|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Foresten

|
Zaslal: po září 16, 2013 9:47 am Předmět: |
|
|
Pockat, nevychazi to zitra ?  (zavist, ja nemam ani konzoli :D)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Riku
|
Zaslal: po září 16, 2013 9:48 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Poškození auta není jako v GTA IV a fyzika aut je také horší - třeba x metrové skoky |
no to snad ne? To poškození aut bylo v GTA IV naprost nejvíc dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po září 16, 2013 10:17 am Předmět: |
|
|
Foresten: To víš táta dělá v Rockstar games. Ne kecám, co si budeme povídat.  I když na jednu stranu zrovna tahle hra za koupi stojí, protože tam na člověk čeká x hodin zábavy.
Riku: Přesně, proto mě bavilo jezdit jentakt po městě i když nebylo ve IV co dělat. Ale zase na druhou stranu je tu "tuning" a a přeci jen vzpomeň si na starší GTA (třeba SA) jak dlouho ti tam vydrželo auto? Ono když nacpeš třeba 50K do auta a za 10 minut ho rozsekáš a furt to nechat opravovat je taky nákladné. To poškození, je ale fakt nic moc. Ona jak jsem psal celkově ta fyzika. Třeba brždění je taky divné - je hlavně znát za koho hraješ, fakt je rozdíl řidit s Franklinem (skill na řízení) a s Trevorem. Jinak se kličkuje mezi auty a jinak se bere přez rukáv (ruční brzda). A už taky není tak časté prolétávání čelním sklem - nejvíc asi když to fakt rozjedete skoro na max a nacpete do na dálnici do těch betonů ( či svodidel) oddělující pruhy, a většinou proletíš a už ve vzduchu Ti to napíšu WASTED a obrazovka je černobílá, pak se objevíš jak jdeš z nemocnice a stojí to 5.000.
Dobrý je pak na koncich těch velkých misí, takovej celkové shrunutí - kolik jste vidělali, kolik si kdo vzal na podílech atd.. takovej celkovej přehled. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: ne září 29, 2013 7:14 pm Předmět: |
|
|
prodam volne slot na stazeni GTA V na PS3 za 600kc _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: ne září 29, 2013 8:40 pm Předmět: |
|
|
Ted sem rozehral jednu starsi vec: Medieval 2 Total War
hraje někdo ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt říjen 03, 2013 8:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt říjen 03, 2013 8:38 am Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | Ted sem rozehral jednu starsi vec: Medieval 2 Total War
hraje někdo ? |
Milujem všetky diely série, ale na súčasné už nemám stroj, nad medievalom som strávil more hodín. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: čt říjen 03, 2013 9:07 am Předmět: |
|
|
Vysvetlite mi niekto ako moze ludi bavit a este si obhajovat hranie fps resp. hier na konzole, kde treba mierit, ze je to lepsie ako na pc? Po 3 rokoch som vyhrabal zaprasenu PS3 na ktorej som mal len NFS shift a grand turismo a dal tam GTA V a v niektorych misiach ked to samo nechcelo zameriat.. som to skoro vyhodil von oknom - ten ovladac. Jedine co je na tom lepsie je to nie 100% zrychlenie / brzdenie.
Ale aspon som zas v niecom mudrejsi a zmaturoval som z OFW, CFW, Mutliman...
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt říjen 03, 2013 9:10 am Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | http://orteil.dashnet.org/cookieclicker/
to je šílená chujovina toto, ale mám to už od ránu puštěný v práci |
Tak doufam, ze co nejrdiv budu mit Antimatter condenser , je to docela sranda :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt říjen 03, 2013 9:17 am Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: |
Tak doufam, ze co nejrdiv budu mit Antimatter condenser , je to docela sranda :D |
strašně návykový Já teď šetřím na time machine
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: čt říjen 03, 2013 12:32 pm Předmět: |
|
|
Hrál jsem Heroese 3 multiplayer. Pěkně na jednom koupu jsme se střídali, jako za starejch časů. Tahle hra nestárne, pořád je to nejlepší díl série. Po dlouhý době mě hraní bavilo zase jako kdysi. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: čt říjen 03, 2013 2:26 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Konečně někdo sdílí můj názor. Heroes III byly, jsou a budou nejlepším dílem |
Hele zrovna minule jsem na něj myslel, že bych si ho sosnul (a koukal i na nové díly atp) pač jsem taky zrovna vzpomínal, 1 komp a tři kamarádi a jelo se. Je to a bude vždy legendární hra :-) Jooo školní léta..... Teď už moc člověk nepaří.... Max si dám s kamarádama veče AoE HD přes stream...nebo Rainbow six 2 Vegas......
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|