|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mano_1990

|
Zaslal: ne září 08, 2013 5:29 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Mano_1990 napsal: |
Chtěl bych se zeptat k tomu Bearovi. Cvičím doma a chtěl bych se zeptat jakými cviky bych mohl nahradit tyto cviky : Leg press, cvik na lýtka , horní kladka k hrudníku a cvik na hamstringy. Moje možnosti : JČ, VČ, Hrazda, lavice, KB.
Díky |
doporucuju ten posledni plan:
drep+bench
pritahy+push press
mrtvola+bradla
(pripadne ten sobotni pumpovaci trening) |
Díky, to vypadá taky dobře.
Představoval bych si to takto :
Po: Dřep 2x5, 10-15x5 + BP 2x5, 10-15x5 + břicho
Út: Volno
St:Přítahy v předklonu 2x5, 10-15x5 + MP 2x5, 10-15x5 + břicho
Čt:Volno
Pá: MT 2x5, 10-15x5 + Úzký bench 2x5, 10-15x5 + břicho
So:Volno
Ne: 3x10 (biceps, tlaky na rovné lavici, triceps, shyby, cvik na ramena)
Mohlo by to takto vypadat?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: ne září 08, 2013 5:32 pm Předmět: |
|
|
| Mano_1990 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Mano_1990 napsal: |
Chtěl bych se zeptat k tomu Bearovi. Cvičím doma a chtěl bych se zeptat jakými cviky bych mohl nahradit tyto cviky : Leg press, cvik na lýtka , horní kladka k hrudníku a cvik na hamstringy. Moje možnosti : JČ, VČ, Hrazda, lavice, KB.
Díky |
doporucuju ten posledni plan:
drep+bench
pritahy+push press
mrtvola+bradla
(pripadne ten sobotni pumpovaci trening) |
Mohlo by to takto vypadat? |
Víš ty vůbec co chceš? _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mano_1990

|
Zaslal: ne září 08, 2013 5:33 pm Předmět: |
|
|
Ptám se na radu ohledně Beara, o co tedy jde?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne září 08, 2013 5:35 pm Předmět: |
|
|
| Mano_1990 napsal: | | Ptám se na radu ohledně Beara, o co tedy jde? |
Jednou mě píšeš že chceš jet objem a k tomu adekvátní jídelníček, pak že ti to nejde s tvým sportem a že zůstaneš u toho.
Teď chceš jet Beara, snad jeden z nejtěžších tréninků na uregenerování a stravu???
S tvým jídelníček půjdeš hodně rychle do kytek a jestli k tomu ještě v ty volný dny budeš chtít cokoliv dělat, tak skončís hodně rychle. Protože to prostě nejde. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Mano_1990

|
Zaslal: ne září 08, 2013 5:38 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Mano_1990 napsal: | | Ptám se na radu ohledně Beara, o co tedy jde? |
Jednou mě píšeš že chceš jet objem a k tomu adekvátní jídelníček, pak že ti to nejde s tvým sportem a že zůstaneš u toho.
Teď chceš jet Beara, snad jeden z nejtěžších tréninků na uregenerování a stravu???
S tvým jídelníček půjdeš hodně rychle do kytek a jestli k tomu ještě v ty volný dny budeš chtít cokoliv dělat, tak skončís hodně rychle. Protože to prostě nejde. |
Ano to jsem psal, chtěl jsem se věnovat thajskému boxu, bohužel kvůli zranění a trvalým následkům mám pauzu a možná i dokonce stopku, tudíž bych se chtěl alespoň věnovat naplno cvičení, v čem vidíš problém, když neznáš okolnosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne září 08, 2013 5:42 pm Předmět: |
|
|
| Mano_1990 napsal: | | Spam napsal: | | Mano_1990 napsal: | | Ptám se na radu ohledně Beara, o co tedy jde? |
S tvým jídelníček půjdeš hodně rychle do kytek a jestli k tomu ještě v ty volný dny budeš chtít cokoliv dělat, tak skončís hodně rychle. Protože to prostě nejde. |
Ano to jsem psal, chtěl jsem se věnovat thajskému boxu, bohužel kvůli zranění a trvalým následkům mám pauzu a možná i dokonce stopku, tudíž bych se chtěl alespoň věnovat naplno cvičení, v čem vidíš problém, když neznáš okolnosti? |
Protože jíš málo, píšeš me PM ohledně jídelníčku atd... A stejně na to kašleš a obhájíš si to tím že ti to nesedí a že je toho moc a že to do sebe nenacpeš.
U Beara je ta strava nesmírně důležitá. Ale stejně akorát mě tohle nasere... dělej si co chceš. Jen mě štvou lidi co plýtvají časem ostatních. Já se ti snažím nějak pomoct, věnuju tomu svůj čas, ale stejně si jedeš to svoje. Nic hodně zdaru při hubnutí s Bearem. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Mano_1990

|
Zaslal: ne září 08, 2013 5:49 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Mano_1990 napsal: | | Spam napsal: | | Mano_1990 napsal: | | Ptám se na radu ohledně Beara, o co tedy jde? |
Ano to jsem psal, chtěl jsem se věnovat thajskému boxu, bohužel kvůli zranění a trvalým následkům mám pauzu a možná i dokonce stopku, tudíž bych se chtěl alespoň věnovat naplno cvičení, v čem vidíš problém, když neznáš okolnosti? |
Protože jíš málo, píšeš me PM ohledně jídelníčku atd... A stejně na to kašleš a obhájíš si to tím že ti to nesedí a že je toho moc a že to do sebe nenacpeš.
U Beara je ta strava nesmírně důležitá. Ale stejně akorát mě tohle nasere... dělej si co chceš. Jen mě štvou lidi co plýtvají časem ostatních. Já se ti snažím nějak pomoct, věnuju tomu svůj čas, ale stejně si jedeš to svoje. Nic hodně zdaru při hubnutí s Bearem. |
Nějak se asi ztrácíš koukám, psal jsem ti na radu ohledně nabírání a zkoušel jsem to, to ano, ale pak jsem usoudil, že prostě chci mít jako prioritu thajský box a zařídil jsem se podle toho, protože se to dobře skloubit nedalo,tak jsem zvolil jako prioritu box, ale po nedávných zranění + trvalé následky mě donutí s tímto sportem seknout. Takže nevím co se tu pořád naparuješ jak kdo plýtvá tvym časem apod. tohle je forum, tady se radí, jestli je tvůj čas tak drahocený tak neseď na foru. Nechci se tu hádat, ale čas ztrácíš těmahle nesmyslama co tu píšeš. Teď je moje priorita cvičení a chci se podle toho zařídit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne září 08, 2013 5:52 pm Předmět: |
|
|
Ano, zařiď se. Já jsem ztracenej a vím prd...
Hlavně hned naskoč na Beara, to je nejlepší. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Mano_1990

|
Zaslal: ne září 08, 2013 5:55 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | Ano, zařiď se. Já jsem ztracenej a vím prd...
Hlavně hned naskoč na Beara, to je nejlepší. |
Já ti neřekl, že víš prd, jen jsem ti řekl, že nevíš nic o mě a co jsou moje priority, nezlob se, ale je to tak. Já jsem rád, že jsi mi poradil, o tom žádná. Nevím co je špatného hned jít na Beara, úplný začátečník nejsem, takže nevidím důvod proč to jako objemový trénink nezkusit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne září 08, 2013 5:57 pm Předmět: |
|
|
| Mano_1990 napsal: | | Spam napsal: | Ano, zařiď se. Já jsem ztracenej a vím prd...
Já ti neřekl, že víš prd, jen jsem ti řekl, že nevíš nic o mě a co jsou moje priority, nezlob se, ale je to tak. Já jsem rád, že jsi mi poradil, o tom žádná. Nevím co je špatného hned jít na Beara, úplný začátečník nejsem, takže nevidím důvod proč to jako objemový trénink nezkusit... |
A co takhle na takový objem práce tělo připravit?
Skočit z boxerských tréninků (kruháčů atd...) hned na Beara je blbost. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne září 08, 2013 5:59 pm Předmět: |
|
|
| Mano_1990 napsal: |
Mohlo by to takto vypadat? |
na stredu misto MP PP
v patek radsi bradla
a tem pumping je v sobotu a jenom na 20 minut, kratounke pauzy, smesne vahy, jenom na protahnuti
a jak pise kolega, zer za 2, minimalne, jinak neuregenerujes _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mano_1990

|
Zaslal: ne září 08, 2013 6:00 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Mano_1990 napsal: | | Spam napsal: | Ano, zařiď se. Já jsem ztracenej a vím prd...
Já ti neřekl, že víš prd, jen jsem ti řekl, že nevíš nic o mě a co jsou moje priority, nezlob se, ale je to tak. Já jsem rád, že jsi mi poradil, o tom žádná. Nevím co je špatného hned jít na Beara, úplný začátečník nejsem, takže nevidím důvod proč to jako objemový trénink nezkusit... |
A co takhle na takový objem práce tělo připravit? |
Tak já jsem to chtěl vyřešit touto cestou, při Muay Thai jsem necvičil na objem, ale s regenerací mít problém nebudu si myslím, i když to bude úplně něco jiného.
Na BP ale dokážu cvičit s 70kg, dřep cca 80-90 kg a MT podobně jako dřep, což si myslím, že úplný začátečník nejsem. Já jsem tady viděl topic kde se kluk ptá na objem a byl mu doporučen Bear, tak mě to zaujalo, na youtube jsem viděl pěkný videolog, kde je trénink sestavený.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne září 08, 2013 6:02 pm Předmět: |
|
|
Aspoň jde vidět že nemluvím do větru.
BTW: Dnešním dnem jsem dojel 4. týden Beara a říkám to úplně za čerstva. To jídlo je tu nejdůležitější věc. Sám jsem měl nastavenej nějakej příjem a po 2. týdnu jsem stejně zvyšoval občas a ve 4. týdnu jak bys met. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne září 08, 2013 6:05 pm Předmět: |
|
|
To, kdo je začátečník a kdo ne není vůbec o tom jaké váhy zvedneš. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Mano_1990

|
Zaslal: ne září 08, 2013 6:07 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | To, kdo je začátečník a kdo ne není vůbec o tom jaké váhy zvedneš. |
Takže jako nejlepší řešení vidíš například nějaký čas jet FB 3x týdně a tímto se připravit na Beara?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|