_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
sranda ten Ivan, vždy prekvapí, tentokrát vymyslel ako spojiť farmers walk a odpálenie rotátorov, super!
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
a to je parodie, nebo je ten člověk psychicky nemocnej?
je to HARDCORE bodybuilder!
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Dnes za mnou cvičil mrtvý tah jeden mladej kluk, moucha, mikinu s kapucí přes hlavu jako Kai.
Měl tam asi 40-50kg, záda totálně kulatý jako kočka, při pozorování mě bolely záda za něj , bylo to otřesný. Nemohl jsem se na to koukat, tak jsem mu řekl, ať si dá pozor na kulatý záda. On sundal sluchátka a řekl "hm jo", šel k čince a začal zvedat naprosto stejně .
Třeba na to přijde časem.....
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Dnes za mnou cvičil mrtvý tah jeden mladej kluk, moucha, mikinu s kapucí přes hlavu jako Kai.
Nedíval si se spíš do zrcadla ? (tvrzení na základě letitého pozorování tvého logu a shlédnutí několika superultra motivačních videí s dramatickou hudbou a střihem jak z holywoodu s obdobně vypadajícím, trošku vyšším, kamarádem).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru