|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
stas
|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 9:30 pm Předmět: |
|
|
18.8.2013 4 TRENING
CELNE DREPY
5x5x55
Oproti minulemu treningu som pridal 5kg. Bolo to uz extremne tazke, zdvihol by som aj mierne viac, ale to uz by vazne hrozil fail. Pri celnych drepoch je to v podstate PR, nikdy som ich necvicil takto hlboko a mam z toho patricnu radost.
MT
5x5x65
dnes rano som prenasal 50kg zabu. Som to niesol debil v jednej ruke, nezdalo sa mi to tazke, tak preco nie. Ale ked som to polozil, tak ma zacalo tahat v chrbte a riadne. Samozrejme som to citil aj pri MT. Nevyradi ma to asi z cvicenia, ale kazdopadne treningy budu asi bolavejsie.
LYTKA VYPONY
5x10x40
+ chodenie na spickach so zavaziami, snad budem moct zajtra chodit..
BRUCHO
RC
20
20
20
10
10
TT
20
20
20
10
10
prve serie fajn a posledne uz som robil svihom, bo uz to neslo
zacina ma to fakt bavit, dnes mam este svalovicu na prsiach, ako som ich minule rozsekal, sila ide kazdopadne hore pri vsetkych cvikoch
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
stas
|
Zaslal: út srpen 20, 2013 9:06 pm Předmět: |
|
|
20.8.2013 5 TRENING
BENCH PRESS
5x5x70
uplne na krv, aj ked nie do zlyhania zatial. A zabudol som sem napisat, ze lavicku som si teda mierne naklonil negativne tak ze som si dal pod nu podlozku-zavazie. Vraj to setri ramena, chcem setrit jednu z poslednych nedodzubkanych casti tela a zaroven si precvicim prsia aj z mierne ineho uhla. Zda sa mi ze lahsie udrzim takto drahu cinky, takze teoreticky by som mal raz aj viac zdvihnut. V tejto chvili nechapem ako som mohol spravit cistych 5x80, ale snad dorovnam a zlepsim casom..
ZHYBY
4x7xBW
dnes lahsie, nechcel som pridavat vahu, pretoze ma dnes fest bolel chrbat z tej zaby. Ale pred treningom som si dal tabletku a snad aspon psychicky pomohla.
MP
5x5x35
stale sa zoznamujem s tymto cvikom. Prva seria bola v sede, ale nakolko to bolo uplne na krv tak som sa radsej postavil, lebo ked som sedel na lavicke, tak som sa bal ze sa prekotim dozadu, lebo skoro sa tak stalo  Ked vyladim techniku, urcite pojdu vahy hore
Biceps s VC 8x35
8x35
6x35
6x35
uz ked som mal nalozenych 35kg, nejako som to vyhupal  ale dole pomalinky
Krcenie ramien
5x8x50
chcem mat velke a silne trapezy
fantazia, uz pocas prace ked som pocul pesnicku, ktoru si pustam cez cvicenie, tak mi trhalo rukami :D Skoda toho chrbta, ale moderna anesteticka medicina, placebo a velka chut cvicit pomohly prekonat bolest.
|
|
| nahoru |
|
 |
stas
|
Zaslal: po srpen 26, 2013 9:39 pm Předmět: |
|
|
26. 8 2013 6 TRENING
za posledne 4 dni sa mi podarilo urobit krok spat. Zial bolo to planovane a musel som si tym prejst. Stvrtkove pracovne stretnutie mi skoncilo v piatok rano o stvrtej, samozrejme som bol na mol. Dalsi den som mal problemy stabilizovat v sebe jedlo a den po tom mi este bolo spatne. Ale to uz som bol slubeny na dalsiu akciu, tak som sa musel premoct a pokracovat v piti. Nebolo to sice tak vela ako v stvrtok, ale stacilo to na to, aby som bol cely vcerajsok off.
Cvicenie po tak narocnom tyzdni volna je ako za trest  cinky su este tazsie ako obvykle
BENCH PRESS
5x5x65
na krv
ZHYBY
5x5xBW
MP
5x5x30
BICEPS S VC
5x8x30
krcenie ramien
5x10x60
DREPY s BW
50ks
|
|
| nahoru |
|
 |
stas
|
Zaslal: po září 02, 2013 5:26 pm Předmět: |
|
|
29.8.2013 7 TRENING
Celny drep
5x5x50
Lytka Vypony
5x8x60
5x70
5x70
MT
5x5x80
Brucho
TT
20
15
10
10
RC
20
15
15
15
Najhorsie dopadli hamstringy, ritne svaly a lytka, dnes uz konecne tie svaly nebolia. Jedine co myslim ze som pocvicil slabo su predne svaly na stehnach. Dnes musim pridat na drepoch. Ale regeneracia je uplne na hrane
---------------------------------------8<------------------------------------
31.8.2013 8 TRENING
BENCH PRESS
4x5x70
5x75
Prve styri serie na mierne na krv. samozrejme 5x75 na total krv. K 5x5x80 este dlha cesta, ale cecky mam este dnes rozsekane.
ZHYBY
5xBW
3x5xBW+10kg
7xBW
na krv, a posledne opakovanie som sa zdvihal snad 5 minut
Military Press
6x30
4x8x30
zatial pilujem techniku, ale tiez to bolo na krv
Biceps s VC
5x8x30
Krcenie Ramien
4x10x60
15x60
 citim jak mi rastu trapeziky, naozaj boli a su velmi slabucke.
Vcrera (den po treningu) som sa citil strasne unaveny a svalovicu som mal snad aj na vlasoch.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po září 02, 2013 6:03 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Krcenie Ramien
4x10x60
15x60
citim jak mi rastu trapeziky, naozaj boli a su velmi slabucke. |
Tak mam rad cviceni trapezu :-)
Spousta lidi tvrdi, ze trapezy cvicit neni treba, ze jim k rustu staci zakladni cviky, ale na me tohle nikdy neplatilo. Snad jediny cvik, ktery neni primo zamereny na ne a ze ktereho fakt pekne rostly, bylo premisteni. Ovsem staci, abych pravidelne zaradil par serii krceni s JR nebo VC a hned rostou doslova trenink od treninku. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
stas
|
Zaslal: po září 02, 2013 9:55 pm Předmět: |
|
|
co ja som si vsimal na sebe oproti inym cvicencom je, ze mam male trapezy. Este aj chudsi chalani odo mna maju vacsie. Odvtedy co som zacal cvicit krcenie ramien sa moje cvicenie zacina uberat spravnym smerom. Maval som problemy s bolestou pod lopatkou, co suvisi prave so slabsim hornym trapezom. Proste som pretazoval medzilopatkovy sval. Teda tak si to ja vysvetlujem. Cize paradoxne mi pomaha cvik, ktory vraj teda nie je uplne vhodny.
A co sa tyka premiestnenia, tak ak raz zmaknem techniku drepov a mrtvych tahov urcite skusim aj komplexnejsie cviky ako je premiestnenie a bear complex.
2.9.2013 9 TRENING
Celny drep
5x5x60
take male PR - s touto vahou atg. A prekvapivo tam vidim dalsi potencial na pridavanie. Ono zacinaju prichadzat vysledky. Uz niekolko mesiacov som nacvicoval spravnu techniku a natahoval svaly a cvicil flexibilitu panvy. Flexibilita panvy je uz uplne inde ako ked som zacal cvicit, ale stale to je daleko od idealu. Aj preto v spodnej polohe urobim macaci chrbat, ale som si toho vedomy a pracujem dalej na tom. A tiez na skratenych hamstringoch. Ked som zacal cvicit mi chybalo 15cm aby som sa dotkol spiciek rukami s vystretymi nohami. Dnes bez problemov aj ked urcite to moze byt lepsie.
Lytka
10x60
9x60
8x60
8x60
6x70
8x70
snazim sa zvykat si na vacsiu vahu, a nie vzdy udrzim rovnovahu. A mam problemy tie lytka uplne prepnut, nie vzdy sa mi to podari tak ako by som chcel.
MRTVY TAH
pracoval som na technike, zdvihal som rozne vahy. Napr so 40kg som urobil aj 20 opakovani, som cumel do zrkadla a opravoval sa. A dnes som slavnostne prisiel na spravnu techniku. A pomohli mi k tomu silnejsie trapezy. Pekne si zavesim cinku na trapez a konecne neprepadam dopredu, ruky mam pekne daleko pred ramenami, ale spravit to dobre hoci aj so 40kg mi da riadne zabrat.
Brucho
Toe touches
20, 15, 15, 15, 15
reverse crunches
20, 15, 15, 15, 15
|
|
| nahoru |
|
 |
stas
|
Zaslal: st září 04, 2013 8:41 pm Předmět: |
|
|
4.9.2013 10. TRENING
BENCH PRESS
5x70
5x70
5x72,5
5x72,5
5x77,5
Dnes som chcel zopakovat minuly vykon, ale citil som, ze zvladnem malinko viac, vyzera to tak ze sa blizim k svojim doterajsim maximam, juchu, kua kolko driny
ZHYBY
5xBW
5xBW+10
5xBW+10
5xBW+10
8xBW
Isiel som cvicit hladny a po zhyboch mi uz odisla energia. Silovo to islo dalej do pohodky, ale po troch opakovaniach dalsich cvikov sa mi uz zahmlievalo vzdy pred ocami, bol to boj dalej
MP
5x5x35
Biceps s VC
8x35
8x35
7x35
7x35
KRCENIE RAMIEN
10x60
12x60
12x60
14x60
17x60
vyzera ze uz som zmakol techniku a ide to krasne.
po treningu rovno do kuchynne dat si rychlo zachranny balik zivin
|
|
| nahoru |
|
 |
stas
|
Zaslal: st září 11, 2013 8:47 pm Předmět: |
|
|
7.9.2013 11.TRENING
CELNY DREP
5x5x62,5
bolo pridanych 2,5kg.
LYTKA
5x10x60
MRTVY TAH
5x5x50
BRUCHO
TC + RC
20, 15, 15, 15, 15
Po tomto treningu som mal totalne zmasakrovane hamstringy, ktore som citil este dnes spolu s lytkami. A to nehovorim o unave, ktora ma sprevadzala druhy den.
------------------------------------------8<--------------------------------------
9.9.2013 12. TRENING
Unavu som rozchodil a mohol som sa vrhnut na dalsi masakralny trening.
BENCH PRESS
5x76,5 - myslel som si, ze tam mam 75kg
5x76,5 - stale som si myslel, ze tam mam 75kg, ale kedze ma cakali este 3 serie a ja som uz silovo isiel nadoraz, skontroloval som vahu. Zistil som, ze tam je +1,25kg. Ale myslel som si ze na obidvoch stranach
5x76,5 - posledne opakovanie som dotlacil len tak tak a uz som si bol isty ze dalsich 5 nedam. A ked som isiel zhadzovat kotuce, zistil som, ze 1,25kg bolo len na jednej strane.
5x75
4x75
Takze cele spatne. Pomylil som sa preto, lebo 15kg kotuc som si chcel nechat pod lavickou a vyskladal som to z mensich kotucov. Ale vysledok je taky, ze aj po dvoch dnoch ma bolia prsia tak ako ma este nikdy neboleli. Myslim, ze pri tom miernom nakloneni lavicky zatazujem uplne dokonale prsne svaly a boli ma hlavne horna cast.
ZHYBY
5xBW
5+10
5+10
5+10
4,5+10
posledny zhyb som visel pol minuty na pol ceste a nakoniec som sa musel spustit dolu, bo neprehovoril som svaly k lepsej praci :D
MILITARY PRESS
5x40
5x40
4x40
5x35
5x35
v tej tretej serii bolo to stvrte opakovanie fest dlhe ale potlacil som ho. Dalej som radsej zhodil 5kg, lebo som si isty ze by som uz nezdvihol so 40kg ani jedno opakovanie.
BICEPS s VC
8x35
8x35
7x35
6x35
KRCENIE RAMIEN
10x60
12x62,5
12x62,5
12x62,5
17x62,5
V tomto treningu som v podstate vsetko prepalil. Nikdy by som nepovedal, ze BENCH, zhyby a MP dokazu cloveka tak odrovnat. Ruky sa mi este 2 hodiny po treningu triasli a tep som mal vysoky este druhy den rano.
------------------------------------------8<--------------------------------------
11.9.2013 13.TRENING
den presiel a dnes som sa zasa citil sviezo a plny sily. Ale povedal som si, ze nepridavam vahy, ze bohate staci zopakovat minuli trening noh.
takze v podstate ctrlc ctrlv
CELNY DREP
5x5x62,5
LYTKA
5x8x65
MRTVY TAH
5x5x50
BRUCHO
TC + RC
20, 15, 15, 15, 15
hamstringy budu zas zajtra urcite boliet, ale dnes som aspon nic nepridaval a nebolo to uz take strasne.
|
|
| nahoru |
|
 |
stas
|
Zaslal: pá září 13, 2013 9:13 pm Předmět: |
|
|
13.9.2013 14.TRENING
BENCH PRESS
5x75
5x75
4x75
5x75
4x75
prsia este neboli uplne FIT, pri prvej pracovnej serii som mal pocit, ze ich roztrhne. Silovo som na maxime, teraz to bude dlhsie na tych istych vahach kym to zas prelomim.
ZHYBY
5xBW
5xBW+10
5xBW+10
5xBW+10
5xBW+10
MP
5x5x37,5
oproti 5x40 je to neporovnatelne lahsie
VC BICEPS
4x8x32,5
KRCENIE RAMIEN
10x60
10x60
4x10x70
Dnes som zopakoval v podstate vykon z minula, ale aj ked silovo to bolo na hrane, trening ma nejak extra neunavil, ani som sa moc nezapotil (mozno aj tym ze je chladnejsie) takze adaptacia funguje, krasa.
|
|
| nahoru |
|
 |
stas
|
Zaslal: čt září 19, 2013 10:41 am Předmět: |
|
|
16.9.2013 15.TRENING
CELNE DREPY
5x5x65
Da sa povedat, ze skoro na krv. Po tretom opakovani uz aj na dva nadychy. Pri jednom opakovani mi skoro spadla cinka :D to by bol drahy pad. Musim si davadt pozor, takze nejdem do zlyhania, ale nohy rastu, pomaly, ale rastu, aj sila. Ktovie, mozno raz dobehnem vahy ake pouzivam na bench, kde uz mierne stagnujem.
LYTKA
doplnim, nemam zapis, nepamatam vahy
MRTVY TAH
5x8x50
BRUCHO
TC plus RC
20, 20, 15, 15, 15
18.9.2013 16. TRENING
BENCH PRESS
5x70
5x75
5x75
5x75
5x75
4x75
posledne piate opakovanie som uz nezdvihol. Trocha sa mi horsie vstavalo s tou cinkou do kopca. Zda sa, ze stagnujem, ale budem trpezlivy a este nejaky ten tyzden pojdem v tomto style, snad to prelomim.
ZHYBY
8xBW
8xBW
8xBW
7xBW
klasika, dnes viac kavy, dlha prestavka medzi jedlom a treningom a uz som bol mimo cukru a odvodneny tak som nevladal. Navyse nemam rad ked cvicim po osmej. Potom aj to jedlo ide do mna tazko, ked uz som fest ustaty po celom dni a nechce sa mi uz vstavat z gauca.
MP
5x5x37,5
BICEPS s VC
4x8x32,5
KRCENIE RAMIEN
10x62,5
5x10x72,5
na ozivenie logu jedna nekvalitna fotka z treningu. Snad casom ked uz budem mat rok cvicenia za sebou porobim serioznejsie zrovnavacie fotky, ked sa mi bude chciet..
|
|
| nahoru |
|
 |
stas
|
Zaslal: pá září 20, 2013 8:20 pm Předmět: |
|
|
20.9.2013 17. TRENING
CELNY DREP
5x5x65
dlhsie prestavky, ale slo to.
LYTKA
5x8x70
MT
zial uz niekolko dni ma boli lave koleno a pri MT som to dost citil. Takze som to nechal tak. Na tyzden uplne vyradim tento cvik, mozno i drepy, uvidime. Minimalne na drepoch uberiem na 60kg, nech je koleno stabilnejsie viac pod kontrolou. Je to trocha skoda, lebo progres je vidiet, hlavne vizualne.
PRITAHY VC k HRUDI
8x40
8x40
8x45
8x45
8x45
tento cvik som necvicil velmi dlho, hlavne k hrudi na zadne delty este dlhsie. A bol som prekvapeny, ze som zdvihal svoje maxima uplne v pohode. Tento cvik znova zaradim
BRUCHO
TT
20, 20, 20, 15, 20
RC
20, 20, 20, 15, 15
kvoli kolenu budem musiet asi dalsie treningy improvizovat. Inak dnes ziadna unava, ani po treningu, som sviezi ako keby som ani necvicil. Coby, citim sa este lepsie ako pred  Ono je to ine ked idem cvicit oddychnuty a nie ako ked sa nahanam a ledva stiham trening o 20:00. Najblizsie tyzdne aste pojdem v tomto style, potom sa pokusim to este trocha osolit a cvicit do zlyhania a vyskusam mozno intenzifakcnu metodu nejaku. Potom oddych a potom by som teoreticky mohol skusit nejaku nudnu rutinu ako korte alebo take nieco.. aj ked najradsej by som cvicil split, len chcelo by to viac cvikov...
|
|
| nahoru |
|
 |
stas
|
Zaslal: ne září 22, 2013 8:39 pm Předmět: |
|
|
22.9.2013 18. TRENING
BENCH PRESS
5x70
5x75
5x75
5x75
5x75
4x75
uplne krasne stagnujem.
ZHYBY
5xBW
5x5xBW+10
Minule som isiel osmicky a hla, dnes to bolo uplne do pohody. Takze sa vratim aj na benchi k staremu dobremu systemu striedania osmickovych a patkovych serii pri ktorom som zaznamenal svoj najvacsi progres. Akurat nebudem cvicit bench obden ale kazde 4 dni.
MP
5x40
5x40
5x40
4x40
8x30
Mam pocit, ze to necvicim dobre a moc sa zaklanam a pretazujem stred a spodok chrbta, budem musiet lepsie nastudovat techniku.
BICEPS VC
4x8x32,5
KRCENIE RAMIEN
5x10x72,5
trocha som mal problemy s uchopom, lebo sa mi strhava mozol
Dnes luxusny trening, odcviceni rychlejsie ako obvykle, tento styl mi velmi sedi, a ked zacnem cvicit viac osmickove serie tak to bude este lepsie.
|
|
| nahoru |
|
 |
stas
|
Zaslal: so říjen 12, 2013 9:48 pm Předmět: |
|
|
11.10.2013 NOHY
Celny Drep
5x5x60
mierne nizsia intenzita, hlavne kvoli tomu aby netancovalo lave koleno. Zatial ho mam radsej stale stiahnute kolenackou. Celnaky necvicim s takou intenzitou ako bench, keby sa do toho opriem a idem intezitou ako bench, tak by som urcite odcvicil s tazsimi vahami. Lenze narocnost cviku sa neda porovnavat a aj to riziko pri zlyhani by bolo dost velke.
Lytka
5x8x60
Mrtvy Tah
5x5x70
Tu uz vidim velky potencial. Minule som dal s takou istou technikou 3x4x100 z coho som mal velku radost. Obcas budem zaradovat aj tazsie MT. Pre normalny trening mi vsak staci takato intenzita aby som zajtra citil hamstringy. Ale uz ten Mrtvy tah podla mna vyzera ako mrtvy tah.
Brucho
TT + RC
z kazdeho 20, 20, 15, 15,15
Dnes po dlhsej dobe zapis aj sem. Cvicil som dalej aj ked som to sem prestal zapisovat. Potom som mal tyzden pauzu a teraz znova cvicim. Aj ked vacsinou to cvicenie za moc nestoji nakolko mam aj pracovne a sukromne tazkosti. Domov chodim ustaty a donutit sa ist cvicit je umenie. Hlavne z toho hladiska, ze vacsinou som az moc hladny a hned po prvom cviku odpadavam. Obdivujem dijetarov jak mozu napr s 50g sachrami denne cvicit. Takze podla energie cvicim vacsinou s patricne mensou intenzitou aby som to vobec odcvicil. Vaha nahaty po treningu 81kg, rano okolo 79kg. Vacsina hmoty isla do noh, pozitivne je hlavne ze aj do lytok (+1cm)
No a samozrejme co sa tyka jedalnicka tak totalna anarchia. Obcas malo, (to by bolo malo aj do diety) obcas vela, velmi vela na moje pomery. No a kvalita tiez ako kedy, +- to vyzera takto:
-ranajky - zeleny caj s medom
- desiata - 70g kukuricnych lupienkov s mliekom
- obed - pizzza a kremese
- protein +malta
- vecera - klobasa s pecivami
obed byva casto normalny, ryza maso, na veceru ako kedy klobasa, jatrnicky alebo ine masko ked stiham uvarit. Hlavne jem to co je kedy po ruke.
|
|
| nahoru |
|
 |
stas
|
Zaslal: ne říjen 20, 2013 7:29 pm Předmět: |
|
|
20.10.2012
Znova sa hlasim. Cvicil som dalej, ale nezapisoval som to sem, nestihal som. Uz som aj chcel uplne prestat s pisanim, ale pokracujem dalej v logu s obcasnymi zapismi. Po dlhsej dobe mam opat radost z rozsierenia prislusenstva mojej domacej posilovne. Na narodeniny som dostal super opasok. Da sa s tym cvicit tazke mrtve tahy, ja mam vsak v plane ho pouzivat zatial iba na pridavanie zavazia na zhyboch. Takisto casom aj na bradla. Skusal som cvicit bradla a pozitivna sprava je ze ma pri tom nebolel laket. Tak musim dat nieco vyrobit, alebo kupit aby som mohol tento cvik zaradit. Triceps to potrebuje, vyzera to tak, ze by som po roku cvicenia mohol zaradit niektore cviky na triceps. Svaly okolo lakta asi spevneli. Dalej som dostal zatazove podlozky pod stojan. Teraz rychlejsie a jednoduchsie menim zavazia, lebo to mozem bez obav supnut na zem. Mal som dostat aj uchytky na kliky, ale mrchy mi to daju az na meniny  . Cize budem moct klikovat a cvicit na planche. Tie uchytky potrebujem kvoli pravemu zapestiu, je to jediny sposob jak urobit kliky bez bolesti zapestia. A tesim sa na likvidacie ramien pri tom..
BENCH PRESS
5x80
5x80
4,5x80
3x80
2x80
5x70
uz uz to vyzeralo na PR 3x5x80 ale nepodarilo sa mi piate opakovanie celkom vytlacit a po dlhsom tlaceni ma nakoniec cinka zavalila. Trocha som sa zadychal pri vyslobodzovani, ale inak pohodka. A dalej uz uplne sila odisla. Kazdopadne je to pokrok, a znova mi k tomu pomohlo striedat osmickove a patkove opakovania.
ZHYBY
5xBW
4x5xBW+5
MILITARY PRESS
Tak minule som si potvrdil, ze tento cvik mi proste momentalne z nejakeho dovodu nesedi. Boli ma z neho chrbat. Takze ho vyradujem. Ramena aj tak rastu do pohodky, asi z bench pressu. U mna j to taka vdacna partia :D Ale planujem ich likvidovat klikmi.
PRITAHY VC k hrudniku
5x8x50
Chrbat potrebuje trocha zobjemnit tak som znova zaradil pritahy. Teda sila isla fakt velmi hore.Myslim, ze aj zadne delty dobbre pri tom pocvicim.
BICEPS S VC
4x8x32,5
KRCENIE RAMIEN
5x10x72,5
PULLOVER
4x8x20
Na tento cvik som skoro zabudol. Prestal som ho cvicit, kvoli namahaniu bolaveho chromeho praveho zapestia, ktore uz v podstate neboli. No a na kolkov obec necvisim triceps, tak som mal pocit, ze mi ho roztrhne, zajtra bude svalovka.
vyborny trening. Bol som oddychnuty plny energie a vtedy to je naozaj luxus. Piatky a nedele su pre mna idealne. + k tomu jeden trening v strede tyzdna, ale ten bude musiet byvat lahsi. Aj ked trening vrsku je lahsi ako aerobne drepovanie, MT a brucho
|
|
| nahoru |
|
 |
stas
|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 9:24 pm Předmět: |
|
|
helou,
tak ozivujem nachvilu mrtvy log. Zial som prestal z objektívnych dovodov cvicit  a vaha padla na 75kg. Ale pozeram sa na to optimisticky, -2kg vody, -2kg tuku a -1kg glykogenu  Mam za sebou siedmy trening, momentalne vazim 77kg, z toho snad par gramov novych svalov. Hroza, ked to takto pojde dalej, tak budem musiet cvicit snad navzdy aby som vyzeral dobre, alebo minimalne 4 roky.
30.12.2013
BENCH PRESS
5x5x65
stale s miernou rezervou, pridavam pomaly, zacal som myslim na 50kg. Ciel je stale rovnaky, 5x5x80, snad za dva tri mesiace dam
No a dalej som cvicil debilinky:
- zhyby, dipy, muscle up s odrazom, negative muscle up a tak.
- kliky s naklananim vahy dopredu
na buduce nohy, ale pred tym silvestrovska oslava.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|