|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kid
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 9:17 am Předmět: |
|
|
| Bajkonur napsal: | | Jdu si usmažit řízek na dvou lžících másla. |
Klidně běž, ale na smažení se dá najít vhodnější tuk.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bajkonur
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 9:24 am Předmět: |
|
|
| kid napsal: | | Bajkonur napsal: | | Jdu si usmažit řízek na dvou lžících másla. |
Klidně běž, ale na smažení se dá najít vhodnější tuk. |
Přepuštěné máslo by mělo být ok, alespoň podle tebe, ne?
Pokud se má smysl vůbec bavit o smažení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 9:36 am Předmět: |
|
|
| Bajkonur napsal: | V té studii se píše o tom, že máslo do dvou lžic denně neškodí. Na tom kua ani neosmažíš
řízek |
Ty pak dopíjíš ten tuk na kterém jsi smažil a nebo jíš jen ten co to jídlo nasákne?
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 9:41 am Předmět: |
|
|
| Bajkonur napsal: | | kid napsal: | | Bajkonur napsal: | | Jdu si usmažit řízek na dvou lžících másla. |
Klidně běž, ale na smažení se dá najít vhodnější tuk. |
Přepuštěné máslo by mělo být ok, alespoň podle tebe, ne?
Pokud se má smysl vůbec bavit o smažení. |
A proč ho používat za každou cenu?
Běžně přepuštěné k dostání není a kdo se s tím bude doma babrat? Ale když už, tak je vhodnější v tomto případě než čerstvé máslo.
Nicméně tu celou dobu jde jen o problém zbytečného démonizování jednoho druhu tuku, nikdo ti nezavádí máslovou dietu. I když třeba by se z toho dal vytlouct nějaký kapitál. Trocha slušného marketingu, kdo ví...
|
|
| nahoru |
|
 |
vylefi
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 10:39 am Předmět: |
|
|
Tak jsem trochu čekal, že se tady dozvím, jak v dietě ostatní hřeší... a zatím je to tu jen hádka o másle  . (asi bych to dál neřešil, stejně jeden druhého nepřesvědčíte a budete jíst co chcete). - nebude lepší založit téma "Máslo ano či ne" a pokračovat tam?
Něco k tématu:
Nejsem sice kulturista (zatím pouze obyčejný tlouštík, který hubne), ale po 5ti měsících diety (jestli to můžu, s dovolením, tak napsat (kuře, ryby, hovězí, rýže, brambory, zelenina, ovesné vločky s jogurtem)), jsem v sobotu zhřešil nakládaným hermelínem ("figura") .... pár dní jsem měl výčitky :D
Jinak s "náplavou" nekulturistů (jako jsem já) musíte trochu počítat. Někdo by rád začal žít zdravě a někde se to snaží vyčíst (ne každý má na placené rady/služby)...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 5:30 pm Předmět: |
|
|
| Bajkonur napsal: | Tady asi nedojdeme shody. Místo toho, abych jedl něco, co mi neškodí, pokud to nepřijímám ve zvýšené míře, si dám něco, co mi naopak prospívá.
A ano, dávám ti zapravdu, máslo ve velmi omezeném množství, zdraví neškodí. Jdu si usmažit řízek na dvou lžících másla. |
Kid se to asi trochu bojí napsat, ale co říkáš na husí, kachní tuk, popř. klasické vepřové sádlo? _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 5:43 pm Předmět: |
|
|
Mám v lednici husí i kachní, problém je, že se dá fakt akorát namazat na chleba. Vařit se s ním nedá, ani do té ovesné kaše si ho nedáš:-) O vyšším zastoupení těch správných mastných kyselin samozřejmě vím.
A na vepřovém si udělám občas steak, chuťově je to asi nej.
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 7:24 pm Předmět: |
|
|
Já si dnes udělal pstruha na másle a kmínu. Nevím co to se mnou udělá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 7:29 pm Předmět: |
|
|
| smik napsal: | | Já si dnes udělal pstruha na másle a kmínu. Nevím co to se mnou udělá. |
Zavolal bych Ivanu Horáčkovi.
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 7:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|