|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: čt září 19, 2013 6:50 pm Předmět: |
|
|
Johnbear: urcite lepsi, ale strasne predrazeny, ostatne jako celej Viridian.. zkus enzymy od Swiss za asi 140kc
sorry Drapere za zaser _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: čt září 19, 2013 7:11 pm Předmět: |
|
|
Take zkusim jeste jine, ale i kdyz nejsem v tomhle najivka, tak vzledem k tomu, co se tu o tech od Survival psalo a pise, jsem se nechal unest a pln ocekavani jsem si je koupil. Ovsem jak rikam, od doby, co jsem je zacal uzivat, se me travani spise zhorsilo, coz ale samozrejme plne neprisuzuji jim. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt září 19, 2013 7:12 pm Předmět: |
|
|
Take zkusim jeste jine, ale i kdyz nejsem v tomhle najivka, tak vzledem k tomu, co se tu o tech od Survival psalo a pise, jsem se nechal unest a pln ocekavani jsem si je koupil. Ovsem jak rikam, od doby, co jsem je zacal uzivat, se me travani spise zhorsilo, coz ale samozrejme plne neprisuzuji jim. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: pá září 20, 2013 12:34 pm Předmět: |
|
|
Chtěl jsem se Tě zeptat, má nějaké opodstatnění, že cvičíš na MP? Na tomto fóru je cvičení na strojích věčně zapovězené téma... Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá září 20, 2013 12:47 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | Chtěl jsem se Tě zeptat, má nějaké opodstatnění, že cvičíš na MP? Na tomto fóru je cvičení na strojích věčně zapovězené téma... Díky. |
je mi jedno, co je na tomhle foru a kdo co rika :) Na MP mne to ted bavi vic, nemusim resit stabilitu, takze drzim rovnou drahu pohybu, coz u volnych vah byva problem (hlavne kvuli jedne slabsi strane), neboli mne u toho rameno a lepe tak procitim sval atd atd... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: pá září 20, 2013 12:59 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Novic napsal: | | Chtěl jsem se Tě zeptat, má nějaké opodstatnění, že cvičíš na MP? Na tomto fóru je cvičení na strojích věčně zapovězené téma... Díky. |
je mi jedno, co je na tomhle foru a kdo co rika :) Na MP mne to ted bavi vic, nemusim resit stabilitu, takze drzim rovnou drahu pohybu, coz u volnych vah byva problem (hlavne kvuli jedne slabsi strane), neboli mne u toho rameno a lepe tak procitim sval atd atd... |
Jojo, když se na MP umí cvičit, je to slušná zbraň...
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá září 20, 2013 1:56 pm Předmět: |
|
|
Drejprde odpust, ze ti to zaseru ale neodpustim si poznamku pro Novice, ono na MP jde neumet cvicit?...myslel jsem, ze na MP jde jen o to zvedat cinku v urcitym rozsahu pohybu a nenapada me nic jinyho, co by clovek udelal spatne na "stroji" kterej defakto vede pohyb, takze clovek se zapojuje "jen" vlastni silou a nemusi hlidat rovnovahu a soumernost.... (?) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá září 20, 2013 6:06 pm Předmět: |
|
|
20/9
I. faze: KARDIO
kolo: 72 minut
II. faze: TRICEPS, BICEPS
bench na MP na uzko podhmatem
80kg x 12
90kg x 10
100kg x 7
105kg x 6
110kg x 5
100kg x 7
100kg x 7
100kg x 6 + 80kg x 8 + 70kg x 8 + 60kg x 10
-vyborny cvik, krasne bere tricaky a mene u toho boli loket nez pri nadhmatu
bicepsovy zdvih EZ
30kg x 15
40kg x 12
45kg x 10
50kg x 10
55kg x 8
55kg x 8
55kg x 8 + 40kg x 10
50kg x 10
40kg x 12
bench na MP na uzko nadhmatem
80kg x 12
90kg x 9
100kg x 6
100kg x 6
100kg x 5
90kg x 8
90kg x 8
80kg x 10 + 70kg x 8 + 60kg x 9
bicepsovy zdvih JR
15kg x 12
17,5kg x 10
20kg x 8
22,5kg x 6
22,5kg x 6
22,5kg x 6
22,5kg x 7
25kg x 5 + 15kg x 8
20kg x 8 + 12,5kg x 9
20kg x 8 + 15kg x 8 + 10kg x 10
kick back
15kg x 15 (2x)
15kg x 15 (2x)
15kg x 15 (2x)
15kg x 15 (2x)
15kg x 15 (2x)
15kg x 15 (2x)
bicepsovy zdvih JR - kladivo
17,5kg x 12 + 10kg x 12
17,5kg x 12 + 12,5kg x 12
20kg x 10 + 12,5kg x 12
20kg x 10 + 12,5kg x 10
22,5kg x 8 + 15kg x 10
bicepsovy zdvih na kladce s oporou o kolena
30kg x 15
32,5kg x 15
35kg x15
37,5kg x 12
40kg x 11 + 30kg x 10 + 20kg x 15
-chtel jsem to dat s SS s kladkou na triceps, coz by bylo uplne super, ale stahovani kladky je neprosto nepristupne vzhledem ke stavu meho loktu a to ani s lehouckou vahou. Mam ho uplne na sracky, bolest nehorazna, ale opet jak u ceho, treba u tlaku na uzko ho prakticky necitim nebo jen opravdu trochu
-vubec jsem netusil, ze se da tak krasne zlikvidovat u treninku malych svalovych partii jako biceps a triceps, ale byl to celkem brutalni a hlavne vyborny trenink, takhle si to budu delit i nadale, alespon se tim treninky zkrati, i kdyz pres 2 hodiny to dnes vzalo
-jen me teda zase cast treninku (nastesti az posledni tretinu) dost kazilo paleni zahy, obcas to mivam, ale posledni tyden je to dost markatni a vicemene jen pri treninku, mimo nej ne. Jedla soda nezabira. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
Naposledy upravil Draper dne ne září 22, 2013 9:56 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá září 20, 2013 6:44 pm Předmět: |
|
|
Na multipressu jde cvičit stejně blbě jako s volnou váhou. Můžeš tam stejně kulatit záda u dřepů jako s vč, mít nezpevněněj vrch u bp jako s volnou a kurvit si ramena atd.
Podle mě je výhoda ta stabilita, nevýhoda nepřirozenej pohyb. Pro člověka, kterej je zvyklej na volnou váhu bude těžší cvičit na mp právě kvůli jiné dráze pohybu a naopak člověku zvyklýmu cvičit na multipressu bude s volnou vadit ta nestabilita.
Prostě to má svý výhody a nevýhody a už je na člověku, co si zvolí, že je pro něj vhodnější. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá září 20, 2013 6:53 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | Na multipressu jde cvičit stejně blbě jako s volnou váhou. Můžeš tam stejně kulatit záda u dřepů jako s vč, mít nezpevněněj vrch u bp jako s volnou a kurvit si ramena atd.
Podle mě je výhoda ta stabilita, nevýhoda nepřirozenej pohyb. Pro člověka, kterej je zvyklej na volnou váhu bude těžší cvičit na mp právě kvůli jiné dráze pohybu a naopak člověku zvyklýmu cvičit na multipressu bude s volnou vadit ta nestabilita.
Prostě to má svý výhody a nevýhody a už je na člověku, co si zvolí, že je pro něj vhodnější. |
Presne tak. Kdyz jsem kdysi cvicival jen bench nebo tlaky s volnou vahou a dlouho jsem MP obchazel a jen tak na zkouzku jsem sel na nej sel, tak jsem si rikal co to proboha je? vubec to nebralo, nemohl jsem se tam srovnat a citil jsem se na tom strasne divne, pak jsem ale kvuli ramenu byl na MP donucen jit, protoze mne tam vubec nebolelo a celkove to chtelo i zmenu a bylo to otazkou 2-3 treninku, kdy jsem si zvykl a ted muzu celkem jiste rict, ze na MP ty svaly mnohem lepe citim nez u volnych vah a celkove si muzu dovolit i vyssi zatez a jit vic na krev (preci jen kdyz selzu a selhavam celkem casto, tak to zahaknu do zarazek a hotovo :) ). Moji prioritou je rust a prociteni svalu a pro tyhle ucely je MP naprosto dostacujici a mozna i lepsi ??? Mam pocit, ze MP je tu dost casto zbytecne zatracovan. Stejne tak si pomatuji z dob davnych, jak pekne zabiraly kvadricepsy pri drepech na MP, at uz celnich nebo zadnich a kdyz si tu nahodou nekdo dovoli napsat drep na MP, tak by se z toho div nemel jit vyzpovidat :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá září 20, 2013 7:02 pm Předmět: |
|
|
Já osobně jsem taky proti multipressu, ale u mě je to hlavně z důvodu, že cvičení na něm má reálně menší přenos do sportů, pokud chceš v posilovně pracovat na zlepšení výkonů pro sport a vadí mi i ta dráha pohybu, ale beru, že pro spoustu lidí může být lepší volbou právě mutipress z různých důvodů. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá září 20, 2013 7:09 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Já osobně jsem taky proti multipressu, ale u mě je to hlavně z důvodu, že cvičení na něm má reálně menší přenos do sportů, pokud chceš v posilovně pracovat na zlepšení výkonů pro sport a vadí mi i ta dráha pohybu, ale beru, že pro spoustu lidí může být lepší volbou právě mutipress z různých důvodů. |
To naprosto souhlasim. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne září 22, 2013 5:58 pm Předmět: |
|
|
22/9
II. faze: PRSA, BICEPS, BRICHO
bench press na MP
110kg x 6
115kg x 5
120kg x 5
120kg x 5
115kg x 5
115kg x 5
100kg x 10
-kvuli loktu jsem vubec nevedl, jak to dnes pojedu, hodne jsme ho stahl a doufal, ze to pujde. Ty zahrivaci serie do 100kg bolely dost, pak to bylo lepsi a nakonec jsem se dostal na 2x5x120kg i kdyz brutalne na krev. Kdyby byl loket 100% ok, tak bych se do toho nedal oprit jeste vic a mozna zkusil neco pridat, i tak ale spokojenost.
protismerky horni
30kg x 15
32,5kg x 15
35kg x 15
37,5kg x 15
40kg x 15 + 30kg x 20
-asi po mesici opet klasicke horni prostismerky, krasny pumping
bench press na MP hlavou nahoru
70kg x 12
80kg x 10
90kg x 8
100kg x 5 (skoro 6)
100kg x 5
90kg x 8
80kg x 10
-dnes jsem si lavicku nastavil vic incline, uz jsem to chtel udelat nekolikrat, ale ani nevim proc, nikdy jsem tak neucinil. Obvykle to mivam jen na 1. stupinku, cili moc incline to neni, dnes jsem si to dal na 2. a teprve dnes jsem zjistil, co jsou to horni kozy :-) Obrovska zmena, sice jsem musel jit vahove trochu dolu, ale pocitove opravdu krasa.
peck deck
70kg x 15
75kg x 15
80kg x 12
85kg x 10
90kg x 10 + 70kg x 10 + 60kg x 10 + 50kg x 17
prostismerky spodni
25kg x 15
27,5kg x 12
27,5kg x 12
30kg x 10
32,5kg x 10 + 22,5kg x 10 + 17,5kg x 10
-kdybych nebyl lina funici zkryplena 117 kilova obluda, tak jsem to dal v SS treba s rozpazkama, ale uz jen ta predstava presunout tu mou hroudu sracek od protismerek do prostoru s jednoruckama mne prisla jako celkem narocny a ne prilis vabne pocity vyvolavajici ukon, a tak jsem se radeji po kazde serii sboril na pristavenou zidlu a vydejchaval to :D
bicepsovy zdvih EZ - skotovka
30kg x 15
35kg x 12
40kg x 10
45kg x 8
50kg x 5
40kg x 10
-jediny cvik,co dnes stal za velky lejno :) Jednak jsem se k ty lavicce nedokazal nejak srovnat (kdyby byla vetsi, vubec by mi to nevadilo) a jednak u toho dost bolel loket a celkove to nebralo tak jak bych si predstavoval. Priste s jednoruckama
tlaky na stroji v sede
80kg x 12
85kg x 10
90kg x 8
95kg x 6
100kg x 5 + 70kg x 10 + 50kg x 20
80kg x 10
-sice bych dal bench hlavou dolu, ale cim vic decline, tim vic je to kilujici pro muj loket, takze jsem dal tohle a dnes to sedlo fakt luxusne, takhle jsem u tohohle cviku prsa jeste nikdy necitil. Bylo to hlavne diky tomu, ze jsem se na te lavicc dokazal spravne srovnat a tlacit to prsama.
bicepsovy zdvih JR v sede (s oporou zad)
15kg x 12
17,5kg x 10
17,5kg x 10
17,5kg x 8
17,5kg x 8
17,5kg x 8
15kg x 10 + 10kg x 12
-tenhle cvik jsem cvicil pred hodne lety naposledy, bez vytaceni, celkem fajn. Hlavne to chce v mem treninku bicepsu zmeny, protoze porad cvicim to same.
pritahy nohou na lavicce
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
rotana
30kg x 15 (2x)
30kg x 15 (2x)
30kg x 15 (2x)
30kg x 15 (2x)
30kg x 15 (2x)
-krome zasranyho loktu, vyborny trenink, udelal jsem mensi zmeny a to hlavne v rozdeleni, coz uz jsem zminoval minule. Biceps pojedu s prsama jen doplnkove tzn. nejake 2 cviky a samostatne ho dam 4. den s tricepsem. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
Naposledy upravil Draper dne ne září 22, 2013 8:41 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: ne září 22, 2013 6:31 pm Předmět: |
|
|
Ano, na MP se dá cvičit i špatnou technikou... Někteří lidi využívají toho, že jim ta činka nemůže přepadnout na břicho, naloží si velkou zátěž a např. u BP netahají činku nahoru, ale směrem od sebe (lokty nejsou v pohybu směrem dolů, ale do strany). Jestli mi rozumíš :).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po září 23, 2013 5:08 pm Předmět: |
|
|
23/9
II. faze: ZADA, TRAPEZY
stahovani kladky na hrudnik (podhmatem)
60kg x 15
70kg x 12
75kg x 12
80kg x 10
85kg x 10
90kg x 8
95kg x 6
80kg x 11
80kg x 10
-podhmatem opet krasne bralo
mrtvy tah
200kg x 5
200kg x 5
200kg x 5
200kg x 5
200kg x 5
-vubec ale vubec se mne do tohohle cviku nechtelo, ale pekne ho ted osiram, takze jsem si nafackoval a sel nej, preci jen je to zakladni cvik a kdyz uz ne v kazdem treninku, tak alespon ve vetsine by mel byt. Uz to byl druhy cvik, takze jsem si v tech 5x5x200kg moc neveril, ale i kdyz s delsima pauzama , tak jsem to dal, ta posledni serie uz ale s hodne velkym respektem a byl jsem rad, ze to tam za sebou. Pocit z toho mam ale vyborny a ani me to tak nezlikvidovalo jako jindy. Vse bez pasu ci jinych pomucek, jen magnezko a s pokladanim cinky, odrazet bych se to celkem bal.
stahovani kladky s napnutyma rukama
45kg x 20
50kg x 17
50kg x 17
52,5kg x 15
52,5kg x 15
55kg x 12
55kg x 12 + 45kg x 12 + 35kg x 20
-jiny cvik neumi lepe napumpovat laty jako tenhle. Docela by me i zajimalo, jak potencial ma pro jejich rust, kdyz to tak strasne bere.
pritahy JR v klece
35kg x 12 (2x)
40kg x 10 (2x)
45kg x 8 (2x)
50kg x 7 (2x)
50kg x 7 (2x)
50kg x 7 (2x)
50kg x 7 (2x)
50kg x 8 (2x)
-opet s oporou kolena o lavicku, sice chvili trvalo nez jsem se do toho dostal, ale pak to bralo krasne.
pritahy kladky v leze
80kg x 15
90kg x 12
95kg x 12
100kg x 10
105kg x 10
110kg x 8
115kg x 6 + 90kg x 10 + 80kg x 10 + 70kg x 12
pritahy spodni kladky (V-adapter)
80kg x 12
90kg x 11
100kg x 10
110kg x 8
115kg x 6 + 80kg x 10 + 70kg x 12
90kg x 12
stahovani provazu s napnutyma ruka
30kg x 15
35kg x 15
35kg x 15
37,5kg x 15
37,5kg x 15
-tohle sice byt nemelo a asi by bylo lepe, kdyby to nebylo, ale v prostoru cinek, kde jsem chtel jet trapezy bylo prervano, takze jsem si dal jeste tohle. S rovnou osou mne to bere mnohem lepe a bohuzel u nejake serie jsme si asi nejakym spatnym pohybem zpusobil spazmus v horni respektive stredni casti zad, tesne pod lopatkama. Spazmy presne v techto mistech jsem drive pred nejakymi 6-7 lety mival asi 2 do roka a vzdy do bylo dost au , ze jsem musel i na pohotovost na diclofenacovou injekci. Snad to nebute tak horke, diclofenac mam, tak uvidime.
krceni ramen s VC
150kg x 15
150kg x 12
150kg x 12
150kg x 12
150kg x 12
150kg x 12
-tady se bolest zacinala pekne rozrustat, takze jsem byl rad, ze mam hotovo.
-kdyz pominu ten zadoby spazmus, tak konecne po delsi dobe trenink zad, ze ktereho mam dobry pocit. Bylo to hlavne proto, ze to ma CNS lepe zvladala , i presto ze to byl pekne likvidacni trenink.
-sere me prervanej Blue gym, protoze v techto dnech enorme stoupla navstevnost, coz se samozrejme dalo cekat a to zejmena studentska omladina. Doufam, ze je tohle prelidneni brzy demotivuje tak, ze si najdnou jinou posilku, tohle je fakt hrozne  Zajimalo by me, jak moc se zacinajici skolni rok projevil na navstevnosti v jinych brnenskych posilovnach.
edit: 20:23 a kurva to boli _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|