne a poslednich 20 dle nas)
40 wallball 10/7kg (kazdy 10)
40 power clean70/40kg (kazdy 5 povinne a poslednich 20 dle nas)

Cely AMRAP se nam neskutecne vydaril, neskutecne dobra komunikace, poradi jsme nemeli stanovene, jel ten co mohl, cinka nam nestala na zemi, kazdy jel v tempu, bez zbytecnych no repu.

2 kola + 3 burpees

1. misto, prubezne 1./2. delene s Vladou Brzokoupilem a jeho tymem

Finálový WOD

50 doubleunders
21 deadlift 100/50kg
21 pullups
15 thrusters 40/20kg
15 lateral box jumps
9 overhead squat 60/30kg
9 pytel přes rameno 60/30kg
5 bar muscle ups/holky 20 ring dips

Ted si nevybavuji timecap, sel jsem 3ti chlap, 2hy v poradi moc neumel OHSQ, ja jsem zas neveril, ze dam bar MU, tak jsem nechtel jet 2hy at to nezkazim, nakonec jsem si tam vsechny bar MU odskakal, takze takove male osobni PR :-). Holcina co jela u nas 4ta nakonec udelala 9 dipu a pak dosel casovy limit. Cil byl pro nas jet vsechno unbroken pokud to pujde a vydarilo se :-)

1. misto ve WOD3, 1. misto celkove

Seva98

PříspěvekZaslal: ne září 15, 2013 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deload po zavodech, odpocinek, neni cast tela, ktera by dneska byla ready na trening.

Crossfit #430

Lysa hora - velmi mirne tempo, prochazka

Splh na lane asi 5x

Asi 100 DU

A 15 minut valeni se na foamrolleru

attorney

PříspěvekZaslal: út září 17, 2013 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čau, byl jsem tam (jako divák), ale něják si tě vůbec nepamatuju, co jste byli za tým?
k medaili gratuluju. Jinak bych k závodům řekl asi tolik, že kdyžž se vezme v potaz ta organizace, všechno kolem, že to vlastně bylo dělané "na koleně", tak celkem povedená akce. Co bych viděl jako dost zásadní problém, a nechci znevažovat nikoho výkony, že se sjely týmy kvalitativně na dost odlišných úrovních. Prostě nedávali si to tam rovní s rovnýma. Nevím, jak crossfitové závody probíhají, a jestli se vytváří nějaké kategorie, ale do budoucna tohle vidím jako docela problém.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Seva - Crossfit, Paleo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 76, 77, 78  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: