|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
shooter

|
Zaslal: po říjen 07, 2013 3:18 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem si skočil na inbody. A neuvěřitelný výsledek.
Dávám otázku za 10 imaginárních bludišťáků kolik % tuku mám na sobě?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
over

|
Zaslal: po říjen 07, 2013 3:19 pm Předmět: |
|
|
Pěkně Ty, přidávám se ke gratulantům.
Edit: Tak 9% ?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: po říjen 07, 2013 4:33 pm Předmět: |
|
|
Datum - Hmotnost - Svaly - Tuk (kg) - Tuk (%)
18.1 - 90,2kg - 43,1kg - 15,8kg -
22.3 - 86,9kg - 42,4kg - 13,6kg
19.7 - 83,2kg - 41,0kg - 12,2kg - 14,6%
7.10 - 74,7kg - 40,2kg - 5,4kg - 7,2%
Zezačátku roku až do července (cca 5měsíců) jsem dal dolů 2,1kg svalů a 3,6kg tuku. A od července do dneška (3,5měsíce) jsem dal dolů 0,8kg svalů a 6,8kg tuku. Výbornej trenér, bez něho bych se takhle nikam nehl a bylo by to ještě horší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: ne říjen 13, 2013 12:48 pm Předmět: |
|
|
Takže po týdnu jsem myslel, že budu OK. Nejsem  Mám podezření na nějaký zánět buď dutin nebo očního nervu, což vypadá, že se nebudu moct zůčastnit kondičáků, ale ještě nebudu dělat závěry. Zítra jdu na kontrolu k doktorce a uvidíme co po vyšetření řekne.
Edit:
Včera jsem byl na soutěži v Bystřici p. Hostýnem na Aminostar Natural Cup 2013. Byl jsem u celé přípravy trenéra který vystupoval, v šatně (natírání, pumpování, nácvik sestavy). On je prostě nadanej pro ladné pohyby  , to co tam předvedl za sestavu tam neměl nikdo. Je prostě jednička.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 5:06 pm Předmět: |
|
|
Takže doktorkal mě poslala na neurologii s tou hlavou a očima. Takže si zase počkám
Dneska jsem se snažil trošku rozhejbat. Kliky, dřepy, lehsedy, bicák, tricák, ramena, záda, lýtka vše 4x20. Připadal jsem si jako bych nikdy v životě necvičil, hlava bolela jen minimálně nebo vůbec jen jsem pořád unavenej jak prase a točí se mi hlava. Ach jo.
Zítra mám konečně vycházky, tak zkusím lehčí trénink fb. Nejhorší je, že mě i krátká procházka unavuje
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 8:54 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | Takže jak jsem si myslel, trenér absolutní vítěz.
|
jojo honziček je paradni jako vždy je to showman :) dobrej kamoš... a neskutečnej dříč...nevěděl sem že tě trenuje shootere :)
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: st říjen 16, 2013 5:30 pm Předmět: |
|
|
Takže dneska jsem byl na neurologii. Měl jsem blokády u krční páteře tak mě prokřupala, neskutečně se mi ulevilo. Poslali mě zítra na pár vyšetření rentgen, orl, protože nic naštětsí nezjistili. Už se to konečně pomalu lepší, je mi lépe
Skočil jsem dneska na trénink pošmrdlat váhy. Udělal jsem pózing a naštěstí se po 14 dnech forma drží, což mě potěšilo. Začnu zlehka, pomaličku. Ještě je dost času a já veřím, že to zase půjde jako před tím.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: ne říjen 20, 2013 12:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so říjen 26, 2013 7:05 pm Předmět: |
|
|
Sobota:
Po 3 týdnech nemoci (zánět dutin) na antibiotikách se vracím k železu. Musím začít postupně aby se mi to nevrátilo. Takže dneska odcvičeno FB, ani trénink nemá smysl psát jel jsem mišmaš co mě napadlo. Co se týká formy, tak tam se kupodivu držím i když šlo 1,5kg dolů (75kg). Asi mě ty 3 týdny pomohli.
Mám ještě před sebou 3 týdny + 2 týdny superkompenzace. Půjdu jak jsem plánoval 23.11 do GP Ostrava a za týden 1.12 Smartlabs Brno s Kaňasem  .
Sestavu už mám skoro hotovou, ale stejnak to ještě budu dopilovávat po každým tréninku, aby nebyl zmatek ze stresu což asi určo bude. Ještě musím pořešit 3 věci a to je přihláška, plavky a barva.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so říjen 26, 2013 7:37 pm Předmět: |
|
|
na farbe si daj záležať, a chod na súťaž s rozumnou podporou, čo sa vyzná, ako čo pomôcť etc., inak som rád, žes to nevzdal, držím päste _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|